1,50 den yukarı iyi oluyor sanirim.Amh değeri kaç ile kaç arası olması gerekİr, benim kaç ki acaba .
Benim gideceğim yerde tedavi 5750, ilaçlar 1500
Bişey sorcam, tüp bebek öncesi istenen testlerin çoğu var bende. Amh yok, cumartesi sabahı tüp merkeziyle görüşmeye gitcem, içime sinmeyen bişey olmazsa orda başlayacam. Sabah 9:30 da versem , sonuç aynı gün çıkar mı ki. Bide lh diye bişey var o ne demek biliyon mu ?Benim geçen sene 1.30 du. Bu sene biraz daha düşmüştür. Ne kadara yapiyorlarmiş gittiğin yerde tüp bebeği
Hadi güzel güzel yumurtalar toplansın sabah.Evet canım içi dolu olan belli olgunluktakileri topluyorlar. Amh tahlili yaptirmiş miydin sen kaç çıkmıştı?
Sebepsiz infertilite canım . 2. de deneyelim olamazsa denemeyiz heralde artık nisan ayı uğurlu gelsin inşallah hepimizeİnşallah bu sefer olur canım, herkesin farklı farklı macerası olacak nisanda bakalım, bu ay sonuç alacak mıyız. Ben de p bebek macerasına başlayacaminsan endişeleniyor ya olmazsa diye
Senin aşılama sebebin neydi canım unuttum ya ben
Canım benim amh ya 1 gün sonra yada 2gn sonra çıkmıştı. Lh da yapiyolar sürekli ama ne için bakiyolar bilmiyorum valla.Bişey sorcam, tüp bebek öncesi istenen testlerin çoğu var bende. Amh yok, cumartesi sabahı tüp merkeziyle görüşmeye gitcem, içime sinmeyen bişey olmazsa orda başlayacam. Sabah 9:30 da versem , sonuç aynı gün çıkar mı ki. Bide lh diye bişey var o ne demek biliyon mu ?
Canım benim arkadaşım yaptırdı Antalya’da ama hangi merkez doktor inan bilmiyorum o tedaviye başladı iğneler falan derken 9 günde gelişti yumurtaları sonra topladılar onda da çikolata kisti var 3,5cm bide tüpün biri hafif kapalıymış bide rahim şekli bozukmuş toplama da rahimde düzeltti dr baya bi işlem gördüğü için hemen transfer yapılmadı 1 ay sonra transfer yapılacak ama normal şartlarda olasıydı toplandıktan 5 gün sonra transfer yapılıyor çevremden gördüklerimHadi güzel güzel yumurtalar toplansın sabah.
Sen adet oldun tedaviye başladın ya ; o günden , yarın ki toplamaya kadar kaç gün geçti? Bide yarın toplandıktan sonra süreç nasıl ilerliyor arada yazarmısın neler yapıyorlar :)
Canım adetin 3.günü başladim ilaçlara bugn 12.gün oluyor.şimdi yumurta ve spermi döllendiriyolar. 3.gün ya da 5.günde transfer oluyosun. Kalan embriyon varsada onlar donduruluyor.gebelik testi de 9-12 günler arasida gebelik testi yaptirmani istiyorlar.Hadi güzel güzel yumurtalar toplansın sabah.
Sen adet oldun tedaviye başladın ya ; o günden , yarın ki toplamaya kadar kaç gün geçti? Bide yarın toplandıktan sonra süreç nasıl ilerliyor arada yazarmısın neler yapıyorlar :)
Bence hamilesin canım 10 12 günde iğnenin etkisi geçer tabi doğru sonucu kan verirKızlar merhaba.. Üstteki testi 2 gün önce yaptım yani çatlatma iğnesinin 10.günü aşılamanında 8.günü . alttaki bugünün testi iğnenin 12.günü aşılamanın 10.günü . Sanki koyulaşma var gibi ama hayal kırıklığından korkuyorum. Sizcede var mı ?
Ayy ağzından bal damlıyor inşallah ya ezanda okunuyor burda Allahım isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah. Cuma günüde bu şekil silik çıkarsa kan vericem hemen canımBence hamilesin canım 10 12 günde iğnenin etkisi geçer tabi doğru sonucu kan verir
Çok şükür çok iyiyim canım. Bugün kontrol vardı yumurtalar coşmuş maaşallah dedi doktorUmut kadar , nasılsın nasıl gidiyor canım tedavi ?
Haber ver hemenAyy ağzından bal damlıyor inşallah ya ezanda okunuyor burda Allahım isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah. Cuma günüde bu şekil silik çıkarsa kan vericem hemen canım
bence testin pozitif , ben 11.gun kan testi yaptirmistim 0.5 cikmisti sonuc, yani 10. gune kadar etkisi gecmiş oluyor kesinlikle iğnenin.Kızlar merhaba.. Üstteki testi 2 gün önce yaptım yani çatlatma iğnesinin 10.günü aşılamanında 8.günü . alttaki bugünün testi iğnenin 12.günü aşılamanın 10.günü . Sanki koyulaşma var gibi ama hayal kırıklığından korkuyorum. Sizcede var mı ?
Tamam canım sonucu bildiririm size inşallah vardirHaber ver hemen
Yaa inşallah pozitiftirbence testin pozitif , ben 11.gun kan testi yaptirmistim 0.5 cikmisti sonuc, yani 10. gune kadar etkisi gecmiş oluyor kesinlikle iğnenin.
Tmm canım sağolCanım benim amh ya 1 gün sonra yada 2gn sonra çıkmıştı. Lh da yapiyolar sürekli ama ne için bakiyolar bilmiyorum valla.
Bence de koyulaşma var :) yarın bi daha yap meraktan çatlarım allahım inşallah hamileyim dersin bize :)Kızlar merhaba.. Üstteki testi 2 gün önce yaptım yani çatlatma iğnesinin 10.günü aşılamanında 8.günü . alttaki bugünün testi iğnenin 12.günü aşılamanın 10.günü . Sanki koyulaşma var gibi ama hayal kırıklığından korkuyorum. Sizcede var mı ?
Allah daha iyi etsin :) inşallah benim yumurtalar da coşar :) Cumartesi gidiyorum canım ben :)Çok iyiyim
Çok şükür çok iyiyim canım. Bugün kontrol vardı yumurtalar coşmuş maaşallah dedi doktorcuma tekrar gidicem. Ilaç dozunu düşürdü ve çatışmayı önleyici iğne de kullanıyorum pazartesiden beri. sen ne yaptın gidip görüştün mü
hayirli saglikli evlatlarin olsun inşallah, zor bir sürec, ama ben inaniyorum ki sonuçun pozitif, ben senin yerinde olsam dayanamaz test yaptirirdim simdi :)Yaa inşallah pozitiftiryorumları hep okudumda dediğin gibi genelde 10.günde ignenin etkisi geçmiş çogu kişide cuma günü de tekrarlicam o zaman ignenin 14.gunu oluyor o zamanda cizgi cikarsa direk kan vermeye gidicem dua edin nolur 1.5 senedir bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?