CAnım keşke doktora gitsen ya böyle beklemekte stres , git de mutlu haberi al inş biran önce:)Benim aşılamadan itibaren hiç ağrım sızım olmadı , sadece 10. Gün adet sancısı gibi bi sancım oldu ama 1 gün sürdü sonra bitti. Şimdi 15. Günümdeyim çok ince bi sızı başladı kasığımda allahım devamı gelmez inşallah. Hayallerimiz suya düşmesin allahım nolur amin
Beklmdeyim canımNehira-27 canım naptın ?
Gidemiyorum , doktorun ağzından olumsuz bişey duyarsam iyice soğuyacam kadından , şimdiye kadar hiç olumlu bişey duymadım zatenCAnım keşke doktora gitsen ya böyle beklemekte stres , git de mutlu haberi al inş biran önce:)
inşallah güzel haber alırsın canımBeklmdeyim canımkırmızı kart görmek istemiyorum allahım
Inşallah adet olmazsın canım valla hepimiz önce senden haber bekliyoruz ama sen bilirsin de bi idrar testi mi alsan herkesin idrarında çıkıyor 15. Gün en azından bugün strese girmezsinGidemiyorum , doktorun ağzından olumsuz bişey duyarsam iyice soğuyacam kadından , şimdiye kadar hiç olumlu bişey duymadım zatenkorkudan gidemiyorum ama adet olmazsam yarın gideyim ya ama kalpten gidebilirim orda beklerken
Inşallah adet olmazsın canım valla hepimiz önce senden haber bekliyoruz ama sen bilirsin de bi idrar testi mi alsan herkesin idrarında çıkıyor 15. Gün en azından bugün strese girmezsin
Bende olmadı ama aşılamadan 4 gün sonra ilk ilişki oldu belki geç olduğu için ağrımamıştırArkadaslar asilamadan sonra iilk iliskininde agri aci oldumu yardimmm edin oluyorum
Asilamadann2 gun sobra iliski oldu agrim olmadi amaArkadaslar asilamadan sonra iilk iliskininde agri aci oldumu yardimmm edin oluyorum
Doktor bana aşılama olduğu gün ilişki olmasın dedi,ertesi günden itibaren 1 hafta sık olsun dedi , herhangi bir ağrım olmadı.Arkadaslar asilamadan sonra iilk iliskininde agri aci oldumu yardimmm edin oluyorum
Kız o testi yaptıktan sonra bakamam işte, tek istediğim adet olacaksam o şekilde göreyim sonucu yada adet olmayayım sevineyim ama test sonucu kalbimi sıkıştırıyor ama olacam gibi ya, çok çok az nokta kadar leke gelmişInşallah adet olmazsın canım valla hepimiz önce senden haber bekliyoruz ama sen bilirsin de bi idrar testi mi alsan herkesin idrarında çıkıyor 15. Gün en azından bugün strese girmezsin
Senden yana umutluyuzz ins guzel habrr ver 15.gun iyi ins hic gelmezzzKız o testi yaptıktan sonra bakamam işte, tek istediğim adet olacaksam o şekilde göreyim sonucu yada adet olmayayım sevineyim ama test sonucu kalbimi sıkıştırıyor ama olacam gibi ya, çok çok az nokta kadar leke gelmişBelki geç olacam
Bilmiyom ki kız robot değil ki bu vücut kimbilir dengesi nelerden etkileniyorSenden yana umutluyuzz ins guzel habrr ver 15.gun iyi ins hic gelmezzz
Kızlar 12.günüm fakat adet olacak gibi ağrımoluyor ara ara belirtiler ne olmalı
Aynı şeyleri yasiyoruz yıllık izine de ayrıldım yarın kafayida yerim evde heralde :)Canannnh , ne durumdasın canım , gelişme var mı ağrılarında. Ben de ne ilerleme var ne gerileme. Sızlar gibi oluyor belli belirsiz, sonra duruyor, yakında kafayı yerim ben :)
Yok kız evde olmak en güzeli :) çalışmaktansa bu psikolojiyle :) işyerinde ne oluyor biliyon mu dosya geliyor onun işi bitene kadar sıkıntı yok, dosya gitti mi başlıyom gezinmeye yerimde duramıyom neye saracağımı şaşıyom :) kimsenin bilmesini istemediğim için anlatmıyom da işyerinde :) dolanıp duruyom :) şu cuma var ya hayırlı cuma olsun bizim için ama ben yarın giderim artık doktora yeter daha fazla duramayacam allahım yarın da olmayayım adetAynı şeyleri yasiyoruz yıllık izine de ayrıldım yarın kafayida yerim evde heralde :)
hayırlı haberi ver bizede insallahYok kız evde olmak en güzeli :) çalışmaktansa bu psikolojiyle :) işyerinde ne oluyor biliyon mu dosya geliyor onun işi bitene kadar sıkıntı yok, dosya gitti mi başlıyom gezinmeye yerimde duramıyom neye saracağımı şaşıyom :) kimsenin bilmesini istemediğim için anlatmıyom da işyerinde :) dolanıp duruyom :) şu cuma var ya hayırlı cuma olsun bizim için ama ben yarın giderim artık doktora yeter daha fazla duramayacam allahım yarın da olmayayım adetama kan verdim diyelim ben orda beklerken dokuz doğururum :)
Amin amin allahımhayırlı haberi ver bizede insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?