Normalde çatlama günleri ağrı çeker miydin? En son ne zaman gittin yumurta takibine, öyle bişey olsa doktor söylerdi heralde. Yeterli büyüklüğe ulaşmış olsa iğneyi bıraktırır aşılamayı öne alırdı. Kontrole gittiğinde bi sor bakalım merak ettim ben deKızlar perşembe günü bir aksilik çıkmazsa aşılama olacağım ama geceden beri kasık agrısu çekiyorum iki kaşığımda çok ağrıyor yumurta erken çatlamış olabilir mi şu an bile çok feci
İlk defa bugün ay aşılama olacaktım ama galiba yumurtam erken çatladı yinede kondurmak istemiyorum ama su gibi akıntım var ondan korkuyorum en son 19 Nisa’nda 11ml olmuştuNormalde çatlama günleri ağrı çeker miydin? En son ne zaman gittin yumurta takibine, öyle bişey olsa doktor söylerdi heralde. Yeterli büyüklüğe ulaşmış olsa iğneyi bıraktırır aşılamayı öne alırdı. Kontrole gittiğinde bi sor bakalım merak ettim ben de
Bence çatlamamıştır ya. Neden biliyon mu ben aşılama yaptırdığım zaman, yumurta kontrolünde 19 mm, 11 mm olan yumurtam vardı. Doktora dedim birkaç gün daha iğne kullansam 11 mm olan da büyüse 2 yumurtam olsa dedim ozaman da 19 mm olan yaşlanır çatlar dedi.İlk defa bugün ay aşılama olacaktım ama galiba yumurtam erken çatladı yinede kondurmak istemiyorum ama su gibi akıntım var ondan korkuyorum en son 19 Nisa’nda 11ml olmuştu
İnşallah canım ya inşallah sağ da 1 solda 1 toplam 2 yumurtam oluşmuş sol tüpüm kapalı olduğu için sağ taraftakini değerlendirecek doktor Bence çatlamamıştır ya. Neden biliyon mu ben aşılama yaptırdığım zaman, yumurta kontrolünde 19 mm, 11 mm olan yumurtam vardı. Doktora dedim birkaç gün daha iğne kullansam 11 mm olan da büyüse 2 yumurtam olsa dedim ozaman da 19 mm olan yaşlanır çatlar dedi.
11 mm olan hemen 2 günde 20 mm olmamıştır bence. Ortalama günde 2.2 mm büyürmüş yumurtalar.
Hiç duymadım o şekilde, tüpün tıkalı olması yumurtanın çatlayıp çatlamamasını etkilemez bence. Tüpün tıkalılığı aşılama sonrasını etkiler, aşılama yapıldı diyelim , tıkalılık rahime ulaşmasını engeller spermin . Doktor ona göre spermi bırakırken açık olan tüpe yakın bırakır diye düşünüyorum. Benim de tüplerden biri tıkalı bu arada :) ama hangisi bilmiyom :)İnşallah canım ya inşallah sağ da 1 solda 1 toplam 2 yumurtam oluşmuş sol tüpüm kapalı olduğu için sağ taraftakini değerlendirecek doktor peki solun çatlayıp sağın çatlamaması ya da tam tersi olabilir mi canım hiç duydun mu tek tarafın çatlayıp diğer tarafın çatlamamasını
Yok kız anladım :) birinin çarlayıp birinin durması diye hiç duymadım . Biri 11 mm demiştin , diğeri kaç mm . Benim bildiğim kadarıyla 20 mm olunca yada 20 mm yi geçince yeterli olgunluk oluyor ve çatlıyorYok canım yanlış anladın şimdi benim tek tüpüm kapalı o tarafta da olgunlaşmış yumurta var o taraftaki yumurta yeterli olgunluğa ulaşıp Çatladığında ki akıntı da olabilir mi diye demek istedim sağda da yumurta var onun durup soldakinin çatlamasını hiç duydun mu denek istedim
Onu bilmiyorum ki canım sadece sağ daki yumurta 11ml olmuş soldaki tüp kapalı olduğu için hiçbirsey söylemediYok kız anladım :) birinin çarlayıp birinin durması diye hiç duymadım . Biri 11 mm demiştin , diğeri kaç mm . Benim bildiğim kadarıyla 20 mm olunca yada 20 mm yi geçince yeterli olgunluk oluyor ve çatlıyor
Doktorla görüştün mü bişey dedi mi akıntıya? Kendiliğinden çatlama ihtimali var mıymış ? Kaç gün iğne sürecek , aşılama ne gün?Onu bilmiyorum ki canım sadece sağ daki yumurta 11ml olmuş soldaki tüp kapalı olduğu için hiçbirsey söylemedi
Bana aşılama gününden bir gün sonra, 1 hafta sık ilişki demişti bakalım size diyecek mi ? Yumurtayı çatlattıktan sonra aşılamayla döllenme olmazsa, kendiliğinden olur belki diye sık ilişki demiştiOnu bilmiyorum ki canım sadece sağ daki yumurta 11ml olmuş soldaki tüp kapalı olduğu için hiçbirsey söylemedi
Bugün konuştum canım yumurtam 16ml olmuş bu akşam saat 9 da çatlatma iğnesini vuracağım ve bugün birliktelik olsun dedi Çarşamba sabahı saat 11.30 da aşılama olacağım Allah nasip ederseDoktorla görüştün mü bişey dedi mi akıntıya? Kendiliğinden çatlama ihtimali var mıymış ? Kaç gün iğne sürecek , aşılama ne gün?
Hadi hayırlısı bakalım , ilk aşılaman dimi buBugün konuştum canım yumurtam 16ml olmuş bu akşam saat 9 da çatlatma iğnesini vuracağım ve bugün birliktelik olsun dedi Çarşamba sabahı saat 11.30 da aşılama olacağım Allah nasip ederse
Hayırlısı canım ilk evetHadi hayırlısı bakalım , ilk aşılaman dimi bu
İlk ve son olsun inşallah :) aminHayırlısı canım ilk evet
Canım merhaba adet belirtilerim azaldı adetim ne zaman gelicek acaba ayın 14.de aşılama olmuştum crinone jelde geç getirebilir adeti sarı akıntım geldi bugün yatılı misafirlerim var fazla takip edemiyorum burayı birde kızlar önceden hep saklıyordum çocuk düşünmüyoruz falan diyordum artık söylüyorum tedaviyi kalabalık bir ortamda kayinvalideme söyledim tedaviye başladık diye hic cevap vermedi çok üzüldüm yaa diğerleri inşallah olur bebeğiniz dedi bu kadarda kıskançlık olurmu nefret ediyorum ondan baştan beri hoşlanmadık birbirimizden ama bari belli etmeseydi çok üzüldüm.Hiç belli olmaz bakalım, crinone de belki yan etki yapıyordur.
Allah onu bildiği gibi yapsın be deyim diyecek hiçbirsey bulamıyorum sen gönlünü ferah tut belki o da istiyordur ama gururundan sana söylemiyordur diye düşünüyorum kaynana sonuçtaCanım merhaba adet belirtilerim azaldı adetim ne zaman gelicek acaba ayın 14.de aşılama olmuştum crinone jelde geç getirebilir adeti sarı akıntım geldi bugün yatılı misafirlerim var fazla takip edemiyorum burayı birde kızlar önceden hep saklıyordum çocuk düşünmüyoruz falan diyordum artık söylüyorum tedaviyi kalabalık bir ortamda kayinvalideme söyledim tedaviye başladık diye hic cevap vermedi çok üzüldüm yaa diğerleri inşallah olur bebeğiniz dedi bu kadarda kıskançlık olurmu nefret ediyorum ondan baştan beri hoşlanmadık birbirimizden ama bari belli etmeseydi çok üzüldüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?