- 12 Kasım 2014
- 402
- 524
- 103
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mrb canım hoşgeldin :) inşallah olur inşalah ; hepimizde aynı süreç , aşılamalar, aşılamalar olmazsa tüp yaptırırım düşünceleri allah kısa sürede sonuç almamazı nasip eder inşallah da bi sonraki aşamalara kalmayız inşallah . Ben de 2. Aşılamamın sonucunu bekliyorum ama nasıl bekliyorum gel bana sor ha adet oldum mu ha olacam mı ha kasıklarıma ağrı mı girdi ha akıntım mı geldi öldüm öldüm 2 gündür :) allahım inşallah olumsuz olmaz sonuç ama olumsuz olursa ben de tüp bebeğe gidecem artık. Aşılamadan umudum kalmadı kendi adıma çünküçikolata kisti büyük engel bizlereMerhabalar herkese. Ben de bugün 3. aşılamamı yaptırdım. Inşaallah olur. Allah isteyen herkese versin. Benim de az seviyede pko var. Tutmazsa hemen tüp başlayacağım inşallah.
Tabikide yardımcı olurum canımSen antalyada mısın :) benim bu 2. Aşılamam da negatif olursa tüp bebek için antalyaya gelmeyi düşünüyorum artık bana fikir verirsin :) bulunduğum yerde tüp bebek yapan yer yok çünkü
Çok teşekkür ederim :) test yapacak mısın adeti mi bekleyeceksin? Nasıl durumun belirti falan var mı ?Tab
Tabikide yardımcı olurum canım
Canım adet olacak gibi hissediyorum olmazsam da cuma günü doktor çağırdı zaten illaki kan vermeye gidecegimÇok teşekkür ederim :) test yapacak mısın adeti mi bekleyeceksin? Nasıl durumun belirti falan var mı ?
Ah bu adet olacakmış gibi hisler bizi mahvetti :) şuan aynı durumdayız :) aramızda zaten 2-3 gün vardı senle :) umarım peşpeşe güzel haberler alırız. Beni de doktor yarın için gel demişti ama adet olmazsam bekleyecem bi umut :) 1-2 gün daha, en azından umutlu umutlu giderim teste :) ah nerde o günler gelecek mi o güzel günler acaba.Canım adet olacak gibi hissediyorum olmazsam da cuma günü doktor çağırdı zaten illaki kan vermeye gidecegim
Canım inşallah tutmuştur hayırlısı ile aşılaman, mevlamın takdiri neyse kabulümüz ama duamızda var inşallah duanı yaşamak nasip olurOffff pes etmek yok deneyecez napacaz başka ben de aşılamamın 15. Gününe girdim, ilk aşılamamda 15. Güne girmek üzereyken adet olmuştum. Henüz adet olmadım ama korkuyorum insan yarım gün gecikse bile umutlanmak istiyor oyyy allahım yardım et bize
Slm canm bugum bnmde 8 gunum yataktan gogus agrisiyla uyandim yanlari ve ucu asiri agriyo bnmdeKizlar bisey sorcam bugün 10. Günüm ve 2. Günden beri göğüslerimde aşırı derece ağrım var yururken bile agriyor sizce umitlenmelimiyim kafamda deli sorular
2.asilamam ve bugun 3. Gunum progestan kullaniyorum vitamin hapi kullaniyorum zaman gecmiyor suan sadece gogus acisiHayırlı olsun aşılamanız, ilk aşılamanız mı ?
Aynı beni tarif ettin şuan her belirtiyide gebeliğe yormak istemiyorum sürekli kendini dinliyorum sanırım kafayı yicem sonunda hayırlısıyla zaman geçseydi bi öğrenseydikSlm canm bugum bnmde 8 gunum yataktan gogus agrisiyla uyandim yanlari ve ucu asiri agriyo bnmde
Valla canım herkeste farklı birisi yazmıştı başka sayfada her tuvalete gittiğinde adet oldum die gitmis ama hamileymis inşallah seninde öledirKızlar 12.günüm fakat adet olacak gibi ağrımoluyor ara ara belirtiler ne olmalı
Aynen canm senin durumundayim umutlaniyorm sonra yoktur diyorum ilaclar yapiyodur kafayi yemek uzereyimAynı beni tarif ettin şuan her belirtiyide gebeliğe yormak istemiyorum sürekli kendini dinliyorum sanırım kafayı yicem sonunda hayırlısıyla zaman geçseydi bi öğrenseydik
Benim aşılamadan itibaren hiç ağrım sızım olmadı , sadece 10. Gün adet sancısı gibi bi sancım oldu ama 1 gün sürdü sonra bitti. Şimdi 15. Günümdeyim çok ince bi sızı başladı kasığımda allahım devamı gelmez inşallah. Hayallerimiz suya düşmesin allahım nolur aminKızlar 12.günüm fakat adet olacak gibi ağrımoluyor ara ara belirtiler ne olmalı
Ins canm pozitifi gorursun dualarim seninle cok sters yapmaBenim aşılamadan itibaren hiç ağrım sızım olmadı , sadece 10. Gün adet sancısı gibi bi sancım oldu ama 1 gün sürdü sonra bitti. Şimdi 15. Günümdeyim çok ince bi sızı başladı kasığımda allahım devamı gelmez inşallah. Hayallerimiz suya düşmesin allahım nolur amin