• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Nehira-27 Nehira-27 cnmm hayrlisi olsun tedavin ins senindegusel haberlerini alcaz hamile kalanlarida tebrik edeiorum darisi basimiza
Ah ah inşallah canım :) darısı hepimize inşallah. Bugün sabah bi arkadaş doğum yaptı, eşimin samimi arkadaşları olduğu için gitmek durumundaydık, işten öğle yemeğinde çıkıp gittik geldik ziyarete. Eskiden böyle ziyaretler normal sıradan geçerdi benim için. Şimdi alıcılarım açık bekliyorum birisi bana bişey derse nasıl cevap vercem diye geriliyorum. Allahtan yakında ziyarate gidilecek kimse yok :)

Kızlar aşılama yaptıracaklara tavsiyem eğer eşinizin değerlerinde çok büyük bi sorun yoksa aşılama günü dahil sonra ki 2 günü değerlendirin. 3 gün üst üste biz bu ay o şekilde yaptik tuttu Allahıma çok şükür. İlk aşılamamda aşılamam yapildi ertesi gün boş geçti sonraki gün iliski oldu yani gün aşiri olmus oldu ama tutmadi.

kızlar bi konuda fikrinize ihtiyacım var tüp bebek yaptırma aşamasında doktor rapor yazar mı istirahat için yazsa da başka bi hastalık yazdırılabilir mi. başka ne hastalık yazılabilir sizce öneriniz var mı

Kızlar nasılsınız. Dün benim yumurta toplama işlemi oldu ama işleme girmeden önce kendimi çok kastım o yüzden akşam çok fena kemiklerim ağrıdı. Duramadım ağrıdan hastaneye geldim serum verdiler. siz siz olun sakın kasmayın kendinizi. Bugün de çağırdılar fazla yumurta toplananlara ertesi gün şişkinlik olmadın diye serum veriyorlarmış. Şu an bir kolumda serum size yazıyorum :halay: bu arada 20 tane yumurta toplandı. Bir kaç güne transfer olacakmış. Dua edin bana. Çoğunu atlattım darısı sizlere inşallah:KK68::KK36::KK73:

kızlar bi konuda fikrinize ihtiyacım var tüp bebek yaptırma aşamasında doktor rapor yazar mı istirahat için yazsa da başka bi hastalık yazdırılabilir mi. başka ne hastalık yazılabilir sizce öneriniz var mı
Yazar canım. Ama kendi alanında yazacağı için başka hastalık yazacağını sanmıyorum.

Başka bi doktor yazabilir çünkü kendi alanında yazması gerekir devlet hastanesinde sağlık ocağında falan tanıdık varsa yazarlar

Kızlar nasılsınız. Dün benim yumurta toplama işlemi oldu ama işleme girmeden önce kendimi çok kastım o yüzden akşam çok fena kemiklerim ağrıdı. Duramadım ağrıdan hastaneye geldim serum verdiler. siz siz olun sakın kasmayın kendinizi. Bugün de çağırdılar fazla yumurta toplananlara ertesi gün şişkinlik olmadın diye serum veriyorlarmış. Şu an bir kolumda serum size yazıyorum :halay: bu arada 20 tane yumurta toplandı. Bir kaç güne transfer olacakmış. Dua edin bana. Çoğunu atlattım darısı sizlere inşallah:KK68::KK36::KK73:
Hadi gözün aydın güzel güzel döllensinler şimdi iyi misin peki

Ah ah inşallah canım :) darısı hepimize inşallah. Bugün sabah bi arkadaş doğum yaptı, eşimin samimi arkadaşları olduğu için gitmek durumundaydık, işten öğle yemeğinde çıkıp gittik geldik ziyarete. Eskiden böyle ziyaretler normal sıradan geçerdi benim için. Şimdi alıcılarım açık bekliyorum birisi bana bişey derse nasıl cevap vercem diye geriliyorum. Allahtan yakında ziyarate gidilecek kimse yok :)
Hepimiz ayniyiz bide bizi dusun 3 yil olucak olmioo her yil zorlasio insanlar bu gelinin cocougu olmioo die konusuoo duyuyorum ne diyelim dick bisi yok

Hayirlisi olsun saol canim bizide bilgilendiriosun insallah tutar dualarimiz seninle

Back