Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Ne kusuru burdaki herkes ayni duygulari yasio emin ol bizi biz anliyoruz anlattigin gibi herkes bi ses herkes anlioyormus gibi yapip anlamiolar kimsenin sucuda yok ama sanki kendi elimizde biri der sunu dene biri der su dr a git iyilik icin bile artik hicbisi yapmakta denemekte istemiorum

Nehira-27 kanamanin devami gelmez inş yerlesme kanamasi olsun lütfen. Ben adet olacağım gibi hissediyorum hiç ümidim yok nedense
Çok sağol canım inşallah gelmez de umutsuzluk içimize okadar işlemişki hiç ihtimal vermiyoruz kendimize, hele benim doktor umutsuzluğa sürüklemek konusunda süper.

Bana iyi niyetle bişey söylense bile batıyor şuan, çünkü bekara karı boşamak kolay derler konuşmak çok kolay insanlara, ama zerre kadar empati kurduğu beni anladığı falan yok, sadece konuşuyor tavsiye veriyor. Valla kk dışında herkesin söylediği batıyor bana :) istemiyom çevremde insan falan :)

15 kisidn 3 kisi falan olmus az ya busfee bakalim kimin olcak sanki ilk tutanlarin tutuio sonra 2 ve 3 hic gormedim ne bilim karamsar oldjm bugun
5 hamile var ve 5 inden 4 ünün ilk aşılaması düşün, olacaksa ilkinde oluyor demek, benim ikinci de fıs, 3. Ye gerek yok

Kızlar dün akşam bana pembe leke gelmişti ya , bu sabah da 2 damla kahverengi gibi siyahımsı gibi leke gelmiş. Sökülmüyom ağrım yok şuan . 16. Gün bitmek üzere , 17. Günüme gircem umut var mıdır sizce bu akşam doktora gitcem allahım umarım bu leke adet değildir, söküleceksem de sökülüp kurtulayım

progestan kullanıyomusun?

Aşılamadan sonra crinone jel kulandım , sabah akşam vajinadan. ama 3-4 gündür düzenli kullanmıyorum canım istemiyor.
progestan kullandığım için kimyasal gebelik olduğum hamileliğimi düşüremedim cnm leke leke oldu iki gün sonra doktor bırak dedi bırakınca düştü.
acaba dedim ama inş öyle bir durum değildir inş hamilesindir ama biran önce git kanama alanı oldugu için leke olabilir yani düşük tehlikesi ona göre tedbir alır.

Kızlar galiba adet oluyorum kırmızı leke geldi

Bende dün akşam çok umutlanmıştım önce pembe kan geldi 2 saat sonra kahverengiye döndü.beni bir heyecan bastı çünkü ilk defa böyle oldu.aradan 1 saat geçti ve ben adet oldum.bu sefer ilk defa bu kanları görünce umutlanmıştım.iğnemin 17.günü adet oldum.ve ben bu ay özele gidip doktorumdan aşılama talep edeyimmi yoksa devletede bi görüneyim mi.farklo bi yöntem izliyormu arkadaşlar.bilginize tekrar ihtiyacım var.ne yapayım ben bu ay.2 kere çatlatma iğnesi oldum ikiside negatif.ve 30 yaşındayım

Canım sürecini bilmiyorum ama bence daha fazla zaman kaybetmeden bı yerden baslamak daha iyi olur diye düşünüyorum bende bir kere yumurta takibi ile ovitrelle çatlatma iğnesi oldum tutmadı doktorumu değiştirdim ve aşılamaya geçelim dedi 9 martta yaptridk bakalım haftaya cuma belli olcak. Benim endometrioz,over esiminde ileri hızlı hareketlilik TE biraz düşüklük vardi. Beklemedeyiz

Canım oğlumda benden de leke gelmişti ilk, sonra çamur gibi kahverengi lekeler devam etti adet oldum sandım ama gebeymişim, inşallah seninde öyledir

Nehira-27 canım benim riskli gebelikti ondan kanama oldu istersen bir doktora görün, test yaptır yada kanda çıkmıştı benim 5 tl lik testte çıkmadı

Endometrios çikolata kisti değilmi ...bendede var 3 cm çikolata kisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…