Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Kızlar sayfanın ilk sayfasında geçmiş aylarda aşılama yaptıran arkadaşlar ve aşılama sebepleri var, tecrübe edinip soru sormak isterseniz.
Aşılamayı deneyip tüp e hazırlanacak arkadaşlar için de araştırma yapıyorum yakında paylaşacam ilk sayfada yine.
Mart ayımızda taze anne adaylarımız katıldı aramıza :) bize de uğur getirirler inşallah :)

2 mart, Canannnh ,
5 mart, C Cnshsyn ' ( çikolata kisti) , 1. Aşılama
8 mart, She- , 4. Aşılama ( 1-2 klomenle, 3. İğne ile) (ileri harkt.düşük, morfoloji)
9 mart, ikiminikprenses , , 1. Aşılama

Inşallah adet ağrısı değildir bebiş yerlesiyordur bende de hiç bi ağrı bisey yok ama sedece göğüslerim çok acıyo

Inşallah adet ağrısı değildir bebiş yerlesiyordur bende de hiç bi ağrı bisey yok ama sedece göğüslerim çok acıyo
Ay canım inşallah adet ağrısı değildir benim de azcık göğüslerim acıyor ama o da kullandığım crinone jelin yan etkileri. , sen kullanıyor musun canım ilaç falan

Ay canım inşallah adet ağrısı değildir benim de azcık göğüslerim acıyor ama o da kullandığım crinone jelin yan etkileri. , sen kullanıyor musun canım ilaç falan
Nehira-27 crinone jeli naisl yapiyosun. Bende kullaniyorum günde 1 kez akşamlari ama çok gıcık olarak yapiyorum ya

Ayyy sorma ben ilk aşılamamda da kullanmıştım bunda da kullanıyom, ben sabah akşam yapıyorum ve çok huylanıyom gıcık kapıyom, nasıl gıcık bişey :)
Evet malesef. Bende öncekinde başladim kullanmaya. Neyse allahtan benim günde bir kez bari:)

bende herhangi bir problem görünmüyor eşiminse değerleri sınırda.kizima hamile kalmaya karar verince hemen olmuştu bu gelmiyor nazlı

3 ay çok kisa bir zaman doktorlar bile hemen tedaviye başlamıyorlar 1 yıl dolmadan.olur inşallah henüz çok erken

kızlar bende yarin crinone jeli uygulamaya başlayacağım.gunde bir kez uygulycm.benim dr sabahtan uygulaki dağılsın dedi yatarken önermedi.tam olarak nasil kullanılıyor bu jel.ucunu tamamen yerlestirmekmi gerekiyor bunu sormayı unutmusum dr a

3 ay çok kisa bir zaman doktorlar bile hemen tedaviye başlamıyorlar 1 yıl dolmadan.olur inşallah henüz çok erken
Ohooo doktor bizim denememize fırsat kalmadan başlattı tedaviyi :) 3 Ayın içinde 2. Aşılamamdayım canım :) yukarda bahsettiğim sebepler ve yaşımız 35 üstü olunca normalle zaman kaybetmeyin dedi , hatta bu aşılamada olmazsa tüpe başlayacaz ((

Evet canım iyice yerleştircen sonra o içinde hava olan balon gibi bölümünü sıkacan içindeyken , o sıktığın balon yerini gevşetmeden geri çekeceksin ki kremi içine geri çekmesin tüp.

Progestan kullanıyorum canım fitil olarak günde 3 defa
Bu kullandığımız şeylerin de yan etkisi oluyor ya, göğüs ağrısı, bel ağrısı, göğüs büyümesi vs. İlk aşılamamda bu belirtileri aşılama tuttu zannetmiştim
Ama bu belirtiler hakkaten hamilelik belirtileri de olabiliyor, adet belirtisi de, ilaç etkisi de. İç içe hepsi valla kesin sonuç için illa o kan testini bekleyecez

yaş faktörü ve diğer eklenen sebepler olunca mantıklı olarak hemen başlanmış demekki.gonlunce olsun inşallah arkadasim

Slm iyi aksamlar hanmlar bn araniza yeni kaltildim 2.asilamami yaptrdim pco lu olupta asilmasi tutan varmi
Hoşgeldin canım, hayırlı olsun aşılaman. Hanmeli var canım hamile, yumurta tembelliği vardı , ilk aşılamada tuttu. Pco ile yumurta tembelliği aynı şey mi bilmiyom ama

Valla ya bu ilaçlar hormonlar alt üst etti her şeyi sonu güzel olsun ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…