Benim de nasıldı biliyon mu kist 3,5 cm civarıydı bi taraftaki , diğer taraftaki daha küçüktü ama cm ini hatırlmıyorum, aksilik gibi kistin küçük olduğu taraftaki tüp kapalı, kistin büyük olduğu taraftaki tüp açıktı, hani kader insanı vurur ama heryerden mi vurur :) bu kadar mı aksilik olur. Neyse 1. Aşılmayı yaptırdık biz, öncesinde 5 gün klomen kullandım 3 yumurta büyüttük, sonuç negatif tabi. 21 ocakta adet oldum doktora gittim.
Hemen 2. Aşılamaya geçmedi 1 ay mola dedi, sanki çok uğraştık daha ilk denememiz. Neyin molası acaba. Bide yasmin verdi, 21 günde bunu bitir adet olunca gel dedi, en azından kistin büyümesini engeller bu ilaç dedi, kullandım bitirdim 16 şubatta adet oldum gittim doktora, büyük olan kistin 3,5 tan 2,5 a düşmüş dedi. Sevindim, şuan 3 cm civarı diyorum ama büyümüştür belki diye :) okadar hızlı büyür mü bilmiyom işte 1 hafta önce 2,5 cm di. 6 gün gonal-f iğnesi yaptım kendime. Bu sefer 1 büyük yumurta oluştu 19 mm, 2 tane de küçük varmış 14 mm kadar. Dün yptık aşılamayı 14 marta kadar beklemedeyiz artık, test mest yapıp kendimi strese sokmayacam adet olmayı bekleyecem :) bu arada soruna cevap vermemişim ben im çocuk yok henüz
en azından bi tane olsa da ikincisine uğraşıyor olsam bu kadar stres olmam . 1yıl 9 aydır ebüvliyim, daha 2 yıl olmadı. Çocuk çalışmalarımız da 3 ay öncesinde başladı :)