Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Merhabalar herkese. Ben de bugün 3. aşılamamı yaptırdım. Inşaallah olur. Allah isteyen herkese versin. Benim de az seviyede pko var. Tutmazsa hemen tüp başlayacağım inşallah.

Merhabalar herkese. Ben de bugün 3. aşılamamı yaptırdım. Inşaallah olur. Allah isteyen herkese versin. Benim de az seviyede pko var. Tutmazsa hemen tüp başlayacağım inşallah.
Mrb canım hoşgeldin :) inşallah olur inşalah ; hepimizde aynı süreç , aşılamalar, aşılamalar olmazsa tüp yaptırırım düşünceleri allah kısa sürede sonuç almamazı nasip eder inşallah da bi sonraki aşamalara kalmayız inşallah . Ben de 2. Aşılamamın sonucunu bekliyorum ama nasıl bekliyorum gel bana sor ha adet oldum mu ha olacam mı ha kasıklarıma ağrı mı girdi ha akıntım mı geldi öldüm öldüm 2 gündür :) allahım inşallah olumsuz olmaz sonuç ama olumsuz olursa ben de tüp bebeğe gidecem artık. Aşılamadan umudum kalmadı kendi adıma çünküçikolata kisti büyük engel bizlere
Sizin az seviyedeki pko dışında bişey varmı, eşinizde falan ? Pko olanlar ve spermle ilgili sıkıntılı olanlar iyi sonuç alıyor sanki aşılamadan , kk da okuduklarımdan bu sonuca ulaştım ama çikolata kisti olanların işi daha zor gibi

Canım adet olacak gibi hissediyorum olmazsam da cuma günü doktor çağırdı zaten illaki kan vermeye gidecegim
Ah bu adet olacakmış gibi hisler bizi mahvetti :) şuan aynı durumdayız :) aramızda zaten 2-3 gün vardı senle :) umarım peşpeşe güzel haberler alırız. Beni de doktor yarın için gel demişti ama adet olmazsam bekleyecem bi umut :) 1-2 gün daha, en azından umutlu umutlu giderim teste :) ah nerde o günler gelecek mi o güzel günler acaba.

Kızlar peşpeşe pozitifleri sıralayalım inşallah :) dua ediyorum , dua ederken sizleri de niyet ediyom.

27 şubat, Nehira-27 , 2.aşılama (çikolata kisti, sperm hareketliliği düşk) (?)
2 mart, Canannnh , 1. Aşılama ( sebepsiz infertl) (?)
2 mart, Mojo44 , 1. aşılama ( pko, morfoloji) (?)
3 mart, @elf2018 , 1. aşılama ( sebepsiz infertilite) (?)
5 mart, C Cnshsyn ' 1. aşılama ( çikolata kisti) , (?)
7 mart, P Pelintulin12 , 2. Aşılama , pko (yumurta tembelliği) (?)
8 mart, @Shencys , 4. Aşılama ( 1-2 klomenle, 3. İğne ile) (ileri harkt.düşük, morfoloji) (?)
9 mart, @EylulunAnnesi , , 1. Aşılama (?)
10 mart, Mstfsevda , 3.aşılama (sebepsiz infrtl) (?)
12 mart, M meha123 ,
16 mart, 8403BHC , (?)

Canım inşallah tutmuştur hayırlısı ile aşılaman, mevlamın takdiri neyse kabulümüz ama duamızda var inşallah duanı yaşamak nasip olur

Kizlar bisey sorcam bugün 10. Günüm ve 2. Günden beri göğüslerimde aşırı derece ağrım var yururken bile agriyor sizce umitlenmelimiyim kafamda deli sorular

Aynı beni tarif ettin şuan her belirtiyide gebeliğe yormak istemiyorum sürekli kendini dinliyorum sanırım kafayı yicem sonunda hayırlısıyla zaman geçseydi bi öğrenseydik
Aynen canm senin durumundayim umutlaniyorm sonra yoktur diyorum ilaclar yapiyodur kafayi yemek uzereyim

Kızlar 15. Gün bitmek üzere , 16. Güne girecem. Adet olmadım ama dakka başı çamaşırımı kontrol ediyorum nasıl bir korkuymuş allahım bu, normalde doktor bugün için gel demişti ama gitmedim, bugün de adet olmazsam allahım bana umutlar yaşatır inşallah. Olumsuz sonuç görmeyeyim allahım yalvarıyorum bu gece sabah olur mu acaba; kasıklarım da çok hafif ince sızı var ödüm kopuyor adetim başlayacak diye.
Kk da bir başlıkta okumuştum , aşılamadan kaç gün sonra adet oldunuz diye orda cevaplara baktım kimisi 11. Gün olmuş , kimisi 9. Gün, kimi 15. , en geç 17. Gün olan var, ondan korkuyorum acaba gonal-f geç mi adet olmama sebep olacak diye.
Sabah uyandım hemen çamaşırımı kontrol ettim , eşim diyor ki, uyanır uyanmaz senin yüzüne baktım normal misin canın sıkkın mı diye bunu duyunca içim parçalandı , gece uyundım durdum diyor erkekler rahat gibi görünüyor ama içten içe onlar da stres yapıyor, çok şaşırdım eşim rahat gibi görünüyordu, dua bekliyorum sizden nolur arkadaşlar , bugünü de atlatayım yarın doktora gideyim şu kasıklarımdaki sızı dursun devamı gelmesin

Kızlar 12.günüm fakat adet olacak gibi ağrımoluyor ara ara belirtiler ne olmalı
Benim aşılamadan itibaren hiç ağrım sızım olmadı , sadece 10. Gün adet sancısı gibi bi sancım oldu ama 1 gün sürdü sonra bitti. Şimdi 15. Günümdeyim çok ince bi sızı başladı kasığımda allahım devamı gelmez inşallah. Hayallerimiz suya düşmesin allahım nolur amin

Ins canm pozitifi gorursun dualarim seninle cok sters yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…