Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
hayirli saglikli evlatlarin olsun inşallah, zor bir sürec, ama ben inaniyorum ki sonuçun pozitif, ben senin yerinde olsam dayanamaz test yaptirirdim simdi :)
Inşallah canım isteyen herkesin inşallah. Eşim sabah gidelim demişti ama ben istemedim ya ignenin etkisiyse diye :) ocaktada aşilama yaptirmistim ben 13.günde test yaptigimda hic cizgi cikmamisti temkinli davranmaya calisiyorum aslinda benimde içim içimi yiyor ama dayanmam lazım :) cuma kan testi yaptirmayi dusunuyorum ignenin 14.gunu olacak hem kesin sonuc verir diye

Amin inşallah. Kız nasıl durcan cumaya kadar, yarın giittttt ayyyy kendimmişim gibi sabırsızlandım :)

B blabla321 , nasılsın ? 2. Aşılamayı düşünüyor musun ?
çok sukur iyiyim, 2. aşilama için adetimin 2. gunu icin gitmiştim doktora 1 ay bekleyelim tekrar goruselim, ilacin etkisi iyice gecsin dedi. ama acayip kafam rahat şu an doktora gidip gelmemek surekli nasil huzurlu biŕseymiş, onumuzdeki ay da gidemiycem eşim sehir disinda olucak tam aşilama yapilabilecek gunlerde sonraki ay tekrar gitmeyi dusunuyorum, bir çocuğum olmasınin rahatliği var açikcasi icimde, Allah oncelikle hiç cocuğu olmayanlara versin diye dua ediyorum , buyuk bir imtihan, kimsenin kucaği boş kalmasin. umarim senin de tup bebek tedavin hayirlisiyla başlar ve iyi sonuçlanir.

Ay benim de 1. Aşılama olmayınca doktor 1 ay mola vermişti, öyle rahatlamıştımki , sürekli hastaneye git sıra al bekle, yok iğnesi yok yumurtası ayy senin çocuğun var mıydı , unutmuşum kız karıştırıyor insan :) ne güzel. Aslında kafan daha rahattır bize göre, rahat olunca daha kolay olutormuş ya çocuk :) belki aşılama yapmadan olur :) benim kafa trilyon olacaksa da oldurmayacam bu gidişle :)

Nehira-27 13 yumurtam çıktı canım. Yarın döllenip döllenmediklerini haber vericekler. Bakalim kaçı döllencek. Kaçı 5.güne gitcek hayirlisi artık.

Hemen bi günde belli oluyormuymuş döllenip döllenmediği? 5. Güne gitmesi ne demek ?
Ertesi gün belli oluyor. 2.gün hariç sana 5.güne kadar embriyo hakkknda bilgi veriyorlar durumu hakkında. İyiyse 5.güne kadar gidiyor. Kötü kalite olanlar zaten elenmeye başliyor canım.

Benim bugün aşılamanın 12.günü kan testinde negatif malesef
Geçmiş olsun 2. Aşılamayı düşünüyor musunuz ? Bide sormuş muydum bilmiyom çikolata kisti var mıydı sizde, kist olmadığı halde tüp tıkalı olabiliyor mu merak ettim de.

Ertesi gün belli oluyor. 2.gün hariç sana 5.güne kadar embriyo hakkknda bilgi veriyorlar durumu hakkında. İyiyse 5.güne kadar gidiyor. Kötü kalite olanlar zaten elenmeye başliyor canım.
Heee şimdi anladım canım :) 5. Güne gittiyse daha elenmez artık demek mi oluyormuş ? Sayende az çok fikir edindim artık sağol :)

Geçmiş olsun 2. Aşılamayı düşünüyor musunuz ? Bide sormuş muydum bilmiyom çikolata kisti var mıydı sizde, kist olmadığı halde tüp tıkalı olabiliyor mu merak ettim de.
Sağol canım ne yapacağım konusunda bir fikrim yok bugün doktorla konuşmadım sadece sonucu eşim söylemiş kendim gidip bir görüşeyim ama tüp bebek yazın düşünüyorum tüp bebek yaptırana kadar bir aşılama daha deneyebilirim .kist yok diye biliyorum doğuştan da olabilir

Tüp bebeği yazın düşünüyorsanız , bu süreçte aşılama deneyebilirsiniz, mantıklı. Ben
-ocakta 1. Aşılama,
- şubatta 2. Aşılama yaptırdım olmadı zaten benim durum tüp bebeklikti, doktor demişti şansımı denedim ama keşke 2. Aşılamayla zaman kaybetmeseymişim diyom şimdi de. Zaten yaşım 35, tek tüp tıkalı, kistten dolayı yumurta rezervim azalmış.
-Martta dinlendim ,
-Nisanda tüp bebeğe başlayacam kısmetse

Adet olmama 1 hafta var kızlar, çok sabırsızlandım, hemen tedaviye başlamak istiyom.
Nisan sonunda tedavim bitse, yumurtalar toplanınca 1 ay rahim dinlendircek doktor.
Mayıs sonu transfer inşallah , günler bitmiyor. Mayıs ayında evlenmiştim, eğer mayısta transfer tutarsa ne güzel olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…