Kendiliğinden olmuş :) çikolata kistiyle :) bizim kist de engel olmayabilir ozaman canım :) tüp le olsun da kendiliğinden olmasını geçtim ben :) şimdi tüpten bile korkuyom ya olmazsa diyeYaaaa kendiliğinden mi oldu çok çok çok sevindim sen tüp bebek mi düşünüyordun tabi kafan rahattı demi Allah’ım ya ne güzel
Olcak olcak inşallah benim senşn için ümidim var sende yazıcaksan buraya kışlar testime bi bakın sizce çizgi var mı dieKendiliğinden olmuş :) çikolata kistiyle :) bizim kist de engel olmayabilir ozaman canım :) tüp le olsun da kendiliğinden olmasını geçtim ben :) şimdi tüpten bile korkuyom ya olmazsa diye
Gülüm benim 3 cm di.kistim tek tarafımdaydı.eşimde sorun yoktu ama sigarayı bırakmıştı.bide zemzem suyu içtik hurma yedik ilk etaapta bide harnup pekmeziCanım kistin kaç cm di biliyor musun nolur hatırla :) her iki tarafta da var mıydı kist bide eşinde sıkıntı var mıydı
Psikolojim bozuldu gece gündüz kist ve bebek düşünmektenNehira-27 canım yazdıklarını okuyunca senin de 100 de 1 milyon tutacak kesin ve kistinin de Yok denecek kadar küçükmüş bu da çok güzel bi haber
Ya o günleri görecek miyizOlcak olcak inşallah benim senşn için ümidim var sende yazıcaksan buraya kışlar testime bi bakın sizce çizgi var mı die
Evet gülüm bu ay tedaviyi bırakmıştık.tüp bebek yapacaktık hatta dün muüyene oldum.alttan hiçbirşey yoktu.işlemler başlatmıştık adetimi bekliyordum.yarındı bat günümYaaaa kendiliğinden mi oldu çok çok çok sevindim sen tüp bebek mi düşünüyordun tabi kafan rahattı demi Allah’ım ya ne güzel
Ozaman kendim için ümitleneyim mi ya ? Benim kist 1 cm den de küçükmüş . Allahım ilk tüp bebek denemesinde olumlu sonuç alsak allahım, tekrar yıkılmak istemiyorum.Gülüm benim 3 cm di.kistim tek tarafımdaydı.eşimde sorun yoktu ama sigarayı bırakmıştı.bide zemzem suyu içtik hurma yedik ilk etaapta bide harnup pekmezi
Doktor nasıl farketmedi kız acaba???Evet gülüm bu ay tedaviyi bırakmıştık.tüp bebek yapacaktık hatta dün muüyene oldum.alttan hiçbirşey yoktu.işlemler başlatmıştık adetimi bekliyordum.yarındı bat günüm
Ee daha erkenmiş. 6 ay daha bekleyeydin bari. Yumurta rezervinde iyi nasilsa. Hareket kaçki canım eşinde?4 aydır korunmuyoruz yani tedavi sürecimiz başlayalı :) yani çocuk düşünmeye 4 ay önce başladık, çikolata kisti ve eşimin sperm hreketliliğin yavaşlığını öğrenince doktor hiç kendimizi denetmedi aşılamaya girdik direk :)
Canım yaşım 36, eşimin 39. Zaman kaybetmek istemiyorum.Ee daha erkenmiş. 6 ay daha bekleyeydin bari. Yumurta rezervinde iyi nasilsa. Hareket kaçki canım eşinde?
Benimde sürekli kafamda kist var bebek olmaz hatta 2. Aşılamayı aslında hiç istemiyorum direk tüp bebek istiyordum ama işte durumlar sırayla bebek haberleri yazalım inşPsikolojim bozuldu gece gündüz kist ve bebek düşünmektensenin de nisanda güzel haberini alacaz, kist olup aşılamayla kalan da var önemli olan yumurta rezervi galiba.
Ayyy ne güzel yaEvet gülüm bu ay tedaviyi bırakmıştık.tüp bebek yapacaktık hatta dün muüyene oldum.alttan hiçbirşey yoktu.işlemler başlatmıştık adetimi bekliyordum.yarındı bat günüm
Amin inşallah canım. Çok sevindim yaa bugün de gözleri doldurduk çok şükür :) allah sağlıkla kucağına aldırsın inşallah.Yok gülüm beta testi.ovülasyon değil darısı sana inşallah rabbimin izni ile
Ahh bi bilseemm. Moralimi düzeltmeye çalışıyorum doktorum bu ay aşılamayı tekrar deneyelim dedi. Tam o hafta da eşimin şehir dışında olma ihtimali var. Bir dahaki ay da doktorum şehir dışındaymış düzelteyim dedikçe sinirlerim bozuluyor. Allahım tez vakitte nasip etsin inşallahSeby7 ne zaman hamile kalcaz :) ben bekleyemiyorum
Allah razı olsun gülüm darısı sana inşallahAmin inşallah canım. Çok sevindim yaa bugün de gözleri doldurduk çok şükür :) allah sağlıkla kucağına aldırsın inşallah.
Hakkında hayırlısı olsun. Ah bu stres! Sakin ol düşünme diyicem diyemiyorum ben de yapamıyorum çünkü :/arkadaslar bnm asilama tutmadi adet oldum yarin kontrolum var tahminim 2. asilamayi yapicak doktorum ama bnce stres temel sebeppp
Hakkında hayırlısı olsun. Ah bu stres! Sakin ol düşünme diyicem diyemiyorum ben de yapamıyorum çünkü :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?