Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Belirtiniz oldumu hic test yapana Kadar

Ilk aşilamamdi.
Adet olmadan önce hep ishal olurum yine ishal olunca yüzde yüzde tutmadi demistim, ve adet sancisina benzer hafif agrilarim olmustu ümidimi kesmistim adet olacam diye agri kesici almistm birde doktorun yazdigi ilaclarida kullanmayi birakmistim, adetimin gelmesini bekliyordum 2 gün gecince test yaptim pozitif cikti.
Rabbim insallah hepinize en kisa zamanda nasip eder.

Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin allah darısı bizlerin başına aşılama sebebiniz neydi

A
Aminnn

Merhaba kusura bakmayin siteye coktandir girmiyorum yeni gördum mesajinizi.
Ben aşilama ile hamile kaldim, idrara sikişik bir şekilde gitmistim 15 dakka yattim sonra wcye gittim.
benim 5. günü ilişkiden 1 saat sonra kanamam oldu cok minik sizdede olmuşmuymuydu belirtilerinizi yazarmısınız birde teşekkür ederim rabbim salih sıhhatli eylesin miniğinizi

benim 5. günü ilişkiden 1 saat sonra kanamam oldu cok minik sizdede olmuşmuymuydu belirtilerinizi yazarmısınız birde teşekkür ederim rabbim salih sıhhatli eylesin miniğinizi

Amin cnm tsk ederim...
Benim kanamam olmadi canim belirtilerimde yoktu sadece adet günüme yakin hafif adet sancim olmustu onun disinda biseyim yoktu...

Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin allah darısı bizlerin başına aşılama sebebiniz neydi

Amin canim sizde en kisa zamanda pozitifleri görursunuz insallah.
Bizde ikimizdede sorun yoktu eşimde cok hafif derece hiz problemi vardi ama normal yollanda olur demisti doktorumuz biz zaman kayb etmeden asilama yapalim dedik cok sükür tuttu.
Darisi insallah sizlere.

Amin canım saol güzel dileklerin için

Kızlar benimde negatif :) bende kaldım sınıfta
Bi dahaki sefere çok çalışcaz :) kız ağlanacak halimize güler olduk :) hiç iyi değiliz biz bence :) heralde ruh sağlığımızı kaybettik :) eninde sonunda kavuşcaz ama ne zaman allah bilecek canım, kendini toparla , dinlen ve önündeki sürece odaklan.

Test yaptırdın mı canım emin olmak için ne durumdasın nasılsın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…