Vuhuuuuuu yeni hamilemiz sensin yuppiii :))) kız aşılama yaptıracaksın anca zannediyordum maşallah sessiz sessiz ilerlemişsin :))) ayyy yeni mi yaptın testi şimdi, kan testi yaptır hastaneye git ben olsam koşardım :))aşılamanın 14. günü canımmm :))
Vuhuuuuuu yeni hamilemiz sensin yuppiii :))) kız aşılama yaptıracaksın anca zannediyordum maşallah sessiz sessiz ilerlemişsin :))) ayyy yeni mi yaptın testi şimdi, kan testi yaptır hastaneye git ben olsam koşardım :))
Kız hayırlı olsun darısı başımıza inşallah , kız kan testi yaptır ben senin yerine çatlarım burda :))) ayyy ne mutlu sanayaptrmcaktm zatenn hadi dedik tüpbebek icin rapor ciksin bi de yeni ise basladm cok yogundum yazamadm esimi bekliyorm dayanamadm aradmmm soledim adam şok foto at diyo
Kız hayırlı olsun darısı başımıza inşallah , kız kan testi yaptır ben senin yerine çatlarım burda :))) ayyy ne mutlu sana
İnşallah doktor derki süper değerin var :) sağlıklı herşey desin inşallah aminnnnnyaptrcam cnm 1 saate gderm sonucu yazarm ins sagliklidir
İnşallah doktor derki süper değerin var :) sağlıklı herşey desin inşallah aminnnnn
Hem gül hem ağla sevincini nasıl yaşayacaksan artık :)) özgürsün , insan ağlamaz mı :) ayyy çok sevindim ya çok güzel bişey ,Amin cnmmmm amin rabbim herkese yaşatsn bu duyguyu inanılmazz bişy kac saattr aglyorm:)
Uyuyup kalmam inşallah :) çıkınca hemen yaz :) allahım ben de görsem bugünlericanm kan verdm smdi geldm bi saate cikar dediler :))
Bugün doktora gidecektin canım :) nasılsın ? Gelişmeler güzeldir inşallah.Nehira-27 Dün doktora gittim. .. Bu ay iğne verdi bir de bunu deneyelim dedi.. (ganol f ) 1 hafta kullanıp 3 mayısta tekrar gideceğim. Ve aşılama yapalım dedi doktorcum. .. yani benim aşılama Mayıs ayına olacak tekrar vazgeçmezse doktor.2 kere böyle deneriz olmaz ise tüp bebek diye konuştuk artık.. yaş sebebiyle çok da oyalamak istemiyor ama olmayınca olmuyor... hala "nasıl olmaz" " nasıl olmaz"deyip deyip duruyor ... allah bilir dedik ve ilk iğnemi yaptı , nasıl yapacağımı gösterdi. Hakkımızda hayırlısı inşallah
Selam. Klomenden sonra iğne verdi mi doktor? Nasılsın , ben iğnelere devam :) bugün 4. İğnemi yaptım5 Gün Kullanacağım canım devamında duruma göre iğne verecek. Ay yeter ki olsun sağlıcakla da ben dayanırım.Sen başladın demi canım nasıl gidiyor?
Sen yazacaksın diye uyumuyorum :))canm kan verdm smdi geldm bi saate cikar dediler :))
Sen yazacaksın diye uyumuyorum :))
Oh valla bole hamile haberlerini burdan alınca çok seviniyorum sanki kendim olmuş gibi o derece yani hatta gülerek yazıyorum şu anewet cnm martta ilki nisanda ikincisi oldu iste ilki tutmamisti hayrlisi bu zamanaymis sukurler olsun bi de keseyi kalp atisini gorsem tmm :))
Oh valla bole hamile haberlerini burdan alınca çok seviniyorum sanki kendim olmuş gibi o derece yani hatta gülerek yazıyorum şu an
Asilama ilemi hamile kaldinzcanmmmm mutluluktann unuttmm 90 ciktiii :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?