Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Inşallah olumlu sonuç alırsın çikolata kisti kaç cm senin

günlerimiz aynı bende 9 martta aşılama oldu hayırlısı inss

Amin valla kökü kurusun bi tadavisi yok bisey yok senin kaç cm canım benim ki 6 cm
iyi dedin kökü kurusun valla küçülme yok bişey yok sadece büyüyebiliyo o da laparoskopi ile tedavi. sonucun eskisinden iyi olacağının yada tekrarlamayacağının da garantisi yok..

progestan kullanıyomusun?
Aşılamadan sonra crinone jel kulandım , sabah akşam vajinadan. ama 3-4 gündür düzenli kullanmıyorum canım istemiyor.
progestan kullanıyomusun?

İlk aşılamamda estrofem ilaç ve crinone jel kullanmıştım, estrefomin yan etkileri baya vardı; göğüs şişmesi , kasık ağrısı, bel ağrısı gibi ben bunları hatta hamileliğe yormuştum.
2. Aşılamamda sadece crinone jel verdi, rahim kalınlığı mı ne iyi bu sefer dedi estrofeme gerek yok dedi. Bu aşılamamda hiç ağrı sızı yaşamadım , demekki ilk aşılamamda o belirtinin çoğunun sebebi estrofemmiş.
Aşılamadan sonra 17. Güne girdim. Ağrım yok şuan. Dün akşam tek damla pembe leke geldi, sabah tek damla siyah leke. Devamında gelen herhangi bir şey yok. Akşam doktora gidiyorum umarım kötü bişey yoktur allahım.

git bakalım canım bizede haber ver

Aşılama yapılmadan endometrium(rahim kalınlığı) kaçtı hatırlıyor musun?
inş hamişsindir

Inşallah olumlu sonuç alırsın çikolata kisti kaç cm senin
Hiç soramadım doktor da zaten sormayınca konusmuyor anlicagin bilmiyorum kaç cm nedir ne değildir aşılama sonrası recetemde okudum bunu endometrioz cikolata kisti imiş meger doktor yoğun evet ama iki dk açıklama da yapma geregiduymuyo tutmazsa bu ay degiscem bakalim

günlerimiz aynı bende 9 martta aşılama oldu hayırlısı inss
İnşallah tutarda aynı zamanda anne oluruzkacinci denemen senin ya bide bugün biraz evi temizledim acaba bişey olurmu ağır bisey kaldırmadim ama sehbayi silerken kalmak istediğimde sag kasigim ağrıdı biraz zaten bi tane sağ tarafta yumurta oluştu

U Umuttt55 benim 9 yasinda bir kızım var sıkıntısız sorunsuz hamile kalmıştım ona.simdi ikinci olmuyor.bikac ay klomen kullanıp çatlama iğnesiyle denedik olmadi bu ay ilk asilamami yaptırdım hayırlısı olsun inşallah.cok kendini yorma ağır filan kaldırmadınsa bisey olacağını sanmam.ama sen yinede çok fazla is yapmamaya ca lis arkadasim

İcimi ferahlattin valla insallin bişey olmaz gerçi Allah'im ol dedikten sonra ne engel olabilir ki

Fikir tavsiye hicbisi istemiorum bende diorum ya belki iyiliktende olsa kaldircknhalnyok

Olabilor benm annem de tedaviyle hamile kalms dr ona adet olunca gel dio oda lekelenio gidio uzgun uzgun ve hamile nasipse olur insallahta olabilir nie olmasin

O
Ben 2 tane ozelde yaptim bu 3. Yu devlette valla yontem olarak sorunm olmadigi icin sadece femera verdi takviye istedim yokmu dedim kullanabilcegm baska bisi dhea biestron verdi 1 ay ictim sonra asilama oldum ozelde bize ozel oda vermislerfi asilama gunu giydirdiler veamelyathanede karnimdan ultrosonla bakip asilamayi yapti devlette bakmadi bile dire buyuyen yumurtam soldaydi oraya yapti 20 dkka yat dedi muayene eder gibiydi oyuzden daha rahattim ve ozelde sonrasi progestan kullaniordum devletteki dr hic gerk yok dedi smdi hicbisi kullanmiorum bendeki farklilik bunlar.devlette sadece sprem yikatmak icin ozel labraturar gttk 420 tl okdr odedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…