Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Canım üzülme evet nehira hastanede watsap grubumuz var gelmek istersen nehira da var özelden yazarsan numaranı aliyim senide gruba

Çok sağol canım, insanoğlunun her zorluktan sonra toparlanma özelliği var öyle olmasa hayat devam etmez zaten, ilk aşılamam negatif olunca mahvolmuştum ben , sanki kim ayağa kalkacak tekrar kim 2. Aşılamayla uğraşacak hastaneye kim gidecek dedim, kolumu kıpırdatacak halim yoktu üzüntüden. Şuan bak 2. Aşılamadan geldim. Kendi kendime diyom ki bu da olmazsa toparlanamam. İnşallah allahım bu sefer güldürür ama olmazsa gene toparlancam mecbur bu sefer tüp bebeğe odaklancam, mücadele bittiğinde hayat bitmiş demektir.

Son düzenleme:
Arkadaşlar şubat ayının son aşıcısı benim heralde :) 1,5 saat önce yapıldı aşılamam, eve geldim yatma moduna geçtim. Bu sefer hiç test yapmayacam adet olmayı bekleyecem :) kesinlikle kararlıyım

Arkadaşlar şubat ayının son aşıcısı benim heralde :) 1,5 saat önce yapıldı aşılamam, eve geldim yatma moduna geçtim. Bu sefer hiç test yapmayacam adet olmayı bekleyecem :) kesinlikle kararlıyım
Hayırlı olsun ...Bu dediğini 10 gün sonra hatırlatırım sana :) bu heyecanla gene duramazsın gibi geliyor bana :)))
Benimde bugün adet günümdü lekelenmem oldu sabah henüz artış yok ama bu ayda olmadı bizim ... önümüzdeki ay hep iş nedeniyle şehir dışındayız eşimle o yüzden aşılama yaptıramayabiliriz. .. bakalım perşembe doktor görüşmem var... bu ay için ne gibi çalışmalar yapabiliriz...

Yok bu sefer duracam :) stres yaşamak istemiyom çünkü, bekleyecem adet olana kadar. Sabahtan beri gelmediyse inşallah daha da gelmez, gelmesin kovala :) inşallah yerleşmedir o leke. Yarın da gelmezse devamı oleyyy deriz inşallah

Nasip kısmet tabii ama ümidim yok geçen ayda böyle olmuştu .. lekelenmem oldu sonra durdu doktorum bile ümitlendi aşılamanın 17. Günü kanda görünmedi gebelik 18. Gün adet gördüm :/ bakalım bekleyip göreceğiz :)

Nezaman yüzümüz gülecekki acaba bizim hep adet olcam mı acaba korkusuyla yaşıyorum ne zamandır

Svltr , ekledim canım lİsteye. Bende de çikolata kisti var. Aşılama yaptırdım dün bakalım inşllah hayırlı sonuç alırız.

Sağol canım. Benden 5 gün önce de iki arkadaş yaptırdı aşılama onlarda da çikolata kisti var.
O okaliptus_ , siera61 , bakalım birimiz birimiz hamile kalsak da diğer kistlilere umut olsak
Amiiiiiinnn canım inşallaaaahh güzel haberlerinizi bekliyoruz, doktor benden ümidi kesti senin için yapılacak herşey yapılmış, bir ameliyat kalmış onu da önermem çünkü tekrarlayacak dedi, mevlam takdir ederse hepsi boş nasip de değilse herşey normalde olsa olmuyor, rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah

Benim doktor da benden ümitsiz :). Baştan beri ümit vermedi zaten , kadın negatif konuşmayı seviyor :) bana da ameliyat gerek yok dedi, senin en güzel tedavin çocuk dedi :) o da olacak mı kısmet ne zaman olacak. Benim kist iki taraftada var 3 cm kadar , tüplerden biri açık. Sizin kaç cm miş

Benim 4,2 cm canım sol tarafta, ama değerim yüksek hala kist aktifmiş, birde odaklar benim tüm karın zarına yayılmış durumdaydı, rahim filminde tüplerim açıktı tabi çekeli 8 ay oldu değişti mi bilmiyorum, bana da illa çocuk diyorlar olmuyor ne yapayım senin çocuk var mı hiç canım ?

Birde önceki aşılamadan miras hemorajik kist olmuş 3,5 cm di 2,5 düşmüş çok şükür sol taraf kiste doymadı benim :)

cnm bu test hangı test? bndede çikolata kisti var tüplerim tıkalı değil. ama bu kist meselesıne cok değinmiyor doktorlar. sen karın zarına yayıldıgını nasıl tespit ettrdın laporaskopı fln mı oldun

cnm bu test hangı test? bndede çikolata kisti var tüplerim tıkalı değil. ama bu kist meselesıne cok değinmiyor doktorlar. sen karın zarına yayıldıgını nasıl tespit ettrdın laporaskopı fln mı oldun
Canım adet döneminde bütün batının ağrısından inliyordum nefes dahi alırken ağrıyordu kıpırdayamıyordum, doktor yayılmış onun için böyle dedi laparoskopi yapmadı, kist daha netleşmeden bende o ağrılar vardı, değer ca125, yazın 145 ti benim çok yüksek dedi dr, Cuma günü de 85 çıktı düşmüş ama hala aktifmiş maksimum 35 olmalı dedi dr

sen baya ağrı çekiyormusun cnm , bnm adetın ılk gunu yogun oldgu zmn kasık ve karın agrım oluyor ama agrı kesıcı bıle almadan dayanıyrm. o testı hıc yaptırmadım bnde baktırayım o değerime. tüpler tıkalı değilse neden gebelık olusmuyor acaba bu kist nasıl bır engel teskıl edıyorkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…