Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
ay hadi geçmiş olsun darısı bize inşaallah:) anestezi almadın mı yumurta toplanırken

Hepimiz ayniyiz bide bizi dusun 3 yil olucak olmioo her yil zorlasio insanlar bu gelinin cocougu olmioo die konusuoo duyuyorum ne diyelim dick bisi yok
oy kuzum kıyamam aynen valla napalım herkes soruyo ne çektiğimizi bilmeden sanki bizim elimizde ki bişey yaşamayana anlatmak o kadar zorki..

20 yumurtadan 9 tanesi mi döllendi gerisini naptılar zaten yumurtamız az ziyan etmeseler bari:) 9undan kalanı da donduracaklarmı
Canım belli olmuyor 3 yumurta toplanıp 1i söylenip o tutan da var. Kısmet bu işler. 2 ya da 3 gün sonra arayacaklar bakalım o güne kadar kaç tane kalacak. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Başka bi doktor yazabilir çünkü kendi alanında yazması gerekir devlet hastanesinde sağlık ocağında falan tanıdık varsa yazarlar
başka doktora yazdırıcam tüp bebek yazdırmamak için mecburen:) ama işte ona benzer ne olabilir kistle alakalı bişey mi yazdırsam

başka doktora yazdırıcam tüp bebek yazdırmamak için mecburen:) ama işte ona benzer ne olabilir kistle alakalı bişey mi yazdırsam
Neden ki canım. Yazdır boşver o kadar kasma. Elalem ne derse desin. Ayıp birşey yapmıyorsun ki sonuçta

Canım belli olmuyor 3 yumurta toplanıp 1i söylenip o tutan da var. Kısmet bu işler. 2 ya da 3 gün sonra arayacaklar bakalım o güne kadar kaç tane kalacak. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
keşke az toplayıp kaliteli olması tesbit edilebilse önceden ama riske atmazlar anestezi aldınmı peki toplanırken yinede mi ağrıyor ya korktum valla :)

keşke az toplayıp kaliteli olması tesbit edilebilse önceden ama riske atmazlar anestezi aldınmı peki toplanırken yinede mi ağrıyor ya korktum valla :)
Evet aldım ama hiç korkma . Beni girmeden korkuttular.o yüzden çok kastım kendimi ağrım ondan oldu. Inşallah güzel olur senin de

Ben yıllık izin kullanacam. Cumartesi günü tüp bebek merkezine gittim ya ben , ben sormadan süreci anlattı, transfer yapıldıktan sonra aynı gün evinize dönebilirsiniz dedi. Herhangi bi izin rapora gerek yok normal yaşamınıza devam edebilirsiniz dedi ama ben gene de 2-3 gün izin alıp dinlencem. İznin kalmadıysa git kadın doğumcuya rica et, idrar yollarında enfeksiyon yazsın geçsin , 2-3 gün yeter zaten.

Hayırla ilerlesin işlemlerin inşallah. Ben 1. Aşılamada kendimi çok kasmışım biraz ağrım olmuştu, 2. Sinde tecrübe kazandığım için rahat bıraktım zerre kadar ağrım olmadı, kendini kasmak hakkaten etkiliyor

Kızlar aşılama sonrası tüp bebeğe hazırlananlar tüp bebekle ilgili ayrı bir başlık açtım :) tüp bebek sürecini ordan paylaşabiliriz :) başlığın ismi 'tüp bebek yolunda ilerleyenler ' beklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…