Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Amin Can'ım Allah razı olsun

Kan verdim sonuç saat 4.30 gibi çıkarmış

Aöa bem anki adet olucam. Ya öyle bi karın Ağrı'sı giriyor içime heyecandan mı yoksa hiç anlam veremedim
Heyecandandır, bide adet zamanı yaklaşınca vücut otomatikmen o ağrıyı illa yaşamak istiyor adet olmayacak olsan bile, inşallah güzel sonuç çıkacak

Heyecandandır, bide adet zamanı yaklaşınca vücut otomatikmen o ağrıyı illa yaşamak istiyor adet olmayacak olsan bile, inşallah güzel sonuç çıkacak
Ay inşallah canım ya :)

Bugünkü sonuç 10 san yularda olmadırlar değil mi 1-10 arası olusa e olur

Bence negatif canım hiç böyle bi test görmedim ömrüm de ben

Eklentiler

• 20180219_101720.jpg
    48,2 KB · Görüntüleme: 63
Ay inşallah canım ya :)

Bugünkü sonuç 10 san yularda olmadırlar değil mi 1-10 arası olusa e olur
Onu hiç bilmiyorum ama sonuç kağıdında yazar herlde şu değerle şu değer arasında olmalı senin şu diye , hani tahlil sonuçlarında yazıyor ya senin değerle normal değer aralığını , ay çok heyecanlandım :)) ya bende buakşam gitcem doktora inşallah hemen iğnelere başlarız sabırsızlıktan çatlayacam artık

Aslında eşimin de bugün sperm testi vardı sabahtan hastaneye gitti onunla gidip kan vereyim dedim bi cesaret edemedim. Adetime 4 gün var ama hiç bi belirtim yok. Koca bi boşluktayım Allah hayretsin demekten başka bişey diyemiyorum

Kız hazır eşin de gidecekken gitseymişsin ah seni seni :))

Saat bitmeden kan ver sağlık ocağına

Ayyy sizin yerinize heyecanlandım burda :) manyağım ben
Canım bende ki rahatlığı gör sen ahh valla geri aç gitti hastaneye gelicek 5 dk ya eve ben daha kahvaltı hazırlamadım. Ev darma duman ama gene aradı kahvaltı diye kalkıp hazirliyem hemen beybiler yazarım gene hakkımızda hayırlısı

Akşam kistim küçülüp küçülmediğine bakmak için gene orama bişey sokacak ya tiksiniyorum huylanıyorum off ya (
Sabır Can'ım çok şükğr tedavilerimiz var önceden yazıl insanlar muayene bile olamazdı şimdi me güzel hemen herşeye çözüm var sıkma Can'ımı gelip geçecek bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…