ay hadi geçmiş olsun darısı bize inşaallah:) anestezi almadın mı yumurta toplanırkenKızlar nasılsınız. Dün benim yumurta toplama işlemi oldu ama işleme girmeden önce kendimi çok kastım o yüzden akşam çok fena kemiklerim ağrıdı. Duramadım ağrıdan hastaneye geldim serum verdiler. siz siz olun sakın kasmayın kendinizi. Bugün de çağırdılar fazla yumurta toplananlara ertesi gün şişkinlik olmadın diye serum veriyorlarmış. Şu an bir kolumda serum size yazıyorumbu arada 20 tane yumurta toplandı. Bir kaç güne transfer olacakmış. Dua edin bana. Çoğunu atlattım darısı sizlere inşallah
20 yumurtadan 9 tanesi mi döllendi gerisini naptılar zaten yumurtamız az ziyan etmeseler bari:) 9undan kalanı da donduracaklarmıŞimdi eve geldim. Daha iyiyim çok şükür.9 tanesi döllenmişbugün laboratuar böyle kağıt verdi bana.
oy kuzum kıyamam aynen valla napalım herkes soruyo ne çektiğimizi bilmeden sanki bizim elimizde ki bişeyHepimiz ayniyiz bide bizi dusun 3 yil olucak olmioo her yil zorlasio insanlar bu gelinin cocougu olmioo die konusuoo duyuyorum ne diyelim dick bisi yok
Canım belli olmuyor 3 yumurta toplanıp 1i söylenip o tutan da var. Kısmet bu işler. 2 ya da 3 gün sonra arayacaklar bakalım o güne kadar kaç tane kalacak. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah20 yumurtadan 9 tanesi mi döllendi gerisini naptılar zaten yumurtamız az ziyan etmeseler bari:) 9undan kalanı da donduracaklarmı
9 çok iyiymiş maşallah :) Kaç tanesini kullanacaklar ilk seferde 1 mi 2 mi?Şimdi eve geldim. Daha iyiyim çok şükür.9 tanesi döllenmişbugün laboratuar böyle kağıt verdi bana.
başka doktora yazdırıcam tüp bebek yazdırmamak için mecburen:) ama işte ona benzer ne olabilir kistle alakalı bişey mi yazdırsamBaşka bi doktor yazabilir çünkü kendi alanında yazması gerekir devlet hastanesinde sağlık ocağında falan tanıdık varsa yazarlar
Aldım tabii ki. Anestezi almadan yapmıyorlar. Ama işte benim heyecan manyaklığımay hadi geçmiş olsun darısı bize inşaallah:) anestezi almadın mı yumurta toplanırken
Neden ki canım. Yazdır boşver o kadar kasma. Elalem ne derse desin. Ayıp birşey yapmıyorsun ki sonuçtabaşka doktora yazdırıcam tüp bebek yazdırmamak için mecburen:) ama işte ona benzer ne olabilir kistle alakalı bişey mi yazdırsam
2 ya da 3 gün sonra arayacaklar bakalım kaç kaliteli kalacak. 2 transfer yapıyorlar diye biliyorum. Yaş küçük olursa 1.9 çok iyiymiş maşallah :) Kaç tanesini kullanacaklar ilk seferde 1 mi 2 mi?
keşke az toplayıp kaliteli olması tesbit edilebilse önceden ama riske atmazlar anestezi aldınmı peki toplanırken yinede mi ağrıyor ya korktum valla :)Canım belli olmuyor 3 yumurta toplanıp 1i söylenip o tutan da var. Kısmet bu işler. 2 ya da 3 gün sonra arayacaklar bakalım o güne kadar kaç tane kalacak. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Evet aldım ama hiç korkma . Beni girmeden korkuttular.o yüzden çok kastım kendimi ağrım ondan oldu. Inşallah güzel olur senin dekeşke az toplayıp kaliteli olması tesbit edilebilse önceden ama riske atmazlar anestezi aldınmı peki toplanırken yinede mi ağrıyor ya korktum valla :)
bak sen benim umudum olcaksın lütfen hamile kal :) Allahım nasip eder inşaallah.Evet aldım ama hiç korkma . Beni girmeden korkuttular.o yüzden çok kastım kendimi ağrım ondan oldu. Inşallah güzel olur senin de
Inşallah canım benimbak sen benim umudum olcaksın lütfen hamile kal :) Allahım nasip eder inşaallah.
Aşılamanın yapamadığını siz yaparsınız belki hadi bakalım :) iğnenini bugün mü vurdun, kaç gün ilişki dedi doktor?Nehira-27 bizim doktor bu ay aşılamadan vazgeçti. .. çatlatma iğnemi vurdum bakalım belki çalışmalarımız sonuç verir...:)))
Ben yıllık izin kullanacam. Cumartesi günü tüp bebek merkezine gittim ya ben , ben sormadan süreci anlattı, transfer yapıldıktan sonra aynı gün evinize dönebilirsiniz dedi. Herhangi bi izin rapora gerek yok normal yaşamınıza devam edebilirsiniz dedi ama ben gene de 2-3 gün izin alıp dinlencem. İznin kalmadıysa git kadın doğumcuya rica et, idrar yollarında enfeksiyon yazsın geçsin , 2-3 gün yeter zaten.kızlar bi konuda fikrinize ihtiyacım var tüp bebek yaptırma aşamasında doktor rapor yazar mı istirahat için yazsa da başka bi hastalık yazdırılabilir mi. başka ne hastalık yazılabilir sizce öneriniz var mı
Hayırla ilerlesin işlemlerin inşallah. Ben 1. Aşılamada kendimi çok kasmışım biraz ağrım olmuştu, 2. Sinde tecrübe kazandığım için rahat bıraktım zerre kadar ağrım olmadı, kendini kasmak hakkaten etkiliyorKızlar nasılsınız. Dün benim yumurta toplama işlemi oldu ama işleme girmeden önce kendimi çok kastım o yüzden akşam çok fena kemiklerim ağrıdı. Duramadım ağrıdan hastaneye geldim serum verdiler. siz siz olun sakın kasmayın kendinizi. Bugün de çağırdılar fazla yumurta toplananlara ertesi gün şişkinlik olmadın diye serum veriyorlarmış. Şu an bir kolumda serum size yazıyorumbu arada 20 tane yumurta toplandı. Bir kaç güne transfer olacakmış. Dua edin bana. Çoğunu atlattım darısı sizlere inşallah
İnsanların ağzına pabuçla vurasım varHepimiz ayniyiz bide bizi dusun 3 yil olucak olmioo her yil zorlasio insanlar bu gelinin cocougu olmioo die konusuoo duyuyorum ne diyelim dick bisi yok
Allah gönlüne göre versin inşallah :)Inşallah canım benimamiiinnn. Kalcam hem de ikiz inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?