Belirtiniz oldumu hic test yapana KadarKaçınci asilamanİzdi
Belirtiniz oldumu hic test yapana Kadar
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin allah darısı bizlerin başına aşılama sebebiniz neydiIlk aşilamamdi.
Adet olmadan önce hep ishal olurum yine ishal olunca yüzde yüzde tutmadi demistim, ve adet sancisina benzer hafif agrilarim olmustu ümidimi kesmistim adet olacam diye agri kesici almistm birde doktorun yazdigi ilaclarida kullanmayi birakmistim, adetimin gelmesini bekliyordum 2 gün gecince test yaptim pozitif cikti.
Rabbim insallah hepinize en kisa zamanda nasip eder.
YaaaaKızlar benimde negatif :) bende kaldım sınıfta
Inşallah canımİnşallah olmazsın canım bize umut ol :) moral ver hepimize
Hayırlısı canım inşallah en yakın zamanda bu sikintilarimiz gecerKızlar benimde negatif :) bende kaldım sınıfta
AminnnIlk aşilamamdi.
Adet olmadan önce hep ishal olurum yine ishal olunca yüzde yüzde tutmadi demistim, ve adet sancisina benzer hafif agrilarim olmustu ümidimi kesmistim adet olacam diye agri kesici almistm birde doktorun yazdigi ilaclarida kullanmayi birakmistim, adetimin gelmesini bekliyordum 2 gün gecince test yaptim pozitif cikti.
Rabbim insallah hepinize en kisa zamanda nasip eder.
benim 5. günü ilişkiden 1 saat sonra kanamam oldu cok minik sizdede olmuşmuymuydu belirtilerinizi yazarmısınız birde teşekkür ederim rabbim salih sıhhatli eylesin miniğiniziMerhaba kusura bakmayin siteye coktandir girmiyorum yeni gördum mesajinizi.
Ben aşilama ile hamile kaldim, idrara sikişik bir şekilde gitmistim 15 dakka yattim sonra wcye gittim.
Hayrli olsun cnm biz komple kalicaz gibi duruoo kendimden de umudum yokKızlar benimde negatif :) bende kaldım sınıfta
benim 5. günü ilişkiden 1 saat sonra kanamam oldu cok minik sizdede olmuşmuymuydu belirtilerinizi yazarmısınız birde teşekkür ederim rabbim salih sıhhatli eylesin miniğinizi
Doğum yaptın mı cnm ne zaman tuttu asilamanAmin cnm tsk ederim...
Benim kanamam olmadi canim belirtilerimde yoktu sadece adet günüme yakin hafif adet sancim olmustu onun disinda biseyim yoktu...
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin allah darısı bizlerin başına aşılama sebebiniz neydi
Doğum yaptın mı cnm ne zaman tuttu asilaman
Amin canım saol güzel dileklerin içinAmin canim sizde en kisa zamanda pozitifleri görursunuz insallah.
Bizde ikimizdede sorun yoktu eşimde cok hafif derece hiz problemi vardi ama normal yollanda olur demisti doktorumuz biz zaman kayb etmeden asilama yapalim dedik cok sükür tuttu.
Darisi insallah sizlere.
Bi dahaki sefere çok çalışcaz :) kız ağlanacak halimize güler olduk :) hiç iyi değiliz biz bence :) heralde ruh sağlığımızı kaybettik :) eninde sonunda kavuşcaz ama ne zaman allah bilecek canım, kendini toparla , dinlen ve önündeki sürece odaklan.Kızlar benimde negatif :) bende kaldım sınıfta
Test yaptırdın mı canım emin olmak için ne durumdasın nasılsın ?3 martta aşilama yaptirmiştim , bugün adet oldum çok erken degil mi sizce? acaba yumurtalar çatlatma ignesinden once mi çatladı ki, olabilir mi oyle birsey, tam 2 hafta once persembe gunu yumurta takibine gitmiştim, o gun gece igne yaptim, cumartesi de aşilama olmuştum, yumurta cumartesi catlamiş olsa bugun adet olmam mantiksiz degil mi
Güzel haberlerle gel :) kız bari sen pozitif ol umut ver bize :)Salı günü gidicem belki öncesinde kendim test yaparım sen düşünme şimdi keyfine bak dinlen
Inşallah ya bakalım kocaman kist varken nasıl olcak bilmiyorum adet ağrılarım başladı zaten bi taraftan da ümitliyim bi taraftan da olmaz diorum yok yok bu sınıf tembelGüzel haberlerle gel :) kız bari sen pozitif ol umut ver bize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?