Neden olmasın :))) ilaç da değil aslında takviye ürünler oluyor ya vitamin içerikli .. yumurtanın kalitesini arttırıyormuş...Belki bu ay stres altında olmayacağınız için kendiliğinden olacağı tutar :) belli mi olur. O takviye ilaç neye yarıyormuş ?
Marttan sonra ne planlıyor doktor?
Bişey diyecem bu aşılama yapılanlar negatif sonuç aldığında doktor tüp yapmak için belli bi süre bekletiyor muNeden olmasın :))) ilaç da değil aslında takviye ürünler oluyor ya vitamin içerikli .. yumurtanın kalitesini arttırıyormuş...
Marttan sonra aynen devam en az 6 ay böyle ... :))) sonrası son durak olan tüp bebek :)
Ben de size sürecimi yazayım birazdan , belki bi fikir olur yararı olur, bnde de çikolata kisti var ama glifor hiç kullanmadım onun hakkında bi fikrim yokMerhaba herkese ben geçen ay çatlatma iğnesi vuruldum ve normal denedik olmadı regli oldum 2.günü gel dedi gittim yine klomen progestan falan verdi aşılama yapıcak bu sefer ama bide glifor verdi ve bu yumurtaları çok güzel büyütür bunuda kullanıcaz dedi? Sonra çikolata kistin var dedi...bende aşılamada sıkıntı olurmu dedim yok yeterki tutsun dedi.
Benim hiç bir sıkıntım yok rahim içindeyumurtalarımda, sadece rahim ağzı darlığı var ve spermler geçemiyo ilk defa aşılama deniycez ve bana 3-4ay sonra aşılama olucak bunları kullanda dedi ve bu ayın 7 sinde yine kontrole gidicem bana yardımcı olun kızlar...ilacs başladım 4 gün oldu ama ne ishal nede miğde bulantısı yapmadı bende?
Canım merhaba öncelikle.Çikolata kistin varsa gebeliğe engel durumu oluyor.Ayrıca sende rahım agızı darlıgı varsa buda bebegın tutunmasını engelliyo bunun ıcın laparoskopiyle actırman lazım benm eltim actırdı ve ilk asılaması tuttu.Merhaba herkese ben geçen ay çatlatma iğnesi vuruldum ve normal denedik olmadı regli oldum 2.günü gel dedi gittim yine klomen progestan falan verdi aşılama yapıcak bu sefer ama bide glifor verdi ve bu yumurtaları çok güzel büyütür bunuda kullanıcaz dedi? Sonra çikolata kistin var dedi...bende aşılamada sıkıntı olurmu dedim yok yeterki tutsun dedi.
Benim hiç bir sıkıntım yok rahim içindeyumurtalarımda, sadece rahim ağzı darlığı var ve spermler geçemiyo ilk defa aşılama deniycez ve bana 3-4ay sonra aşılama olucak bunları kullanda dedi ve bu ayın 7 sinde yine kontrole gidicem bana yardımcı olun kızlar...ilacs başladım 4 gün oldu ama ne ishal nede miğde bulantısı yapmadı bende?
Kişiden kişiye değişiyordur tabiki ama normalde Korunmasız 1 sene ilişkiden sonra gebe kalınmıyorsa tedaviye başlanıyor zaten... Biz bu 1 senelik dilimi tedavi görerek geçiriyoruz. .. Bunun sebebi de yaşımız. .. ben 4 gün sonra 37 yaşıma gireceğim... daha senin yaşın kaç ki canım... telaş etme sakin ol ... sûkut altındır. .. :)Bişey diyecem bu aşılama yapılanlar negatif sonuç aldığında doktor tüp yapmak için belli bi süre bekletiyor mukişiye gör değişiyor mu ? Ben 6 ay bekleyemem , beklemek istemiyorum yaşım kaç oldu
Canım ben de 35 im eşim 38; eşimde sperm ileri hız düşüklüğü var ben de malum lanet çikolata kisti, bizim beklememiz manasızKişiden kişiye değişiyordur tabiki ama normalde Korunmasız 1 sene ilişkiden sonra gebe kalınmıyorsa tedaviye başlanıyor zaten... Biz bu 1 senelik dilimi tedavi görerek geçiriyoruz. .. Bunun sebebi de yaşımız. .. ben 4 gün sonra 37 yaşıma gireceğim... daha senin yaşın kaç ki canım... telaş etme sakin ol ... sûkut altındır. .. :)
Ayyy inşallah bu sefer şeytanın bacağını kıracazNehira-27 yarın sabah 8 de 2. ve son iğneli aşılamamı oluyorum :))
Ay inşallah bu sefer olur yaAyyy inşallah bu sefer şeytanın bacağını kıracazbak ne yap biliyor musun , aşılamada kendini aşırı rahat bırak , ve eğer çalışmıyorsan hiç bir iş yapma, yat dinlen ,
ben bu sü2. Aşılamamda kendimi aşırı rahat bıraktım, hiç hissetmedim bile aşılama sırasında ağrı sızı, 8. Günümdeyim ne ağrı var ne sızı.
Ama ilk aşılamamda aşılama sırasında kendimi kastım, aşılama esnasında da ağrı hissettim sonrası da hep ağrılı devam etti 15 gün.
Gönlüne göre olur inşallah hayırlısı ile canımAy inşallah bu sefer olur yagayet rahatim şuanda zaten
Tşk ederim canm inşallah .allah isteyen herkese nasip etsinGönlüne göre olur inşallah hayırlısı ile canım
Ay 27 şubatta yaptırdım 2. Aşılamamı, 8. Günüm bitti , 9 a girdim :) hiçbir belirti yok :) crinone jel kullanıyom onun bile yan etkisi yok :) ne ağrı ne sızı, sanki hiçbişey yapılmadı bana :) vücudum normal yaşamına devam ediyorAşılama yaptıranlar nasılsınız kızlar, kaçıncı gününüz var mı belirtiler ?Nehira-27 , O okaliptus_ ,
İğneli aşılaman 2. Mi olacak, öncesinde klomenle yaptırmış mıydın aşılama, bu toplamda kaçıncı aşılaman olacak ?Nehira-27 yarın sabah 8 de 2. ve son iğneli aşılamamı oluyorum :))
Evet 2 klomenle aşılama oldum geçen sene. Bu senede 2. Ve son iğneli aşılamayi olacağım. Tutmazsa artık mecburen tüp bebek :)İğneli aşılaman 2. Mi olacak, öncesinde klomenle yaptırmış mıydın aşılama, bu toplamda kaçıncı aşılaman olacak ?
Tüp bebek öneriyor mu doktor hiç ? Benim doktor bu da olmazsa tüpe yönlendircem dedi
Canım müsait olduğun bi zamanda , aşılamalar arasında farklı birşey yaşadın mı, hepsi aynı mı geçti, farklı farklı belirtiler mi oldu, kısaca bahseder misin çünkü benim 2 aşılamam dan sonra da yaşadıklarım apayrıEvet 2 klomenle aşılama oldum geçen sene. Bu senede 2. Ve son iğneli aşılamayi olacağım. Tutmazsa artık mecburen tüp bebek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?