• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
arkadaslar bnm asilama tutmadi adet oldum yarin kontrolum var tahminim 2. asilamayi yapicak doktorum ama bnce stres temel sebeppp
Geçmiş olsun canım, vakit kaybetmemeli, inşallah hemen 2. Sini yapar doktor. Benim doktor 1 ay mola vermişti sinirim bozulmuştu

Geçmiş olsun canım, vakit kaybetmemeli, inşallah hemen 2. Sini yapar doktor. Benim doktor 1 ay mola vermişti sinirim bozulmuştu

Aslnda yaptrmcam ugrasmicam ama sırf elimde iğneler var die bosa gitmesin die yaptryom umudum yok acikcasi olesine hem tup bebek yolu acilir falann

Umut kadar Umut kadar , pazartesi opu var dimi senin ?
@Shencys , pazartesi transferin var

Ay sizin yerinize hyecanlandım burda :) bence ikinizin de olacak.
Kaç embriyo koyulacak arkadaşlar ? Yaşınız kaçtı sizin, yaşla ilgisi var mı acaba?
Benim doktor 1 yada 2 diyor ama 1 embriyo taraftarı
Evet benim yarın opu var ama biraz sesim kısıldı inşallah anestezici sorun çıkarmaz. Ses kısıklığı dışında iyiyim. Ben de heyecanlıyım. Bizim doktor genelde 2 koyuyor ama en son muayenede bir şey söylemedi. Insallah hayırlısı olur hepimiz için. Dua edin bana iptal olmasın lütfen:dua::dua::eek: yaşım 30 . Aslında 35 yaş altı için tek transfer şartı varmış ama buna her yer uymuyor.

Y Yagmuryah , nasılsın canım. Soğan kürün nasıl gidiyor :KK71:sana güzel haberlerim var , ben cumartsi günü gittim görüştüm tüp bebek merkeziyle. Benim aşılama doktorum bana ne demişti , bi tarafta 3 cm civarı, diğer tarafta 2 cm civarı demişti kisti dimi bak cm diyorum. Tüp bebekteki doktor baktı , solda 15 mm; sağda 16 mm, 10 mm, 11 mm kistlerin büyüklükleri . Küçülmüş olabilir mi dedim , hayır dedi ölçüm farkından olabiliyor dedi, yani burdaki makinede büyük görünüyordu. Senin de belki okadar büyük değildir . Bide adam dedikİ tüplerin açık tıkalı olması bizim için önemli değil dedi, normal ilişkide veya aşılamada spermin biyere geçmesine engel olacak tüp tıkalı olsa dimi ama tüp bebekte zaten döllenmiş embriyo hazır yerleştiriyor rahme. Eşİmin değerlerine baktı. Bence siz 3-5 ay kendiniz deneyin hiç denememişsiniz ki dedi, olmazsa ozaman düşünürüz dedi tüpü.
biz de dedik yaşımız baya var beklemek istemiyoruz, ozaman dedi 'ginera' diye doğum kontrol hapı verdi, adetin 2. Günü başla ve bana whatsaptan başladığını bildir dedi, kaç gün kullanacağını söyleyecem dedi. Atıyorum 10 gün, 10 gün kullanınca gidecez. Yumurtalara bi daha bakacak, eşime de detaylı spermiografi yapacak ve adet olunca 2. Günü başlayacaz tedaviye inşallah. Bennden de bi sürü test istedi onları yaptıracam. İnşallah sorun çıkmaz testlerde.
Bu arada ultrasonla foliküllere baktı. Yaşına göre iyi dedi , burdan bi sürü yumurta çıkarırız dedi. Yani kistim var yumurta rezervim azalmış gibi düşünme. Sağda 15 solda 16 folikül var dedi. Folikül ne demek, yumurta hücresini sarmalayan onu besleyip koruyan yapı. Yumurtlama dönemİnde folikül olgunlaşarak yumurta hücresini serbest bırakıyor. (1 folikül = 1 yumurta demek)
Yani ben 2-3 gün sonra adet olacam ya ginera kullanmaya başlayacam.
Sonraki adetimde tedaviye başlayacam. Mayısın başı gibi.
Ay canım ne güzel moral verdin senin adına da öyle sevindim ki sen çok temiz kalpli birisin burdan bile anlaşılıyor. Allah yardım edecek inşaallah bizim gibilere korkma olurmu doktorlarda güzel şeyler demiş olumsuzlukları düşünme sakın herşey çok güzel biz normaliz anormal değiliz herkes gibi bizimde olacak Allahın izniyle. Benimde inşaallah küçülür sığan kürüne devam ediyorum ama aksattığım oluyor yani bazen günde bikere içebiliyorum unutuyorum. Ama devam ediyorum çok umudum yok ondan yanada bağışıklığı artırıyo en azından. Bende iki hafta sonra adet olurum heralde tüp bebeğe başlarız bakalım yeni yeni tanışıcaz kendisiyle öğreniriz herşeyini zamanla inşaallah. Senin moralinin iyi olmasına sevindim.

Kızlar rabbimin izni ile 3 haftalık hamileyim beta hcg 301 çıktı.rabbim isteyen herkese versin inşallah
Tebrikler canım. Bu mart ayı noldu böyle bir bereketlendik maaşallah hiç ardı arkası kesilmesin inşaallah bu güzel haberlerin :))

Ay canım ne güzel moral verdin senin adına da öyle sevindim ki sen çok temiz kalpli birisin burdan bile anlaşılıyor. Allah yardım edecek inşaallah bizim gibilere korkma olurmu doktorlarda güzel şeyler demiş olumsuzlukları düşünme sakın herşey çok güzel biz normaliz anormal değiliz herkes gibi bizimde olacak Allahın izniyle. Benimde inşaallah küçülür sığan kürüne devam ediyorum ama aksattığım oluyor yani bazen günde bikere içebiliyorum unutuyorum. Ama devam ediyorum çok umudum yok ondan yanada bağışıklığı artırıyo en azından. Bende iki hafta sonra adet olurum heralde tüp bebeğe başlarız bakalım yeni yeni tanışıcaz kendisiyle öğreniriz herşeyini zamanla inşaallah. Senin moralinin iyi olmasına sevindim.
Evet normaliz :KK71::KK70: zaman çabuk geçsin arka arkaya başlayalım artık şu tedavilere, sen başla , senden 2 hafta sonra ben başlayacam inşallah :)

Evet normaliz :KK71::KK70: zaman çabuk geçsin arka arkaya başlayalım artık şu tedavilere, sen başla , senden 2 hafta sonra ben başlayacam inşallah :)
Doğum kontrol hapını kist için vermiş olmasın doktor büyümesini engelliyormuş ya. keşke bende kullansaydım :)

Allah razı olsun gülüm darısı isteyen herke se inşallah
Bende her hamile kalanın ardından merak edip sıkıntısını öğrenmek için sayfanın başını açanlardanım evet o benim:KK49:velhasılkelam seninde benim gibi kistin varmış şaşırdım ha diyodum kesin pko yada başka bişeydir yine :)) Şimdi daha çok sevindim hamile kalmana:) ciddi bi kistmi seninde kaç cm di öğrenebilir miyim minanur

Son düzenleme:
Bende her hamile kalanın ardından merak edip sıkıntısını öğrenmek için sayfanın başını açanlardanım evet o benim:KK49:velhasılkelam seninde benim gibi kistin varmış şaşırdım ha diyodum kesin pko yada başka bişeydir yine :)) Şimdi daha çok sevindim hamile kalmana:) ciddi bi kistmi seninde kaç cm di öğrenebilir miyim minanur
Ben de öyle yapıyorum :) hamile kalanın bilgilerini detaylı inceliyorum :)

Back