• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
İnşallah , hanmeliyle siz yakın zamanlarda olacaksınız aşılamayı :) benim de aynı gün aşılama yaptırdığım arkadaş vardı sevdicek , hesabını pasif yapmış :KK43: o benim gibi ara vermeden hemen 2. Yi yaptrdı acaba sonucu ne ? İnşallah güzel haberle döner, böyle süreçte seninle aynı dönemde başlayan aynı şeyleri yaşayan kişilerle konuşmak çok iyi oluyor :)
Kesinlikle canım konuşmak derdini paylaşmak insanın içini rahatlatıyo zor süreçler den geçiyoruz eşime diyorum ki bizim bebeğimiz çok sabırlı vede nazlı olucak heralde bekletiyo bizi diye gülüşüyoruz bizde

Merhaba. Bende de çikolata kisti var, eşimde sperm hareketliliği düşük :KK43: ocaktaki ilk aşılamamız negatif. İnşallah şubatın sonunda 2. Sini deneyecez ama bu da olumsuz olursa doktor kesin tüp bebek diyecek bize :KK43: allahım nolur bu ay şansımız iyi gitse. Hepimiz için hayırlısı , başka limizdn bişey gelmiyor malesef :KK43: sabır sabır sabır
Amin herşey gönlünüzce olsun inşallah sabır ve bol dua

Kesinlikle canım konuşmak derdini paylaşmak insanın içini rahatlatıyo zor süreçler den geçiyoruz eşime diyorum ki bizim bebeğimiz çok sabırlı vede nazlı olucak heralde bekletiyo bizi diye gülüşüyoruz bizde
Sabırlarını bizden alacaklar nazlarını kendilerinden :)

Kız senin , benim, sevoo_' nun aynıymış ya durum. İlk aşılamamız olmayınca tüp bebek demişler doktorlarımız. Biz 2. Yi de ısrar ettik ama bakalım kısmet , belki olacak belki zaman kaybı :KK43:(( ama denemek istedik 2. Aşılamayı. Ama ruhsal olarak yoruldum.
cANIM DOKTOR 2. AŞILAMAYI YAPARIM AMA PARNA YAZIK DEĞİLMİ DEDİ GİT TÜP MERKEZİNE KOCANI KOTROL ETSİN BAKALIM ONLAR NE ÖNERİYOR DEDİ. BELKİ EŞİNE AMALİYAT FALAN DERLER DEDİ TÜPEDE GEREK KALMAZ DEDİ. UMUDUNU KIRMAK DUYGULARINLA OYNAMAK İSTEMİYORUM DEDİ BAKALIM @ERBİLYAĞMUR BEYDEN RANDEVÜ ALDIK HERKEZ BU DOKTOR ÖNERİYOR

cANIM DOKTOR 2. AŞILAMAYI YAPARIM AMA PARNA YAZIK DEĞİLMİ DEDİ GİT TÜP MERKEZİNE KOCANI KOTROL ETSİN BAKALIM ONLAR NE ÖNERİYOR DEDİ. BELKİ EŞİNE AMALİYAT FALAN DERLER DEDİ TÜPEDE GEREK KALMAZ DEDİ. UMUDUNU KIRMAK DUYGULARINLA OYNAMAK İSTEMİYORUM DEDİ BAKALIM @ERBİLYAĞMUR BEYDEN RANDEVÜ ALDIK HERKEZ BU DOKTOR ÖNERİYOR
Allahım mutlu sona ulaşalım da bir an önce sağlıklı sıhhatli :)) yöntemi falan önemsemiyorum ben de bulunduğum yerde tüp bebek yapmıyorlar :( farklı şehre gitmem gerekecek :( ondan 2. Aşılamayı ısrar ettik doktora hepimiz için hayırlısı :) amin allahım

oldum tatlım evdeyim şimdi dineniyorum
nasıl geçti canım zor oldu mu. Bide ne kadar sürdü sperm yıkama olayı uzun mu sürüyü ağrın sızın oldu mu. Aşılamadan sonra dinlendin mi belli süre hemen ayağa mı kaldırdılar

nasıl geçti canım zor oldu mu. Bide ne kadar sürdü sperm yıkama olayı uzun mu sürüyü ağrın sızın oldu mu. Aşılamadan sonra dinlendin mi belli süre hemen ayağa mı kaldırdılar
Canım yıkama 1 saat sürdü
Hiç acı çekmedim
Doktorum geldi yaptı işte yarım saat kadar da hafifi kalça havada şekilde dinlendirdiler

Bir de ben kalktıktan sonra da hiç wc gitmedim gusül de farz olmuyomuş yıkanmadım 3 saat kadar wc tuttum artık inşallah elden gelenini yaptın maddi manevi inşallah hayırlı mübarek olan olsun

Hiç acı çekmedim
Doktorum geldi yaptı işte yarım saat kadar da hafifi kalça havada şekilde dinlendirdiler

Bir de ben kalktıktan sonra da hiç wc gitmedim gusül de farz olmuyomuş yıkanmadım 3 saat kadar wc tuttum artık inşallah elden gelenini yaptın maddi manevi inşallah hayırlı mübarek olan olsun
Hayırlı olsun allah yüzünü güldürsün :) heyecanlı bekleyiş başlasın, hiç yorma kendini dinlen.

Hiç acı çekmedim

Ayy nasıl heyecanlandım şimdi yazdıklarını okudukça kısa sürede yüzümüz gülsün InşAllah hayırlı uğurlu olsun canım çokça dinlen gene haberlesiriz

Ayy nasıl heyecanlandım şimdi yazdıklarını okudukça kısa sürede yüzümüz gülsün InşAllah hayırlı uğurlu olsun canım çokça dinlen gene haberlesiriz
Saol Can'ım inşallah hepimizden güzel haberler gelir :)

YASMİN KULLANAN var mı ?
Arkadaşlar ben bişey sorcm, ben 1. Aşılamam negatif olunca 22 ocakta doktora gittim. Bana dedi ki hemen 2. Aşılamayı yapmayalım bu ay, bi sonraki adet oluşunda gel dedi ve bana çikolata kistim küçülsün diye yasmin verdi, aynı gün içmeye başladım. Normalde 15-16 şubat gibi adet olmak gerekiyordu. Yasmine başladıktan 10 gün sonra 2 şubatta adet başladı ama normal adet gibi yoğun değil, ama bitmiyor da , rengi siyah. 2 şubattan 7 şubata kadar hala devam ediyor , neyin nesidir bu. Doktora dedim adet olunc gel demiştiniz ben erken adet oldum geleyimmi dedim, yasminin bitmesini bekleyeceksin o bittikten sonra adet olunca gelceksin dedi. Hiç erken kanamanın sebebi şudur budur demedi.

YASMİN KULLANAN var mı ?
Arkadaşlar ben bişey sorcm, ben 1. Aşılamam negatif olunca 22 ocakta doktora gittim. Bana dedi ki hemen 2. Aşılamayı yapmayalım bu ay, bi sonraki adet oluşunda gel dedi ve bana çikolata kistim küçülsün diye yasmin verdi, aynı gün içmeye başladım. Normalde 15-16 şubat gibi adet olmak gerekiyordu. Yasmine başladıktan 10 gün sonra 2 şubatta adet başladı ama normal adet gibi yoğun değil, ama bitmiyor da , rengi siyah. 2 şubattan 7 şubata kadar hala devam ediyor , neyin nesidir bu. Doktora dedim adet olunc gel demiştiniz ben erken adet oldum geleyimmi dedim, yasminin bitmesini bekleyeceksin o bittikten sonra adet olunca gelceksin dedi. Hiç erken kanamanın sebebi şudur budur demedi.
Canım konu hakkında bi bilgim yok yardımcı olmak isterdim sana ama üzgünüm

Erolummm Erolummm nasılsın ne yapıyorsun heyecanlı mısın
Canım oldu aşılamam geldim eve çok şükür iyi geçti kasık ağrım oldu biraz dinlenince geçti oda daha iyiyim ebe akşam ilişki olsun 12 gün sonra kan testi yapalım sonucumuzu öğrenelim dedi hayırlısı InşAllah elimden geleni yaptım gerisi Rabbimin taktiri

Canım oldu aşılamam geldim eve çok şükür iyi geçti kasık ağrım oldu biraz dinlenince geçti oda daha iyiyim ebe akşam ilişki olsun 12 gün sonra kan testi yapalım sonucumuzu öğrenelim dedi hayırlısı InşAllah elimden geleni yaptım gerisi Rabbimin taktiri
Hadi hayırlısı :)
Bana doktorum ertesi gün ilişki verdi :) hafi bakalım bekleyiş başladı bizim için bende 20 şubat'a sonuç öğrenilen ama eşime 23 dedim :) belki güzel haner gelir süpriz yaparım diye :)

Back