Ben geldim ama kimse yok :) aşılamaya başlayan var mı acaba bu ay :)Hu huu kimse girmiyor mu artık buralara?
yok canım ben doktoru bile erteledim kayınvalidem ameliyat ooluyor onun işlerine koşturacağız bakalımBen geldim ama kimse yok :) aşılamaya başlayan var mı acaba bu ay :)
Yarın 2. aşılamayı yapacağız inşallah bi aksilik çıkmazsa. Senin nasıl gidiyor gelişmeler nasıl? :)Ben geldim ama kimse yok :) aşılamaya başlayan var mı acaba bu ay :)
İnşallah güzel geçer ve sonuç güzel olur :) hayırlı olsun. Ben de haftaya cuma gidecem doktora :) inşallah tüp tedavisine başlarız :)Yarın 2. aşılamayı yapacağız inşallah bi aksilik çıkmazsa. Senin nasıl gidiyor gelişmeler nasıl? :)
Ayyyyy hayırlı olsun :) süper bi mucize :) kaç haftalık olmuş, bu arada senin 2. Çocuğun dimikızlar merhaba kac gündür takip edemiyorum nasilsiniz. size mucizemin haberini vermeye geldim.gecen ay başarısız aşılama deneyimimden sonra bu ay kendiliğinden hamile kaldim. şuan kahverengi lekelenmelerim oluyor hayırlısıyla tutunup yerleşir inşallah bebeğim.rabbim hepinize nasibe tsin dualarimdasiniz.
saol arkadasim henuz yeni 4 haftalik .evet cnm ikinci çocuğum olacak kısmetse.bu lekelenmeler korkutuyor beni umarım sağlıkla devam e derAyyyyy hayırlı olsun :) süper bi mucize :) kaç haftalık olmuş, bu arada senin 2. Çocuğun dimi
Yerleşmedir o :) artarsa hiç ihmal etme hemen doktora git, maşallah hayırlı olsun darısı başımıza :)saol arkadasim henuz yeni 4 haftalik .evet cnm ikinci çocuğum olacak kısmetse.bu lekelenmeler korkutuyor beni umarım sağlıkla devam e der
İnşallah öyle olur hakkımızda hayırlısı :)İnşallah güzel geçer ve sonuç güzel olur :) hayırlı olsun. Ben de haftaya cuma gidecem doktora :) inşallah tüp tedavisine başlarız :)
Maşallah süper haber :) gözün aydın sağlıkla kucağına al bebeğini inşallahkızlar merhaba kac gündür takip edemiyorum nasilsiniz. size mucizemin haberini vermeye geldim.gecen ay başarısız aşılama deneyimimden sonra bu ay kendiliğinden hamile kaldim. şuan kahverengi lekelenmelerim oluyor hayırlısıyla tutunup yerleşir inşallah bebeğim.rabbim hepinize nasibe tsin dualarimdasiniz.
Merhaba arkadaşlar eşimin değerleri
Sayı ml de 55 milyon civarı
İlerihız.(0) +ileriyavaş(23)= 23
Morfoloji 2
Yıkama sonrası
Sayı ml de 23 milyon
Hereket yüzde 70
Sizce tüp bebek öncesi aşılama denemelimiyiz??
Yaş eşim ve ben 30. Bende hafif şiddette pko var ama yumrta gelişimi iyi. Arada strese bağlı prolaktin yükseliyor. Teşekkür ederim.Merhaba , yaşınız kaçtı acaba bide eşinizin bu değerleri dışında sizde bişey var mı ?
Suskun Ceylan arkadaşımız size yazar birazdan :) o böyle değerlerle çok ilgileniyor
Merhaba arkadaşlar 7 gün önce 1.aşılamayı oldum ama hiç umudum yok 1 yumurta ile aşılamam yapıldı 5 gün ığne vuruldum.Adet belirtilerim var sivilceler çıktı erken adet olcam sanırim crinone jel bayaga yan etki yaptı doktor sabah akşam kullan dedi ilk başlarda öyle yaptım sürekli uyuyordum şimdi sadece sabahları yapıyorum geceleri de kasıklarıma mideme krap giriyor beklemek zormuş gerçekten Allah hepimize yardım etsin bayan olmak çok zor.
İlk sayfamıza bak canım :) hamileler deki aşılama sebebleri neymiş :) pko olanlar aşılamadan çoğu zaman sonuç alıyor . Hadi hayırlısı bakalım :)Yaş eşim ve ben 30. Bende hafif şiddette pko var ama yumrta gelişimi iyi. Arada strese bağlı prolaktin yükseliyor. Teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?