Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Çatlatma iğnesi ne zaman yapıldı ?

Umut kadar , She- , tüp bebek yolculuğunuz nasıl gidiyor :) ben de çok sabırsızlandım. Hemen adet olsam da başlasam , yaklaşık 10 günüm var.
Valla canım ben adet olunca ani bi kararla başladim hemen :d bu akşam çatlatma yaptim bi saat önce çarşamba sabah yumurta toplamam var inşallah. Bugünkü kontrolde 15 yumurtam çıktı. Hayırlısı olsun.

Valla canım ben adet olunca ani bi kararla başladim hemen :d bu akşam çatlatma yaptim bi saat önce çarşamba sabah yumurta toplamam var inşallah. Bugünkü kontrolde 15 yumurtam çıktı. Hayırlısı olsun.
Ayyyy ne güzel. Topladıktan sonra 1 ay dinlendirme var mı yaptırdığın merkezde. Bide aşılama dönemlerinde kaç yumurtan büyüyordu. Benin 1-2 büyümüştü. Tüp bebek tedavisi görenler yazıyor ya böyle 15-20 yumurta diye benden öyle çıkmaz gibi geliyor

Valla canm doktor taze transfer yapicam dedi. Acıbadem fulyada yaptiriyorum. Aşılamada şimdiye kadar 2 oldu hep 1 yada 2 yumurta ile girmiştim. Ayrica ben geçen seneki aşılamamdan sonra tüp bebek yaptirmiştim. İlk denemem pozitif oldu. Kalbi durdugu için kürtaj olmustum malesef. Gecen seneki tüp bebekte 4 yumurtam olmustu. Bu sfer bende şaşirdim 15 tane olunca. Ama daha toplansında bi o zaman belli olur.

Hayırlısıyla bol bol yumurtan gelişir inşallah. Fiyatla ilgili bilgi verebilir misin acaba? Ben de İstanbul’dayım da aşağı yukarı bi fiyat almak istedim hastaneleri arayınca da doktorla görüşmeden fiyat vermediler. Bir de yumurtalar dondurulup tutmazsa tekrar işlem yapıldığında fiyat ta bir fark oluyor mu acaba? Sonuçta yumurta toplama yapılmıyor tekrar.

ben 7000 tl ye yaptiriyorum.tekrar işlem yapildiginda transfer ücreti alinir tabi.ama henüz o aşamaya gelmedim inşallah tutarda gerek kalmaz.geriye embriyonuz kalirsa dondurulur zaten.kalmazsa mecbur baştan tedavi.hayirlisi olsun hakkınızda.

Seby7 , senin sonuç ne oldu canım ?

CAnım ben nisan da yaptıracağım 2. yi kısmet olursa
İnşallah bu sefer olur canım, herkesin farklı farklı macerası olacak nisanda bakalım, bu ay sonuç alacak mıyız. Ben de p bebek macerasına başlayacam insan endişeleniyor ya olmazsa diye
Senin aşılama sebebin neydi canım unuttum ya ben

Nehira-27 sabah 11 de yumurta toplama işlemim var. Bakalim ultrasonda gözüken 15 yumurtanın kaçı toplanacak.

Nehira-27 sabah 11 de yumurta toplama işlemim var. Bakalim ultrasonda gözüken 15 yumurtanın kaçı toplanacak.
:) ay çok heyecanlı , onlar içi dolu olan yani kaliteli olanları mı topluyorlar. Sabırsızlanıyorum ya bende başlamak istiyorum bir an önce , zaman geçsin hemen adet olayım. 1 hafta var yaklaşık olarak :)

:) ay çok heyecanlı , onlar içi dolu olan yani kaliteli olanları mı topluyorlar. Sabırsızlanıyorum ya bende başlamak istiyorum bir an önce , zaman geçsin hemen adet olayım. 1 hafta var yaklaşık olarak :)
Evet canım içi dolu olan belli olgunluktakileri topluyorlar. Amh tahlili yaptirmiş miydin sen kaç çıkmıştı?

Benim sonuç belli değil şu anda beklemedeyim. Korka korka tuvalette gitme safhasındayım yani :) Bat 4 Nisan adet olmazsam bir iki gün daha bekleyip öyle test yapmayı düşünüyorum canım.
Ayyyy nolur güzel haber gelsin :)))) ayyyy insan son günlere gelince öyle oluyor :) ben işyerindeyken on kere wc ye gidip bakıyordum :)

Amh tahlilim yok canım, tüp bebek merkezinde yaparlar heralde . Sen yaptırmış mıydın senin kaç ?
Benim geçen sene 1.30 du. Bu sene biraz daha düşmüştür. Ne kadara yapiyorlarmiş gittiğin yerde tüp bebeği

Ayyyy nolur güzel haber gelsin :)))) ayyyy insan son günlere gelince öyle oluyor :) ben işyerindeyken on kere wc ye gidip bakıyordum :)
Amin canım inşallah. Aynen 10 dk da bir wc deyim :) bir kaç gündür ara ara karnım ağrıyor normalde adet olacağım zaman da karnım ağrımaz benim pek ama oldum olucam diye mahvoldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…