Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Hayırlı olsun yeni başlığın 2. Aşılamadan sonra bekle beni

Aşılamanın yapamadığını siz yaparsınız belki hadi bakalım :) iğnenini bugün mü vurdun, kaç gün ilişki dedi doktor?
İnşallah yok cumartesi yaptım ... 36 saat sonra pazar akşam salı ve perşembe dedi uygulamaya çalışıyoruz işte ... Bu seferde olmazsa göbekten iğne ve çatlatma iğnesi verip aşılama deneriz dedi ... olur dedik. baktık olmuyor tüp bebek denemesi yaparız ... sen ve diğer kızları bu konuda da takipteyim... mutlaka yazın herşeyi... yeni açtığın başlığa da geliyorum hemen bilgiden zarar gelmez :)

İnşallah o başlığa hiç uğramazsın canım , bu başlıkta son bulsun senin yolculuğun :)
Canım bu ara takip edemedim sizi gelemedim oğlum hastaydı, gittin mi dr a mayıs yazmışsın tüp bebek için bende gideceğim görüşmek için bu ay içinde inşallah

kızlar merhaba nasılsınız; Nehira-27 yeni başlığın hayırlı olsun ordan takip ederiz birbirimizi. bu arada dün hocayla ön görüşmeye gittim; ENDROMETRİOZİS hastalığı teşhisi koydu; ayrıca yumurta rezervlerimin sınırda olduğunu söyledi; olumsuzluklar bu kadarramazandan sonra tüp bebege başlayacağız Allah nasip ederse

Canım bu ara takip edemedim sizi gelemedim oğlum hastaydı, gittin mi dr a mayıs yazmışsın tüp bebek için bende gideceğim görüşmek için bu ay içinde inşallah
Geçmiş olsun canım. Gittin görüştüm cumartesi günü, kafama yattı. Mayısta Allahın izniyle tedaviye başlıyorum

Nisanda kimler aşılama yaptıracak bakalım :)
Ben yaptırıcam bi aksilik çıkmazsa inşallah ama tam aşılama yapılacağı zaman eşim şehir dışında olacak aşılama için geri gelecek ama bi aksilik çıkar da gelemezse bilmiyorum nasıl olacak. Gelse bile çok kalamayacak o zaman da iş tamamen aşılamaya kalmış olacak tutma şansı ne kadar yüksek olur bilemiyorum. Canım sıkkın yani bu ay da bu çıktı hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…