Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
kızlar merhaba kac gündür takip edemiyorum nasilsiniz. size mucizemin haberini vermeye geldim.gecen ay başarısız aşılama deneyimimden sonra bu ay kendiliğinden hamile kaldim. şuan kahverengi lekelenmelerim oluyor hayırlısıyla tutunup yerleşir inşallah bebeğim.rabbim hepinize nasibe tsin dualarimdasiniz.

Yarın 2. aşılamayı yapacağız inşallah bi aksilik çıkmazsa. Senin nasıl gidiyor gelişmeler nasıl? :)
İnşallah güzel geçer ve sonuç güzel olur :) hayırlı olsun. Ben de haftaya cuma gidecem doktora :) inşallah tüp tedavisine başlarız :)

Ayyyyy hayırlı olsun :) süper bi mucize :) kaç haftalık olmuş, bu arada senin 2. Çocuğun dimi

Maşallah süper haber :) gözün aydın sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah

Merhaba arkadaşlar eşimin değerleri
Sayı ml de 55 milyon civarı
İlerihız.(0) +ileriyavaş(23)= 23
Morfoloji 2

Yıkama sonrası

Sayı ml de 23 milyon
Hereket yüzde 70

Sizce tüp bebek öncesi aşılama denemelimiyiz??

Merhaba arkadaşlar 7 gün önce 1.aşılamayı oldum ama hiç umudum yok 1 yumurta ile aşılamam yapıldı 5 gün ığne vuruldum.Adet belirtilerim var sivilceler çıktı erken adet olcam sanırim crinone jel bayaga yan etki yaptı doktor sabah akşam kullan dedi ilk başlarda öyle yaptım sürekli uyuyordum şimdi sadece sabahları yapıyorum geceleri de kasıklarıma mideme krap giriyor beklemek zormuş gerçekten Allah hepimize yardım etsin bayan olmak çok zor.

Birde arkadaşlar aşılamaya çok sıkışık girdim fazla bekleyemedim o yüzden ondanda tutmayabilirmi 15 dk yattim

Merhaba , yaşınız kaçtı acaba bide eşinizin bu değerleri dışında sizde bişey var mı ?
Suskun Ceylan arkadaşımız size yazar birazdan :) o böyle değerlerle çok ilgileniyor

Merhaba , yaşınız kaçtı acaba bide eşinizin bu değerleri dışında sizde bişey var mı ?
Suskun Ceylan arkadaşımız size yazar birazdan :) o böyle değerlerle çok ilgileniyor
Yaş eşim ve ben 30. Bende hafif şiddette pko var ama yumrta gelişimi iyi. Arada strese bağlı prolaktin yükseliyor. Teşekkür ederim.

Hayırlı olsun canım aşılaman . Ben de 5 gün iğne vurulup 1 yumurtayla aşılama olmuştum. Ben de crinone jel kullanmıştım çok gıcık bişey :) 7 gün içinde olan belirtilere hiç takılma. Ben de çikolata kisti var ve eşimde hız problemi vardı artı bizim yaş 35 in üstünde . Gerçi olacak oldu mu hiç bişeye bakmıyor. Bu sayfada çikolata kisti olup tüp bebeğe gideyim derken kendiliğİnden hamile kalan arkadaşlar da var. Normalde çikolata kisti ile kendiliğinden veya aşılama ile sonuç almak çok zor ama işte allah oldurdu mu olduruyor. Senin yapacağın şey 5-6 gün daha yatıp dinlenmek sonra test yapmak , en güzeli aslında bu bekleme süreci eğer çalışmıyorsan yat dinlen evde boş boş ohhhh :) bu arada aşılama yaptırma sebebiniz neydi canım ?

Yaş eşim ve ben 30. Bende hafif şiddette pko var ama yumrta gelişimi iyi. Arada strese bağlı prolaktin yükseliyor. Teşekkür ederim.
İlk sayfamıza bak canım :) hamileler deki aşılama sebebleri neymiş :) pko olanlar aşılamadan çoğu zaman sonuç alıyor . Hadi hayırlısı bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…