Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Ben 1. Aşılamamda aşılama gününden itibaren kasık ağrısı bel ağrısı göğüs şişkinliği vs yaşadm arkadaşlar 15 gün boyunca, sürekli olmasa da arada diniyor sonra tekrar başlıyordu. Aşılama sonrası estrofem ilaç ve crinone jel kullanmıştım.
2. Aşılamam 27 şubatta oldu, 3 gün geçti hiçbir ağrım sızım yok. Bu sefer estrofem vermedi rahim duvarının kalınlığı iyi dedi, sadece crinone verdi.

Yani bu ilk aşılamadaki bütün ağrıların sebebi estrofem miydi acaba? Hayırdır inşallah

Benim 1. Aşılamamda yaşadıklarım :
Aşılama gününden itibaren 2-3 gün kasık ağrım oldu, ara sıra hafifledi bazen arttı,
5.-6. Güne doğru bel ağrılarım oldu, akıntı devam ediyor
7. Günden sonra göğüslerim hassaslaşmaya ve büyümeye başladı. Kasık ağrılarım yok oldu, bel ağrım geçti. Akıntı devm
9. Gün; şiddetli bi kasık ağrım oldu, adet olacam diye korktum.akıntı devam
10. Gün ; çamaşırıma pembe bi leke gelmişti, sevincimden zıpladım , internette yerleşme kanamsı 10. Günden sonra başlar ve rengi genelde pembedir diyordu. Sonrasında arkasından herhangi bir leke kanama hiçbişey olmadı. Kasık ağrısı da geçti.
12. Gün hafif hafif kasık ağrılarım oldu, geçti, oldu geçti. Ama arkasından adet gelmedikçe umutlandım. Akıntı devam
13. Gün , idrar testi yaptım. Sonuç tek çizgi
14. Gün; kanama yok ağrı yok
15. Gün ağrı ile beraber kanamam başladı

2. Aşılamamda yaşadıklarım:
27 şubatta 2. Aşılamamı oldum; Aşılamadan itibaren zerre kadar ağrı sızı yok, kasık ağrısı yok , akıntı yok,
Sadece ev işi yaparsam uzun ayakta kalırsam belim ağrıyor o da normalde olan bişey bende.
Hayır mıdır şer midir inşallah ?

2 kere aşılama yaptırmış olanlar ikisinin arasında fark var mıydı ??

Merhaba herkese ben geçen ay çatlatma iğnesi vuruldum ve normal denedik olmadı regli oldum 2.günü gel dedi gittim yine klomen progestan falan verdi aşılama yapıcak bu sefer ama bide glifor verdi ve bu yumurtaları çok güzel büyütür bunuda kullanıcaz dedi? Sonra çikolata kistin var dedi...bende aşılamada sıkıntı olurmu dedim yok yeterki tutsun dedi.
Benim hiç bir sıkıntım yok rahim içindeyumurtalarımda, sadece rahim ağzı darlığı var ve spermler geçemiyo ilk defa aşılama deniycez ve bana 3-4ay sonra aşılama olucak bunları kullanda dedi ve bu ayın 7 sinde yine kontrole gidicem bana yardımcı olun kızlar...ilacs başladım 4 gün oldu ama ne ishal nede miğde bulantısı yapmadı bende?

Belki bu ay stres altında olmayacağınız için kendiliğinden olacağı tutar :) belli mi olur. O takviye ilaç neye yarıyormuş ?
Marttan sonra ne planlıyor doktor?
Neden olmasın :))) ilaç da değil aslında takviye ürünler oluyor ya vitamin içerikli .. yumurtanın kalitesini arttırıyormuş...
Marttan sonra aynen devam en az 6 ay böyle ... :))) sonrası son durak olan tüp bebek :)

Bişey diyecem bu aşılama yapılanlar negatif sonuç aldığında doktor tüp yapmak için belli bi süre bekletiyor mu kişiye gör değişiyor mu ? Ben 6 ay bekleyemem , beklemek istemiyorum yaşım kaç oldu

Ben de size sürecimi yazayım birazdan , belki bi fikir olur yararı olur, bnde de çikolata kisti var ama glifor hiç kullanmadım onun hakkında bi fikrim yok
Sizin ilk aşılamanız mı olacak , neden öyle çok uzattı ki süreyi de hemen yapmadı , ben 2. Sini yaptırdım sonuç bekliyorum , 14 mart test günüm

Canım merhaba öncelikle.Çikolata kistin varsa gebeliğe engel durumu oluyor.Ayrıca sende rahım agızı darlıgı varsa buda bebegın tutunmasını engelliyo bunun ıcın laparoskopiyle actırman lazım benm eltim actırdı ve ilk asılaması tuttu.

Bişey diyecem bu aşılama yapılanlar negatif sonuç aldığında doktor tüp yapmak için belli bi süre bekletiyor mu kişiye gör değişiyor mu ? Ben 6 ay bekleyemem , beklemek istemiyorum yaşım kaç oldu
Kişiden kişiye değişiyordur tabiki ama normalde Korunmasız 1 sene ilişkiden sonra gebe kalınmıyorsa tedaviye başlanıyor zaten... Biz bu 1 senelik dilimi tedavi görerek geçiriyoruz. .. Bunun sebebi de yaşımız. .. ben 4 gün sonra 37 yaşıma gireceğim... daha senin yaşın kaç ki canım... telaş etme sakin ol ... sûkut altındır. .. :)

Canım ben de 35 im eşim 38; eşimde sperm ileri hız düşüklüğü var ben de malum lanet çikolata kisti, bizim beklememiz manasız

Nehira-27 yarın sabah 8 de 2. ve son iğneli aşılamamı oluyorum :))
Ayyy inşallah bu sefer şeytanın bacağını kıracaz bak ne yap biliyor musun , aşılamada kendini aşırı rahat bırak , ve eğer çalışmıyorsan hiç bir iş yapma, yat dinlen ,
ben bu sü2. Aşılamamda kendimi aşırı rahat bıraktım, hiç hissetmedim bile aşılama sırasında ağrı sızı, 8. Günümdeyim ne ağrı var ne sızı.
Ama ilk aşılamamda aşılama sırasında kendimi kastım, aşılama esnasında da ağrı hissettim sonrası da hep ağrılı devam etti 15 gün.

Ay inşallah bu sefer olur ya gayet rahatim şuanda zaten

Aşılama yaptıranlar nasılsınız kızlar, kaçıncı gününüz var mı belirtiler ? Nehira-27 , O okaliptus_ ,
Ay 27 şubatta yaptırdım 2. Aşılamamı, 8. Günüm bitti , 9 a girdim :) hiçbir belirti yok :) crinone jel kullanıyom onun bile yan etkisi yok :) ne ağrı ne sızı, sanki hiçbişey yapılmadı bana :) vücudum normal yaşamına devam ediyor

Nehira-27 yarın sabah 8 de 2. ve son iğneli aşılamamı oluyorum :))
İğneli aşılaman 2. Mi olacak, öncesinde klomenle yaptırmış mıydın aşılama, bu toplamda kaçıncı aşılaman olacak ?
Tüp bebek öneriyor mu doktor hiç ? Benim doktor bu da olmazsa tüpe yönlendircem dedi

Evet 2 klomenle aşılama oldum geçen sene. Bu senede 2. Ve son iğneli aşılamayi olacağım. Tutmazsa artık mecburen tüp bebek :)

Arkadaşlar 1. Aşılama sürecimde yaşadıklarımı kısaca yazayım belki size yararı olur, çünkü insan sonuç beklerken herşeyi merak ediyor.
6 ocak cumartesi ; aşılamam yapıldı. Tutunmayı kolaylaştırması için estrofem ve crinone jel verdi.
2-3 gün kasık ağrım oldu, ara sıra hafifledi bazen arttı,
5.-6. Güne doğru bel ağrılarım oldu, akıntı başladı,
7. Günden sonra göğüslerim hassaslaşmaya ve büyümeye başladı. Kasık ağrılarım yok oldu, bel ağrım geçti. Akıntı devam,
9. Gün; şiddetli bi kasık ağrım oldu, adet olacam diye korktum.akıntı devam
10. Gün ; çamaşırıma pembe bi leke gelmişti, sevincimden zıpladım , internette yerleşme kanamsı 10. Günden sonra başlar ve rengi genelde pembedir diyordu. Sonrasında arkasından herhangi bir leke kanama hiçbişey olmadı. Kasık ağrısı da geçti.
12. Gün hafif hafif kasık ağrılarım oldu, geçti, oldu geçti. Ama arkasından adet gelmedikçe umutlandım. Akıntı devam
13. Gün , idrar testi yaptım. Sonuç tek çizgi
14. Gün; kanama yok ağrı yok
15. Gün ağrı ile beraber kanamam başladı

2. Aşılamam 27 şubatta yapıldı, ( crinone jel verdi yine) 8 gün geçti , ilk aşılamamdaki yaşadığım hiçbirşeyi yaşamıyorum :) hiçbir değişiklik yok vücudumda, ağrı sızı hiçbirşey, hayır mı şer mi a dostlar :))

Son düzenleme:
Evet 2 klomenle aşılama oldum geçen sene. Bu senede 2. Ve son iğneli aşılamayi olacağım. Tutmazsa artık mecburen tüp bebek :)
Canım müsait olduğun bi zamanda , aşılamalar arasında farklı birşey yaşadın mı, hepsi aynı mı geçti, farklı farklı belirtiler mi oldu, kısaca bahseder misin çünkü benim 2 aşılamam dan sonra da yaşadıklarım apayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…