Hayırlı olsun yeni başlığın 2. Aşılamadan sonra bekle beniKızlar aşılama sonrası tüp bebeğe hazırlananlar tüp bebekle ilgili ayrı bir başlık açtım :) tüp bebek sürecini ordan paylaşabiliriz :) başlığın ismi 'tüp bebek yolunda ilerleyenler ' beklerim
İnşallah o başlığa hiç uğramazsın canım , bu başlıkta son bulsun senin yolculuğun :)Hayırlı olsun yeni başlığın 2. Aşılamadan sonra bekle beni
Ahhh keşke ama pek ümitli değilim tatlım yaİnşallah o başlığa hiç uğramazsın canım , bu başlıkta son bulsun senin yolculuğun :)
Amiiinnn hepimizin inşallah canım benimAllah gönlüne göre versin inşallah :)
Hemmmen geliyorumKızlar aşılama sonrası tüp bebeğe hazırlananlar tüp bebekle ilgili ayrı bir başlık açtım :) tüp bebek sürecini ordan paylaşabiliriz :) başlığın ismi 'tüp bebek yolunda ilerleyenler ' beklerim
İnşallahAşılamanın yapamadığını siz yaparsınız belki hadi bakalım :) iğnenini bugün mü vurdun, kaç gün ilişki dedi doktor?
Canım bu ara takip edemedim sizi gelemedim oğlum hastaydı, gittin mi dr a mayıs yazmışsın tüp bebek için bende gideceğim görüşmek için bu ay içinde inşallahİnşallah o başlığa hiç uğramazsın canım , bu başlıkta son bulsun senin yolculuğun :)
Rabbim yardımcın olsun dualarımızdasınArkadaşlarımmmm biraz önce laboratuardan aradılar. Yarın sabah transfer için gelin dedilerhadi bakalım hayırlısı. Dualarınızı bekliyorum
Geçmiş olsun canım. Gittin görüştüm cumartesi günü, kafama yattı. Mayısta Allahın izniyle tedaviye başlıyorumCanım bu ara takip edemedim sizi gelemedim oğlum hastaydı, gittin mi dr a mayıs yazmışsın tüp bebek için bende gideceğim görüşmek için bu ay içinde inşallah
Hadi gözünaydın canım, inşallah bebişlerin olur sağlıklı sıhhatliGeçmiş olsun canım. Gittin görüştüm cumartesi günü, kafama yattı. Mayısta Allahın izniyle tedaviye başlıyorum
Ben kankaNisanda kimler aşılama yaptıracak bakalım :)
Seni hafızama aldım zati :) inanıyom ki sen bizim aşamaları yaşamayacan içime doğdu o gün :)Ben kanka
S sudenurr88 , adet oldun mu canım. Neye karar verdin ?Canım benimde malesef negatif adet olmayı bekliyorum ondan sonra belli olacak aşılama mı tüp bebek mi büyük ihtimal tüp bebek olur
İnşallah canomSeni hafızama aldım zati :) inanıyom ki sen bizim aşamaları yaşamayacan içime doğdu o gün :)
Ben daha doktora gitmedim canım eşimi bekliyorum görüşmek için o gelsin gideceğiz inşallah bakalım ne diyecekNisanda kimler aşılama yaptıracak bakalım :)
Ben yaptırıcam bi aksilik çıkmazsa inşallah ama tam aşılama yapılacağı zaman eşim şehir dışında olacak aşılama için geri gelecek ama bi aksilik çıkar da gelemezse bilmiyorum nasıl olacak. Gelse bile çok kalamayacak o zaman da iş tamamen aşılamaya kalmış olacak tutma şansı ne kadar yüksek olur bilemiyorum. Canım sıkkın yani bu ay da bu çıktı hayırlısıNisanda kimler aşılama yaptıracak bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?