Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
CAnım keşke doktora gitsen ya böyle beklemekte stres , git de mutlu haberi al inş biran önce:)

CAnım keşke doktora gitsen ya böyle beklemekte stres , git de mutlu haberi al inş biran önce:)
Gidemiyorum , doktorun ağzından olumsuz bişey duyarsam iyice soğuyacam kadından , şimdiye kadar hiç olumlu bişey duymadım zaten korkudan gidemiyorum ama adet olmazsam yarın gideyim ya ama kalpten gidebilirim orda beklerken

Inşallah adet olmazsın canım valla hepimiz önce senden haber bekliyoruz ama sen bilirsin de bi idrar testi mi alsan herkesin idrarında çıkıyor 15. Gün en azından bugün strese girmezsin

Arkadaslar asilamadan sonra iilk iliskininde agri aci oldumu yardimmm edin oluyorum

Sagolun kizlar benim bugun 3. Gunum yapmak zorundaydik ama biryere temas etti aglamaktan geberdim

Inşallah adet olmazsın canım valla hepimiz önce senden haber bekliyoruz ama sen bilirsin de bi idrar testi mi alsan herkesin idrarında çıkıyor 15. Gün en azından bugün strese girmezsin
Kız o testi yaptıktan sonra bakamam işte, tek istediğim adet olacaksam o şekilde göreyim sonucu yada adet olmayayım sevineyim ama test sonucu kalbimi sıkıştırıyor ama olacam gibi ya, çok çok az nokta kadar leke gelmiş Belki geç olacam

Senden yana umutluyuzz ins guzel habrr ver 15.gun iyi ins hic gelmezzz

Senden yana umutluyuzz ins guzel habrr ver 15.gun iyi ins hic gelmezzz
Bilmiyom ki kız robot değil ki bu vücut kimbilir dengesi nelerden etkileniyor keşke sabit bişey olsa 12 gün geçtiyse kesin denilebilse ama yarın olmazsam kısmen umut vardır ama kalbim dayanmayacak artık ehr akşam eşimle dışarı atıyoz kendimizi evde daralıyoruz

Aynı şeyleri yasiyoruz yıllık izine de ayrıldım yarın kafayida yerim evde heralde :)
Yok kız evde olmak en güzeli :) çalışmaktansa bu psikolojiyle :) işyerinde ne oluyor biliyon mu dosya geliyor onun işi bitene kadar sıkıntı yok, dosya gitti mi başlıyom gezinmeye yerimde duramıyom neye saracağımı şaşıyom :) kimsenin bilmesini istemediğim için anlatmıyom da işyerinde :) dolanıp duruyom :) şu cuma var ya hayırlı cuma olsun bizim için ama ben yarın giderim artık doktora yeter daha fazla duramayacam allahım yarın da olmayayım adet ama kan verdim diyelim ben orda beklerken dokuz doğururum :)

hayırlı haberi ver bizede insallah

Eveetttttt lekelendim, Hiç ağrım yok ama çamaşırım kirlendi hadi bakalım, 16 gündür çektiğimiz işkence buymuş hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…