• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Benim sağ tarafımda bir yumurta gelişmişti ve hep sağ tarafımda ufak sızılar hissediyorum

Kozlar ya bem şimdi bi yarım saat yürüdüm ama çok yavaş.. Arada karnımdan ip çeker gibi oldu bi zararı olur mu

Benim sağ tarafımda bir yumurta gelişmişti ve hep sağ tarafımda ufak sızılar hissediyorum
Hayırlısı InşAllah canım benim de sağımda sızı var sağda 3 yumurtam vardı. Ebe 12 gün sonra kan testi yap dedi sence erken değil mi canım bu günü saymazsam şubatın 20sinde test olucak o zaman . Ignenin etkisi 15 günde gitmiyo mu vucuddan

H
Hadi hayırlısı :)
Bana doktorum ertesi gün ilişki verdi :) hafi bakalım bekleyiş başladı bizim için bende 20 şubat'a sonuç öğrenilen ama eşime 23 dedim :) belki güzel haner gelir süpriz yaparım diye :)
he canım bide aşılama sonrası hap falan kullanıyo musun doktor bişey verdi mi progestan yada folik asit gibi

Hayırlısı InşAllah canım benim de sağımda sızı var sağda 3 yumurtam vardı. Ebe 12 gün sonra kan testi yap dedi sence erken değil mi canım bu günü saymazsam şubatın 20sinde test olucak o zaman . Ignenin etkisi 15 günde gitmiyo mu vucuddan
canım 15 güne gitsede mesala 12. gün yaptığımız testte bizim 90 larda değer olması lazım hamilelik için ama mesala 30 lard olursa iğne etkisi deriz

H
he canım bide aşılama sonrası hap falan kullanıyo musun doktor bişey verdi mi progestan yada folik asit gibi
hiç bir şey vermedi canım ama ben folikasit kullandığımı söyledim güzel kullan dedi

canım 15 güne gitsede mesala 12. gün yaptığımız testte bizim 90 larda değer olması lazım hamilelik için ama mesala 30 lard olursa iğne etkisi deriz

hiç bir şey vermedi canım ama ben folikasit kullandığımı söyledim güzel kullan dedi
Yani 12. gün deki testimiz de değer 90 olsa o zaman mı gebelik var diye olumlu konuşmaliyız canım doğru anladım değil mi

Kozlar ya bem şimdi bi yarım saat yürüdüm ama çok yavaş.. Arada karnımdan ip çeker gibi oldu bi zararı olur mu
Aşılama sonrası gerçekten dikkat edilmesi gerekiyormus valla canım karşı komsum ağır falan kaldırma dediydi canım bişey istemiyo sadece meyve yemek istiyorum eşim aldı geldi portakal poşeti vardı kaldırıp dolaba koyayım dedim öyle ağır da değildi kaldırdım poşeti tıp dedi kanamam geldi

Canım oldu aşılamam geldim eve çok şükür iyi geçti kasık ağrım oldu biraz dinlenince geçti oda daha iyiyim ebe akşam ilişki olsun 12 gün sonra kan testi yapalım sonucumuzu öğrenelim dedi hayırlısı InşAllah elimden geleni yaptım gerisi Rabbimin taktiri
Hayırlı olsun iyi istirahatler :))) en heyecanlı ve güzel günler sonu güzel haberle biter inşallah bu beklemenin amin :) Bize de aşılama günü değil de bi gün sonrasından itibaren 1 hafta sık ilişki önermişti. Ne güzel 12 gün demiş benim ki 15 gün demişti :) ben benim doktora çok sinir oluyom :))) çok olumsuz konuşuyor hep :)))

Hadi hayırlısı :)
Bana doktorum ertesi gün ilişki verdi :) hafi bakalım bekleyiş başladı bizim için bende 20 şubat'a sonuç öğrenilen ama eşime 23 dedim :) belki güzel haner gelir süpriz yaparım diye :)
Ayyy inşallah hem sana hem eşine süpriz gelir :) hayırlı olsun aşılaman

Hayırlı olsun iyi istirahatler :))) en heyecanlı ve güzel günler sonu güzel haberle biter inşallah bu beklemenin amin :) Bize de aşılama günü değil de bi gün sonrasından itibaren 1 hafta sık ilişki önermişti. Ne güzel 12 gün demiş benim ki 15 gün demişti :) ben benim doktora çok sinir oluyom :))) çok olumsuz konuşuyor hep :)))
Benim doktorum da çok olumsuz konusuyo inan canım ama yüzde 1 şansım varsa dahi o şansa tutunmak istiyorum doktor bey olumsuz konuşmayın dedim öylelikle sustu

Benim doktorum da çok olumsuz konusuyo inan canım ama yüzde 1 şansım varsa dahi o şansa tutunmak istiyorum doktor bey olumsuz konuşmayın dedim öylelikle sustu
İyi sen diyebilmişsin ben diyemedim de çok sinirimi bozuyor :( ama belki doğruyu söylüyor bişey diyecek durumum da yokki , allah kimseye yaşatmasın bu durumu

Bazen lafını esirgemiycen canım şunun farkındayım kadın doğumculara gelen genelde hamile ya hamile kalmak isteyenlerle uğraşmak istemiyolargibi geliyo bana
İyi sen diyebilmişsin ben diyemedim de çok sinirimi bozuyor :KK43: ama belki doğruyu söylüyor bişey diyecek durumum da yokki , allah kimseye yaşatmasın bu durumu

Bide bayanlar aşılama da sperm verildikten sonra sperm yıkama öncesi sonrası sperm degerleri hakkında bilgi verdiler mi ileri hareketli yüzde şu toplamı şu gibisine. Bize bi açıklama yapmadılar şüpheye düştüm

Bide bayanlar aşılama da sperm verildikten sonra sperm yıkama öncesi sonrası sperm degerleri hakkında bilgi verdiler mi ileri hareketli yüzde şu toplamı şu gibisine. Bize bi açıklama yapmadılar şüpheye düştüm
Eşimin sonuç kağıdını bulayım da yazacam :)))

B Betusnur , Z ZuziD , zeyd zeyd , kızlar hamile kaldınız bizi unuttunuz gelin bize moral verin :) motive edin nerelerdesiniz :)))
Kızlar yeni annelerimiz aşılamayla hamile kaldı :)
8 ocakta -> betusnur 2.aşılamasında pozitifi gördü
10 ocakta -> zuziD 1. aşılamasında pozitifi gördü
15 ocakta -> Zeyd 1. aşılamasında pozitifi gördü
:anneadayı::anneadayı::anneadayı::KK200::KK200::KK9::KK9::KK9:
Darısı hepİmize inşallah aminnnnnnnn

Maşallah Maşallahhh Allah bizlere de nasip etsin InşAllah :KK200:
B Betusnur , Z ZuziD , zeyd zeyd , kızlar hamile kaldınız bizi unuttunuz gelin bize moral verin :) motive edin nerelerdesiniz :)))
Kızlar yeni annelerimiz aşılamayla hamile kaldı :)
8 ocakta -> betusnur 2.aşılamasında pozitifi gördü
10 ocakta -> zuziD 1. aşılamasında pozitifi gördü
15 ocakta -> Zeyd 1. aşılamasında pozitifi gördü
:anneadayı::anneadayı::anneadayı::KK200::KK200::KK9::KK9::KK9:
Darısı hepİmize inşallah aminnnnnnnn

Back