• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Kızlar aramızda her hafta 1 kişi için meryen süresi okuyoruz hatta genelde üç gümde bitiyor katılmak ister misiniz

Negatif bugün hastalandım ve çok ağrılı geçiyor kıvrandırdı :KK43:
Hayırlısını versin allah, benim de aşılama sonrasındaki adetim çok ağrılı geçmişti , benim kistten dolayı gerçi hep ağrılı ama bu süreçte orası çok müdahale gördüğü için heralde daha çok ağrımıştı :(( allah hepimize sağlık ve sabır versin

Arkadaşlar başlıkta benden başka çikolata kisti olan yok sanırım :) aman olmasın da zaten :)

Yani 12. gün deki testimiz de değer 90 olsa o zaman mı gebelik var diye olumlu konuşmaliyız canım doğru anladım değil mi
öyle düşünüyorum caım... hem 12. gün hemde 15. gün yapıp değerartarsa bence oldu bu iş :) ben 20 şubat pzrtsi ye adepte ettim kendimi o günü bekliyorum
Aşılama sonrası gerçekten dikkat edilmesi gerekiyormus valla canım karşı komsum ağır falan kaldırma dediydi canım bişey istemiyo sadece meyve yemek istiyorum eşim aldı geldi portakal poşeti vardı kaldırıp dolaba koyayım dedim öyle ağır da değildi kaldırdım poşeti tıp dedi kanamam geldi
aman aman dikkat et... bende ağır kaldırdım sayılır ama temkinli yere çömerek tamamen kucklayarak falan.. bugün evi spürmedim ama oooffff yerde çekirdek kabukları var uyuz oluyorum yere oturup bezle silicem artık :)

Ayyy inşallah hem sana hem eşine süpriz gelir :) hayırlı olsun aşılaman
inşallah canım...
aslında sşans çok düşük tıbbi olarak gerçekten hiç umudum yok sadece dualarıma ve çavremin ettiği dualara inancım var olursa ondan olacak :)

Canim
öyle düşünüyorum caım... hem 12. gün hemde 15. gün yapıp değerartarsa bence oldu bu iş :) ben 20 şubat pzrtsi ye adepte ettim kendimi o günü bekliyorum

aman aman dikkat et... bende ağır kaldırdım sayılır ama temkinli yere çömerek tamamen kucklayarak falan.. bugün evi spürmedim ama oooffff yerde çekirdek kabukları var uyuz oluyorum yere oturup bezle silicem artık :)

inşallah canım...
aslında sşans çok düşük tıbbi olarak gerçekten hiç umudum yok sadece dualarıma ve çavremin ettiği dualara inancım var olursa ondan olacak :)
Canım aynı gün tahlil yapıcaz benimde 20 şubatta 12. Gün olucak ama tahlili eşimden habersiz yapıcam olurda Rabbim yüzümüzü güldürür de süpriz yaparım kocama

Canim

Canım aynı gün tahlil yapıcaz benimde 20 şubatta 12. Gün olucak ama tahlili eşimden habersiz yapıcam olurda Rabbim yüzümüzü güldürür de süpriz yaparım kocama
inş kuzum yaaa :) ne güzel olur.. bi topik bldum orada arkdaşlar 11. günden itibaren gün gün değerlerini yazmışlar.. baya geçmiş yılların topiği ama hortlatılmış :)

inş kuzum yaaa :) ne güzel olur.. bi topik bldum orada arkdaşlar 11. günden itibaren gün gün değerlerini yazmışlar.. baya geçmiş yılların topiği ama hortlatılmış :)
Yani 11. Günden sonra hep mı kan testi yaptırmışlar ben benim herifi bi kerecik kandırıp kanıma baktirabilirim canım sürpriz yapıcam ya diğer günler için kesin yakalanirım:halay:

Hayırlısını versin allah, benim de aşılama sonrasındaki adetim çok ağrılı geçmişti , benim kistten dolayı gerçi hep ağrılı ama bu süreçte orası çok müdahale gördüğü için heralde daha çok ağrımıştı :KK43:( allah hepimize sağlık ve sabır versin
PEKİ adetinin ilk günü pıhtılı mı olmuştı benim pıhtı 3.gün gelirdi normalde ama bugün üç kez büyük pıhtı gelmiş ve kanamam başta yoğundu şimdi pıhtı ile birlikte az kanama var sizinde mi öyle olmuştu?

PEKİ adetinin ilk günü pıhtılı mı olmuştı benim pıhtı 3.gün gelirdi normalde ama bugün üç kez büyük pıhtı gelmiş ve kanamam başta yoğundu şimdi pıhtı ile birlikte az kanama var sizinde mi öyle olmuştu?
Benim sanki pıhtılıydı ama 1 kere çok büyük pıhtı geldi ama kaçıncıgündü hatırlamıyorum. 2. Yada 3. Gün olanilir. Onu da şeye bağlıyorum, crinone jel kullanmıştım onun içerdeki birikintisiyle , klomenle büyütülen yumurtalar birleşti heralde, çok büyük geldi. Gün olarak normal sürdüğü kadar sürmüştü.

Benim sanki pıhtılıydı ama 1 kere çok büyük pıhtı geldi ama kaçıncıgündü hatırlamıyorum. 2. Yada 3. Gün olanilir. Onu da şeye bağlıyorum, crinone jel kullanmıştım onun içerdeki birikintisiyle , klomenle büyütülen yumurtalar birleşti heralde, çok büyük geldi. Gün olarak normal sürdüğü kadar sürmüştü.
Anladım bende progestanı fitil şeklinde kullanmıştım ondan oldu sanırım

Anladım bende progestanı fitil şeklinde kullanmıştım ondan oldu sanırım
Aynen ondandır, aşılama öncesi yumurtalarımız büyütülüyor ya o yüzden adet akıntısı sırasında o çatlayan yumurtalar daha büyümüş bi şekilde atılınca öyle çıkıyor :) bide jel mel içerde birikmiştir :))) allahım nedir bu çektiğimiz ya :)))) allahım her akşam jel sokuyordum orama çubukla :)

Aynen ondandır, aşılama öncesi yumurtalarımız büyütülüyor ya o yüzden adet akıntısı sırasında o çatlayan yumurtalar daha büyümüş bi şekilde atılınca öyle çıkıyor :) bide jel mel içerde birikmiştir :))) allahım nedir bu çektiğimiz ya :)))) allahım her akşam jel sokuyordum orama çubukla :)
BEN ondan kullanmadım kafadan atmak lazım ya bu çocuk işini herşey orda bitiyor

Yani 11. Günden sonra hep mı kan testi yaptırmışlar ben benim herifi bi kerecik kandırıp kanıma baktirabilirim canım sürpriz yapıcam ya diğer günler için kesin yakalanirım:halay:
Hadiya sen tek 20 şubatta yap bar doktora gösterirsin zaten :) doktor beni 25 inde çğırdı ben sağlık ocağında yaptırcam test :)

Merhaba arkadaşlar, ben de ilk defa aşılama olacağım,nasipse 2 gün sonra.
3 yıldır evliyim,2yıldır korunmuyoruz eşimde düşük hareketlilik var ben de bir sıkıntı çıkmadı, en son dr tüplerine bakalım dedi hsg çekildim çok şükür tüpler açıktı 6 ay klomen kullandım ama maalesef olmadı, 6 ay ara verdik hormon dengem bozulmuştu kilo almıştım, aldığım kiloyu vermek biraz da uzaklaşmak istedik bu konudan bu yüzden ara verdik ama şimdi tekrar istiyoruz dr aşılama yapalım dedi adetimin 3.günü klomene başladım 5gün kullandım bugün muayene oldum 3yumurta güzel gelişiyor dedi,pazar günü çatlatma iğnesi olup pazartesi sabahı da aşılamayı yapacağız inşallah,hayırlısıyla inşallah tutar arkadaşlar, burda yazılanlar gerçekten çok Bilgi verici oluyor

Merhaba arkadaşlar, ben de ilk defa aşılama olacağım,nasipse 2 gün sonra.
3 yıldır evliyim,2yıldır korunmuyoruz eşimde düşük hareketlilik var ben de bir sıkıntı çıkmadı, en son dr tüplerine bakalım dedi hsg çekildim çok şükür tüpler açıktı 6 ay klomen kullandım ama maalesef olmadı, 6 ay ara verdik hormon dengem bozulmuştu kilo almıştım, aldığım kiloyu vermek biraz da uzaklaşmak istedik bu konudan bu yüzden ara verdik ama şimdi tekrar istiyoruz dr aşılama yapalım dedi adetimin 3.günü klomene başladım 5gün kullandım bugün muayene oldum 3yumurta güzel gelişiyor dedi,pazar günü çatlatma iğnesi olup pazartesi sabahı da aşılamayı yapacağız inşallah,hayırlısıyla inşallah tutar arkadaşlar, burda yazılanlar gerçekten çok Bilgi verici oluyor
Hoşgeldin , Hayırlı olsun, Sende sıkıntı yokmuş şanslısın , inşallah olumlu sonuç alırsın. Ben de ocak ayında ilk aşılamamı yaptırdım da negatif sonuç :( ben de çikolata kisti var , eşimde düşük hareketlilik. 2 taraftan sıkıntı olunca şansımız daha düşük :(

Evet okudum ilki olmamış, vardır rabbimin bir bildiği, inşallah en kısa zamanda alırsın kucağına bebişini, hep hayırlısını istiyoruz bazen hayırlı olan zor olur sabretmek gerek ben inanıyorum güzel günler göreceğimize❤️İnşallah bundan sonraki konu başlığı hamileliğimizle ilgili güzel anılar olur

6 ocak -> Sevdicek93' ün ->> 1. aşılama günü
6 ocak -> Nehira-27' nin ->>> 1.aşılama günü
7 ocak -> Aşılama mrym' in->> aşılama günü
8 ocak ->Betusnur' un ->>>>>2.aşılama günü ( pozitif)
10 ocak-> zuzid ' in ->>>>>>>1.aşılama günü ( pozitif)
11 ocak -> Fatma3460' ın ->>> aşılama günü
14 ocak-> Sccn' in ->>>>>>>>aşılama günü
15 ock -> sevoo_ ' nun ->>>>>aşılama günü
15 ocak-> Feseba' nın ->>>>>>aşılama günü
15 ocak -> zeyd' in ->>>>>>>>1.aşılama günü ( pozitif)
15 ocak -> E Engelhaft ' ın ->>>>aşılama günü
17 ocak -> Nefes1 Nefes1 'in aşılama(??)
18 ocak -> aselbelis601' in 1. aşılama günü(??)
18 ocak-> betulmavi betulmavi ' nin aşılama günü(??)
18 ocak -> yosuntek yosuntek 'in 1.aşılama günü(??)
19 ocak -> Rad-8' in 1. aşılama günü(??) ( tüp bebeğe hazırlanıyor)
22 ocak-> aysefeytum aysefeytum 'un 2.aşılama günü (??)
22 ocak -> tulinkrc tulinkrc ' nin aşılama günü(??)
24 ocak -> D Dru_yvdr ' in aşılama günü

Ocak ayında yukardaki arkadaşlarla beraber geçirmiştik aşılama süreçlerimizi :) bazıları pozitif, bazıları negatif , negatif olanlar dinlenmeye çekildi :( inşallah gelirler tekrar

7 şubat-> suskun ceylan' ın 1.aşılama günü olacak inşallah(??)
7 şubat -> hanmeli hanmeli ' nin 1. aşılama günü
8 şubat -> Erolummm Erolummm 'un 1.aşılama günü
11 şubat-> Nur34nur Nur34nur ' un 1. aşılama günü
Şubatın sonu -> Nehira-27' nin 2. aşılaması olacak inşallah :))))

Şubat ayı için tekrar bi bekleme sürecine giren arkadaşlarımız var, onların yanındayız :) heyecanla bekleyecez

Evet okudum ilki olmamış, vardır rabbimin bir bildiği, inşallah en kısa zamanda alırsın kucağına bebişini, hep hayırlısını istiyoruz bazen hayırlı olan zor olur sabretmek gerek ben inanıyorum güzel günler göreceğimize❤️İnşallah bundan sonraki konu başlığı hamileliğimizle ilgili güzel anılar olur
Ayy ne güzel konuştun :))) sabır diyoruz başk diyecek bişeyimiz yok napacan :( en güzel aşk zor olandır :olamaz: gün gelecek hamileliğimiz nasıl geçiyor onları konuşacağız amin inşallah :)))

Canlarım aşılama dan sonra karnı şişen var mı ya 2. Günündeyim ama karnım öyle şiş ki görseniz kaç aylık diye sorarsınız. Diyetteyim normalde de gün içinde az yiyorum gene şiş :işsiz:

Back