Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Uzun zamandır girmiyordum kızlar 1 tane hamile 1 tanede ikiz haberi okudum çok sevindim darısı bize inşallah Nehira-27 senin tüp bebek nasıl gidiyor ilaç kullaniyordun doktorun haber ver falan demişti sanki

Canım bu aşılamamda ki eşimin değerlerini bilmiyorum aşılamam olduktan sonra değer kağidi geldi doktor bakti sayi hız falan idare eder dedi sonra heralde tutmucak dedim icimden ayrintili da sormadim bu yuzden
Peki aşılama öncesi normalde nasıldı değerleriniz? Özellikle morfoloji?

Peki aşılama öncesi normalde nasıldı değerleriniz? Özellikle morfoloji?
Gecen sene ekim ayinda bakilmisti degerlere en son sayi 68 milyon hiz %45 normal morfoloji %28 di. Ocak ayinda ilk asilamami yaptirmistim onda sperm degerleri yikamadan sonra sayi 68 milyondan 102 milyona cikmisti hiz da %60 %70 lere cikmisti canim morfolojiyi bilmiyorum normal asilamaydi bu asilamam. Gecen ayki asilamam mikrocipli asilama oldu canim degerler dedigim gibi doktor idare eder demisti ama cok sukur tuttu insallah darisi sana ve isteyen herkese olsun insallah

Uzun zamandır girmiyordum kızlar 1 tane hamile 1 tanede ikiz haberi okudum çok sevindim darısı bize inşallah Nehira-27 senin tüp bebek nasıl gidiyor ilaç kullaniyordun doktorun haber ver falan demişti sanki
Evet canım inşallah bizde hamilelerden olacaz yakında , çarşambaya kadar ilaca devam edecem. Cuma günü doktora gidecem, geçen gittiğimde istediği testleri tamamladım. 6 gün sonra antalyaya gidiyorum, inşallah doktor derki başlayalım tedaviye inşallah

Kızlaarrr size bir haberim vaarrr :) Bizim ikiz bebişimiz olacak inşallah bugün doktora gittik ve 2 tane kese görüldü şok olduk eşimle :)
Kız millet tüp bebekle ikiz olur sen aşılamayla maşallah :)) ben de bi taraftan ikiz istiyom aslında bi taraftan korkuyom :)) inşallah sağlıklı hamilelik geçirirsin canım su gibi geçsin zaman :)

Aminn çok teşekkür ederim.

Kız millet tüp bebekle ikiz olur sen aşılamayla maşallah :)) ben de bi taraftan ikiz istiyom aslında bi taraftan korkuyom :)) inşallah sağlıklı hamilelik geçirirsin canım su gibi geçsin zaman :)
Aminn insallaaah :) Aynen doktor bile bana da sürpriz oldu dedi o da şaşırdı hepimiz şaşkin şaşkın bakıstık :))

Kızlar perşembe günü bir aksilik çıkmazsa aşılama olacağım ama geceden beri kasık agrısu çekiyorum iki kaşığımda çok ağrıyor yumurta erken çatlamış olabilir mi şu an bile çok feci

Merhaba canım teste normalde 6 gün var ama adet belirtilerim var 1,2 güne kadar hasta olucam belli sivilceler adet olucak gibi kasık ağrıları her ay yaşadığım ağrılar crinone jeli kullanıyorum hala
Hiç belli olmaz bakalım, crinone de belki yan etki yapıyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…