• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Canım müsait olduğun bi zamanda , aşılamalar arasında farklı birşey yaşadın mı, hepsi aynı mı geçti, farklı farklı belirtiler mi oldu, kısaca bahseder misin çünkü benim 2 aşılamam dan sonra da yaşadıklarım apayrı
Hayır canım hiç farklı bişey olmadi bende. Hepsinde de aşılama sonrası süreç ayniydi. Ağrı sizi batma falan hiç bişey hissetmedim.

Nehira-27 Nehira-27 bu sabah 8 de oldum aşılamayı ama ilginç bir şekilde kasıklarım ağriyor.adet hissi gibi.dün hiç bişey yaşamadim şimdiye kadar demiştim.nazar değdi yaw :)

Öncelikle herkesin kadınlar günü kutlu olsun ben yeni katıldım araniza 1. Sayfadan beri okuyorum bu sayfada sabahladım sayılır ben 4 yıllık evliyim 6 cm çikolata kistim var ve erimiyor hiç bir şekilde eşimde çok şükür bir sorun yok evlendigimden beri korumadım ilk aşilamami pazartesi oldum bugub 4. Günüm pek bi umudum yok ama burda hamile olanları görünce inanın çok sevindim allah hepimize yasatsin

Nehira-27 Nehira-27 bu sabah 8 de oldum aşılamayı ama ilginç bir şekilde kasıklarım ağriyor.adet hissi gibi.dün hiç bişey yaşamadim şimdiye kadar demiştim.nazar değdi yaw :)
Bu sfer de böyle olsun bakalım :))) belki bu sonucun farklı olacağına işaret eder :))) benim de önceki ağrışıydı bu ağrısız :))) bakalım artık
Hayırlı uğurlu olsun sonuç yüzünü güldürsün inşallah :))))

Öncelikle herkesin kadınlar günü kutlu olsun ben yeni katıldım araniza 1. Sayfadan beri okuyorum bu sayfada sabahladım sayılır ben 4 yıllık evliyim 6 cm çikolata kistim var ve erimiyor hiç bir şekilde eşimde çok şükür bir sorun yok evlendigimden beri korumadım ilk aşilamami pazartesi oldum bugub 4. Günüm pek bi umudum yok ama burda hamile olanları görünce inanın çok sevindim allah hepimize yasatsin
:KK71::KK70::KK70::-) Hoşgeldin aramıza , nasıl okuayabildin hepsini :) ben de de çikolata kisti var, başımıza bela bu kist :( benim 3 cm civarı . İlk aşılamamı 6 ocakta yaptırdım sonuç negatif, 2. Sini 27 şubatta yaptırdım. Bakalım nolcak sonuç; gene negatif olursa tüp bebeğe yönelcez artık :( çikolata kisti yumurta rezervini azalttığı için aşılamada şansım yok gibi hissediyorum , tüp bebek bizim için daha ideal gibi geliyor ama şans kader kısmet , bu arada eşimde de hareketlilik düşüklüğü var.

Bu sfer de böyle olsun bakalım :))) belki bu sonucun farklı olacağına işaret eder :))) benim de önceki ağrışıydı bu ağrısız :))) bakalım artık
Hayırlı uğurlu olsun sonuç yüzünü güldürsün inşallah :))))
İnşallah canım.hepimizin yüzü gülsün.

:KK71::KK70::KK70::-) Hoşgeldin aramıza , nasıl okuayabildin hepsini :) ben de de çikolata kisti var, başımıza bela bu kist :KK43: benim 3 cm civarı . İlk aşılamamı 6 ocakta yaptırdım sonuç negatif, 2. Sini 27 şubatta yaptırdım. Bakalım nolcak sonuç; gene negatif olursa tüp bebeğe yönelcez artık :KK43: çikolata kisti yumurta rezervini azalttığı için aşılamada şansım yok gibi hissediyorum , tüp bebek bizim için daha ideal gibi geliyor ama şans kader kısmet , bu arada eşimde de hareketlilik düşüklüğü var.
Hosbuldum canım valla dün gece uyku tutmadı okudum 115 sf inşallah tüp bebeğe gerek kalmaz

14 martta 15. Gün oluyor, doktor 15. Gün gel dedi. 16. Yada 17. Güne kadar beklemeyi düşünüyorum tabi adet
olmazsam :) idrar testinde negatif görmek istemiyorum :KK43:
Aramızda 6 gün var :))
O çift çizgi nasıl bisey görsem tanımam zaten :) inşallah önce senin haberini alırız

merhaba arkadaşlar bende bugün ilk aşılammi oldum.9 yaşında bi kizim var hic sorunsuz kendiliğinden oldu.ama ikinci yıllardır olmuyor

Pardon 2 Mart :)
Hoşgeldin canım :) aramızda 3 gün var, ben de 27 şubatta yaptırdım :) çarşamba doktora gidecem inşallah adet olmayız, amin allahım. Kaçıncı aşılamanız , aşılama sebebiniz nedir? Benim 2.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar bende bugün ilk aşılammi oldum.9 yaşında bi kizim var hic sorunsuz kendiliğinden oldu.ama ikinci yıllardır olmuyor
Merhaba hoşgeldin :) sebebi neymiş canım olmamasının ? Aşılaman hayırlı olsun bu arada, bende 2 yıl olmak üzere evliliğim, ama çocuk muhabbetimiz başlayalı 3 ay falan oluyor; çikolata kistim var :( eşimde sperm hız düşüklüğü

Nehira-27 Nehira-27 She- She- Canannnh Canannnh ikiminikprenses ikiminikprenses aşılamadan sonraki vücut durumlarınız nasıl ağrınız var mı yada akıntı falan yada adet olcak gibi ağrı
Canım ben ilk aşılamamdan sonra 15 gün boyunca ağrı hissetmiştim, arada geçiyor arada başlıyordu, akıntı vardı. Bu sefer hiç bir ağrım olmadı, 10. Günüm bitti aşılamada. Dünden beri hafif kasık ağrısı oluyor adet olacakmışım gibi çok üzülüyorum :(

Back