- 19 Şubat 2015
- 92
- 34
- 38
Şimdiye kadar hiç demedi 3 yıllık evliyim işin tuhaf yani yatılı misafirlerim de onlar öyle zoruma gidiyor ki...Bi hatamı bulsa hemen eşime anlatıyor aşırı kıskanç ne yapsam onu yapıyor inşallah o da tedaviye başlamazAllah onu bildiği gibi yapsın be deyim diyecek hiçbirsey bulamıyorum sen gönlünü ferah tut belki o da istiyordur ama gururundan sana söylemiyordur diye düşünüyorum kaynana sonuçta
Şimdiye kadar hiç demedi 3 yıllık evliyim işin tuhaf yani yatılı misafirlerim de onlar öyle zoruma gidiyor ki...Bi hatamı bulsa hemen eşime anlatıyor aşırı kıskanç ne yapsam onu yapıyor inşallah o da tedaviye başlamaz
Daha menopoza bile girmedi saçları simsiyah benim daha çok beyazlarım ondan hiç biseyi kafasına takmıyorbana ilk evlendiğinde diyordu geç kaldın çocuk için diyordu yüzüme şimdi arkamdan neler diyordur kimbilir.İlahi güldürdün beni genç mi kaynanan
KıskanclarBendede var bir tane aşılama olacağım yarın eşimi arayıp diyor gelmeme gerek var mı diye her yere gider o gün senin bu gün benim tıyatro sinema nerde ne var hepsinden sorumlu cin gibi ama yarın hastane işi varmış hanımağanın gelse de zaten ayağı agrıyırmuş duramazmış yalan üstüne yalan aman benden uzak olsun da tek görmeyim yüzümü aşılamadan değil ondan stres olurum
Ov geçmiş seninki hep genç kaynanam olsun isterdim ama senden duydum vazgeçtim benimki 65 yaşında ama ben çalıştığım halde benden daha bakımlı manikür pedikür süslü kokana sanki yer değiştirmişiz ben kaynana o gelinDaha menopoza bile girmedi saçları simsiyah benim daha çok beyazlarım ondan hiç biseyi kafasına takmıyorbana ilk evlendiğinde diyordu geç kaldın çocuk için diyordu yüzüme şimdi arkamdan neler diyordur kimbilir.
Yok ya keşke benimki yaşlı olsaydı bana dedi aramızda fazla yaş farkı yok diye spor yapıyorum spora yazılıyor ders çalışıyorum ders calisiyor araba kullanmak istedim o da tutturdu en son aşılama yaptırdım bakalımOv geçmiş seninki hep genç kaynanam olsun isterdim ama senden duydum vazgeçtim benimki 65 yaşında ama ben çalıştığım halde benden daha bakımlı manikür pedikür süslü kokana sanki yer değiştirmişiz ben kaynana o gelin
İyi düşün iyi olsun Allah gönlüne göre versin inşallah kaç yaşındasın ilk çocuk olacak sanırımYok ya keşke benimki yaşlı olsaydı bana dedi aramızda fazla yaş farkı yok diye spor yapıyorum spora yazılıyor ders çalışıyorum ders calisiyor araba kullanmak istedim o da tutturdu en son aşılama yaptırdım bakalıminşallah tutarda ama hiç umudum yok adet olucam gibi offf offf.
Yaşım 32 ilk çocuk olucak kısmetse canimİyi düşün iyi olsun Allah gönlüne göre versin inşallah kaç yaşındasın ilk çocuk olacak sanırım
Hakkında hayırlısı canım inşallah hamilesindirYaşım 32 ilk çocuk olucak kısmetse canim
Aşılamadan sonra ortalama 15 gün içinde adet olunuyor, biraz daha erken olan da oluyor biraz daha geç de olabiliyor. İnşallah hiç adet olmazsın inşallah.Canım merhaba adet belirtilerim azaldı adetim ne zaman gelicek acaba ayın 14.de aşılama olmuştum crinone jelde geç getirebilir adeti sarı akıntım geldi bugün yatılı misafirlerim var fazla takip edemiyorum burayı birde kızlar önceden hep saklıyordum çocuk düşünmüyoruz falan diyordum artık söylüyorum tedaviyi kalabalık bir ortamda kayinvalideme söyledim tedaviye başladık diye hic cevap vermedi çok üzüldüm yaa diğerleri inşallah olur bebeğiniz dedi bu kadarda kıskançlık olurmu nefret ediyorum ondan baştan beri hoşlanmadık birbirimizden ama bari belli etmeseydi çok üzüldüm.
Kaynanaların hepsi böyle nedense :) güldürdün yaŞimdiye kadar hiç demedi 3 yıllık evliyim işin tuhaf yani yatılı misafirlerim de onlar öyle zoruma gidiyor ki...Bi hatamı bulsa hemen eşime anlatıyor aşırı kıskanç ne yapsam onu yapıyor inşallah o da tedaviye başlamaz
O zaman adet olmama var biraz daha.crinone jel erken adet belirtisimi yaptı acaba bayaga bir kasik ağrım oldu bugüne kadar bugün ağrımıyor normalde adet zamanları da oluyor bana kasik ağrım olduktan sonra ağrı kesilip adet oluyorum ilk defa aşılama yaptırdım ya bilmiyorum ne zaman adet olacağımı merak ettim bendeAşılamadan sonra ortalama 15 gün içinde adet olunuyor, biraz daha erken olan da oluyor biraz daha geç de olabiliyor. İnşallah hiç adet olmazsın inşallah.
Ben 1. Aşılamamda 15. Gün adet olmuştum
2. Aşılamamda 17. Gün adet olmuştum.
İlkinde 15. Gün oldum diye 2. Si gecikince umutlanmıştım :)))
Bu arada ben kimseye bahsetmiyorum valla tedavi şu bu hiç bişey anlatmıyorum. İnsanlar abuk subuk konuştuğu için canım sıkılacağına kimseyle paylaşmam olur biter.
aynen daha var gibi adetine, ben burda kk da bi arkadaş hatırlıyorum aşılamadan sonra 11. Gün adet olan, o erken olmuştu ama bünyeyle ilgili demek; genelde 15 gün içinde olunuyor, doktor da zaten 15 gün sonra teste gel diyor ya.O zaman adet olmama var biraz daha.crinone jel erken adet belirtisimi yaptı acaba bayaga bir kasik ağrım oldu bugüne kadar bugün ağrımıyor normalde adet zamanları da oluyor bana kasik ağrım olduktan sonra ağrı kesilip adet oluyorum ilk defa aşılama yaptırdım ya bilmiyorum ne zaman adet olacağımı merak ettim bende
Ne zormuş canım beklemek normalde bukadar zor gelmiyordu beklemek aşılamadan sonra hiç geçmiyoraynen daha var gibi adetine, ben burda kk da bi arkadaş hatırlıyorum aşılamadan sonra 11. Gün adet olan, o erken olmuştu ama bünyeyle ilgili demek; genelde 15 gün içinde olunuyor, doktor da zaten 15 gün sonra teste gel diyor ya.
Bu aşılama sürecinde çatlatma iğnesi, aşılamadan sonra kullanılan ilaçlar jeller valla hepsinin ayrı ayrı etkisi var, ayırt edemiyorsun adet mi olacam yoksa ilaçların yan etkisi mi, en güzeli 15 gün beklemek adet olmayınca umutlanmak :)
Ben 1. Aşılamada her belirtiyi sorguluyordum didik didik :) zaman geçiremdim krize girdim :)Ne zormuş canım beklemek normalde bukadar zor gelmiyordu beklemek aşılamadan sonra hiç geçmiyor
Yok canım daha yeni adet oldum perşembe gideceğim doktora yeni başlıyorum anlayacağın.
Beklediğimiz yeter , hadin artık başlayalım hepimiz bişeylere :)Yok canım daha yeni adet oldum perşembe gideceğim doktora yeni başlıyorum anlayacağın.
Tüp bebek 1 hakkımız mi oluyor devlette inşallah olur canım hepimiz birbirimize dua edelimBen 1. Aşılamada her belirtiyi sorguluyordum didik didik :) zaman geçiremdim krize girdim :)
Ama 2. Aşılamada koyverdim normal yaşamıma devam etmiştim :)
Şimdi tüp bebeğe başlayacam inşallah adet olunca onu nasıl beklerim bilmiyorum test gününü :) kalpten giderim herhalde :) aşılamada en azından olmazsa tüp bebek şansım var diyorsun ama tüpte olmazsa napcan o yüzden beklerken aşırı gerilirim kesin
Bilmiyom canım devlette nasıl oluyor, ben özelde yaptırcam . Devlet şartlarını taşımıyorum şuanTüp bebek 1 hakkımız mi oluyor devlette inşallah olur canım hepimiz birbirimize dua edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?