Canım gittim doktora bu sefer prolaktinim yani süt hormonum yükselmiş 2 gün arayla çağırdı düşmemiş ilaç verdi bu ay aşılama yapamayız dedi öle yani bende n zamndir girniyordun buraya yeni gordum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım gittim doktora bu sefer prolaktinim yani süt hormonum yükselmiş 2 gün arayla çağırdı düşmemiş ilaç verdi bu ay aşılama yapamayız dedi öle yani bende n zamndir girniyordun buraya yeni gordum
KrugerNeye göre hesaplandı sizin
Tesekkur ederim canim . 3-4 yumurta buyumustu kucukte vardi canimtulinkrc canım tebrik ediyorum 2 kez bu arada kaç yumurtan büyümüştü aşılama yaptırırken
Canım dediğim gibi Kruger e göre%4 ve üzeri olması gerekiyorKruger
Anladım. Teşekkür ederim.Canım dediğim gibi Kruger e göre%4 ve üzeri olması gerekiyor
Canım bu aşılamamda ki eşimin değerlerini bilmiyorum aşılamam olduktan sonra değer kağidi geldi doktor bakti sayi hız falan idare eder dedi sonra heralde tutmucak dedim icimden ayrintili da sormadim bu yuzdentulinkrc eşinizin sayı hız ve morfoloji değerleri nasıldı?
Peki aşılama öncesi normalde nasıldı değerleriniz? Özellikle morfoloji?Canım bu aşılamamda ki eşimin değerlerini bilmiyorum aşılamam olduktan sonra değer kağidi geldi doktor bakti sayi hız falan idare eder dedi sonra heralde tutmucak dedim icimden ayrintili da sormadim bu yuzden
Gecen sene ekim ayinda bakilmisti degerlere en son sayi 68 milyon hiz %45 normal morfoloji %28 di. Ocak ayinda ilk asilamami yaptirmistim onda sperm degerleri yikamadan sonra sayi 68 milyondan 102 milyona cikmisti hiz da %60 %70 lere cikmisti canim morfolojiyi bilmiyorum normal asilamaydi bu asilamam. Gecen ayki asilamam mikrocipli asilama oldu canim degerler dedigim gibi doktor idare eder demisti ama cok sukur tuttu insallah darisi sana ve isteyen herkese olsun insallahPeki aşılama öncesi normalde nasıldı değerleriniz? Özellikle morfoloji?
Evet canım inşallah bizde hamilelerden olacaz yakında , çarşambaya kadar ilaca devam edecem. Cuma günü doktora gidecem, geçen gittiğimde istediği testleri tamamladım. 6 gün sonra antalyaya gidiyorum, inşallah doktor derki başlayalım tedaviye inşallahUzun zamandır girmiyordum kızlar 1 tane hamile 1 tanede ikiz haberi okudum çok sevindim darısı bize inşallah Nehira-27 senin tüp bebek nasıl gidiyor ilaç kullaniyordun doktorun haber ver falan demişti sanki
Kız millet tüp bebekle ikiz olur sen aşılamayla maşallah :)) ben de bi taraftan ikiz istiyom aslında bi taraftan korkuyom :)) inşallah sağlıklı hamilelik geçirirsin canım su gibi geçsin zaman :)Kızlaarrr size bir haberim vaarrr :) Bizim ikiz bebişimiz olacak inşallah bugün doktora gittik ve 2 tane kese görüldü şok olduk eşimle :)
Aminn çok teşekkür ederim.Gecen sene ekim ayinda bakilmisti degerlere en son sayi 68 milyon hiz %45 normal morfoloji %28 di. Ocak ayinda ilk asilamami yaptirmistim onda sperm degerleri yikamadan sonra sayi 68 milyondan 102 milyona cikmisti hiz da %60 %70 lere cikmisti canim morfolojiyi bilmiyorum normal asilamaydi bu asilamam. Gecen ayki asilamam mikrocipli asilama oldu canim degerler dedigim gibi doktor idare eder demisti ama cok sukur tuttu insallah darisi sana ve isteyen herkese olsun insallah
Aminn insallaaah :) Aynen doktor bile bana da sürpriz oldu dedi o da şaşırdı hepimiz şaşkin şaşkın bakıstık :))Kız millet tüp bebekle ikiz olur sen aşılamayla maşallah :)) ben de bi taraftan ikiz istiyom aslında bi taraftan korkuyom :)) inşallah sağlıklı hamilelik geçirirsin canım su gibi geçsin zaman :)
Merhaba canım teste normalde 6 gün var ama adet belirtilerim var 1,2 güne kadar hasta olucam belli sivilceler adet olucak gibi kasık ağrıları her ay yaşadığım ağrılar crinone jeli kullanıyorum halaB Betulbetul84 , nasılsın belirti var mı ? Teste kaç günün var
Hiç belli olmaz bakalım, crinone de belki yan etki yapıyordur.Merhaba canım teste normalde 6 gün var ama adet belirtilerim var 1,2 güne kadar hasta olucam belli sivilceler adet olucak gibi kasık ağrıları her ay yaşadığım ağrılar crinone jeli kullanıyorum hala