• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Hayırlı olsun canım aşılaman . Ben de 5 gün iğne vurulup 1 yumurtayla aşılama olmuştum. Ben de crinone jel kullanmıştım çok gıcık bişey :) 7 gün içinde olan belirtilere hiç takılma. Ben de çikolata kisti var ve eşimde hız problemi vardı artı bizim yaş 35 in üstünde . Gerçi olacak oldu mu hiç bişeye bakmıyor. Bu sayfada çikolata kisti olup tüp bebeğe gideyim derken kendiliğİnden hamile kalan arkadaşlar da var. Normalde çikolata kisti ile kendiliğinden veya aşılama ile sonuç almak çok zor ama işte allah oldurdu mu olduruyor. Senin yapacağın şey 5-6 gün daha yatıp dinlenmek sonra test yapmak , en güzeli aslında bu bekleme süreci eğer çalışmıyorsan yat dinlen evde boş boş ohhhh :) bu arada aşılama yaptırma sebebiniz neydi canım ?
Sağol canım benim yaşım da 32 yaşla alakası yok bence bizim tanıdığımız 38 yaşın da ikinci evliliğini yaptı hemen hamile kaldı benim sanırım yumurtam gelişmiyor 2 ay klomen kullandım 1 yumurta 17mm oldu bu ay iğne kullandım 18.5 oldu yumurta boyutu onla da aşılama yapıldı adet olucam gibi belirtiler var şuan sinirliyim ďunden beri bu süreçler de bizi yıpratıyor.

Sağol canım benim yaşım da 32 yaşla alakası yok bence bizim tanıdığımız 38 yaşın da ikinci evliliğini yaptı hemen hamile kaldı benim sanırım yumurtam gelişmiyor 2 ay klomen kullandım 1 yumurta 17mm oldu bu ay iğne kullandım 18.5 oldu yumurta boyutu onla da aşılama yapıldı adet olucam gibi belirtiler var şuan sinirliyim ďunden beri bu süreçler de bizi yıpratıyor.
Aynen olacak oldu mu hiçbişeye bakmıyor. Sadece yumurta tembelliği varsa aşılamadan umutlanabilirsin bence, geçen aylarda hamile kalan arkadaşların çoğunda pko gibi şeyler vardı, ilk sayfayı inceleyebilirsin.
Ben 2 kere aşılama yaptırdım , sonuç alamadım. Aşılama doktorum 2. Sini yapmak istemeyerek yapmıştı zaten tüp bebeğe gidin diye. 2. De olumsuz olunca tüp bebek merkezine gittim, adam da dedi okadar sıkıntı yapcak bi durumunuz yok yumurta rezerviniz yaşınıza göre çok iyi dedi. 5-6 ay kendiniz deneyin isterseniz dedi :) aşılama doktorum ise vakit kaybetmeyin diye diye bi hal olmuştu :) ama ben tüp bebek domtoruna dedim ben bekleyemem 1 gün bile :) haftaya cuma gidecem domtora tekrar bakalım başlayacaz mı tedaviye :)

Bende 3 yıllık evliyim hiç korumadık bilseydik ilk günden başlardık tedaviye nasip demekki çok erteledik
Aynen olacak oldu mu hiçbişeye bakmıyor. Sadece yumurta tembelliği varsa aşılamadan umutlanabilirsin bence, geçen aylarda hamile kalan arkadaşların çoğunda pko gibi şeyler vardı, ilk sayfayı inceleyebilirsin.
Ben 2 kere aşılama yaptırdım , sonuç alamadım. Aşılama doktorum 2. Sini yapmak istemeyerek yapmıştı zaten tüp bebeğe gidin diye. 2. De olumsuz olunca tüp bebek merkezine gittim, adam da dedi okadar sıkıntı yapcak bi durumunuz yok yumurta rezerviniz yaşınıza göre çok iyi dedi. 5-6 ay kendiniz deneyin isterseniz dedi :) aşılama doktorum ise vakit kaybetmeyin diye diye bi hal olmuştu :) ama ben tüp bebek domtoruna dedim ben bekleyemem 1 gün bile :) haftaya cuma gidecem domtora tekrar bakalım başlayacaz mı tedaviye :)
Inşallah tutar canım nisan ayından umutluydum ama olmayınca olmuyor,Nisanda dogdum nisanda evlendim,Nisanda ilk aşılamam yapildı crinone jeli ne kadar daha kullanıcam bitene kadarmi canım bir kaç tane kaldı bitmesine

Bende 3 yıllık evliyim hiç korumadık bilseydik ilk günden başlardık tedaviye nasip demekki çok erteledik

Inşallah tutar canım nisan ayından umutluydum ama olmayınca olmuyor,Nisanda dogdum nisanda evlendim,Nisanda ilk aşılamam yapildı crinone jeli ne kadar daha kullanıcam bitene kadarmi canım bir kaç tane kaldı bitmesine
Test gününe kdar kullan canım bide doktor sabah akşam dediyse sabah akşam kullan

Merhaba arkadaşlar eşimin değerleri
Sayı ml de 55 milyon civarı
İlerihız.(0) +ileriyavaş(23)= 23
Morfoloji 2

Yıkama sonrası

Sayı ml de 23 milyon
Hereket yüzde 70

Sizce tüp bebek öncesi aşılama denemelimiyiz??
Suskun Ceylan Suskun Ceylan , yanlış kişiye cevap vermişsin kız aylllliiinn35 in şu yukardaki değerlerine bi baksana onun mesajından alıntı yaparak

Bende kısaca anlatayım arkadaşlar Yaş 32 eşimin 35 9 yıllık evliyim 1 kızım var 7 yaşında 2016 da ikinci çocukğu düşünmeye karar verdik ardından Mayıs ta hamile kaldım kalbi durdu kürtaj oldum aynı yol Ekimde tekrar gebe kaldım dış gebelik oldu ardından son kez 2017 Mayısta hamile kaldım o da kimyasal oldu 2 ay kasıtlı korundum ardından bu zamana kadar hiç gebelik oluşmadı bu ayla birlikte 9 ay oldu pko var eşiminde %5 kruger ileri hareketli %11 bu ay aşılama tedavisine başladık gonal f 450 iğne vuruluyorum dün gittiğinde 11ml olmuş dedi doktor haftaya salı günü son muayene istediği gibi büyümüşsede çatlatma iğnesi ardından. Kısmetse aşılama çok korkuyorum çok endişeliyim en önemlisi tek tüpüm dış gebelik geçirdiğim için kapalı bendeki durum da bu sizlerle paylaşmak istedim

Back