• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Aramızda ilk sonucu belli olacak olan sensin Nehira-27 Nehira-27 hadi güzel heberler ver bize keyfiniz yerine gelsin dün gece hiç uyuyamadım düşünmekten oldu mu olmadi mi nasıl olcak şoleydi böyleydi derken sabah ezanı okuyordu

Oldu canım aşılama ile pozitif alanalr oldu hatta ilk denemede alanlar bile oldu, ilk sayfada var liste canım bak istersen , aşılama sebepleri de yazıyor orda
15 kisidn 3 kisi falan olmus az ya busfee bakalim kimin olcak sanki ilk tutanlarin tutuio sonra 2 ve 3 hic gormedim ne bilim karamsar oldjm bugun

Bebde bekliorum canannnh i onunda sebepsiz infertiliteydi artikk nolur birilerine sevinelim Allhim duy bizi bu arada etrafimdaki herkes hamile kalio
aynen canım bir anda hamileler çoğaldı gecen gün arkadaşlarla oturuyoruz kiminin kucağında kimin karnında banada soruyolar tabi siz düşünmüyormusunuz die bende düşünüyorum ama yapamıyorum olmuyo diorum beceremedik diorum önceleri saklıyordum artık saklamıyorum da kimseden allah herkesin çocuğunu bağışlasın sağlıklı uzun ömürler versin bizede isteyen herkese rabbim kucağını boş bırakmasın biz kadınlar anne olarak doğuyoruz sonuçta ilk oynadığımız oyun evcilik değil midir anne oluruz bebeğimiz olur sonra büyüyorsun evleniyorsun çocuk istiyorsun hooop olmuyo ama olur diosun neden olmasın ki diosun sonuçta herkesin var diosun ama olmuyo her ay bi üzüntü yaşıyorsun piskoloji alt üst oluyo sonra tedavisiydi oydu buydu derken sanki o küçük kızın elinden oyuncak bebeğini almısın gibi kendini geceleri gizli gizli aglarken buluyorsun allah büyük dert vermesin bizimde olsun sağlıklı hayırlı ömürlü evlatlarımız. kusura bakmayın uzun yazdım ama çok doluyum

Back