Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adet olmana ne kafar var yaklaşık ? Yumurta tembelliğine aşılama işe yarıyor çoğunlukla, bu sefer inşallah olacak. Benim kist le aşılamadan sonuç almak zor, imkansız gibi bişeyNehira-27 tatil işe yaramadı bizim için... Nisan ayında aşılama listesinde tekrar varım :)
Okuyorum herşeyi canım ... senin ve daha birçok arkadaş için hayırlısını diliyorum...yosuntek , canım napıyorsun :) ben nisanda tüp bebeğe başlıyorum inşallah :) yeni bir serüven anlayacağın :) bu serüvenler ne zaman bitecek acaba :)
Ayy inşallah ilkbahar bize de yarasa :) çiçek açtık sayılır tomurcuklanalım artıkOkuyorum herşeyi canım ... senin ve daha birçok arkadaş için hayırlısını diliyorum...
Artık bu Antalya serüveni ile bebişinle kavuşursun inşallah :) nisan ayı hepimize uğur getirsin ... ağaçlar gibi bizde çiçek açalım artık
bende yumurta tembelliği mi varAdet olmana ne kafar var yaklaşık ? Yumurta tembelliğine aşılama işe yarıyor çoğunlukla, bu sefer inşallah olacak. Benim kist le aşılamadan sonuç almak zor, imkansız gibi bişey
Normalde de heycanlısın zaten... artık 10 gün duramazsın yerinde :))Ben 10-12 nisan gibi adet olcam diye hesapladım ya bakalım, inşallah aşılama dönemlerinde düzenim bozulmamıştır :)
Yani tüp bebek macerama yaklaşık 10 gün var :)
Bilmem büyümeyen tembel oluyor, çatlamayana ne deniyorki? Hım sen tedavi aşamasındasın şuan , maşallah hadi bakalım hayırlısı bu sefer olsun artık inşallah.bende yumurta tembelliği mi var
Yumurtam çatlamıyor bu tembellik mi demek ?
Doktorumuz çok umutlu bizden olmaması için sebep yok diyor ama nasip işte olmayınca olmuyor ... bizim daha 2 ay oldu denemeler... ondan öncesinde hiç olmadı o sebepten en az 6 ay deneyelim diyor doktorcum. .. belki bu 3. De olur...
Ben adet gördüm bitti perşembe tekrar kontrolüm var yumurtalara bakacak... sonra kısmetse aşılama işlemi olacak gene
Bu sefer gevşeğim kız :) heyecanlı ve umutlu olmak isterdim ama bi durgunluk var üstümde :) tüp bebek mi ammaaaannn modundayım :)Normalde de heycanlısın zaten... artık 10 gün duramazsın yerinde :))
Aslında seninde çok yeniymiş ama ilerleyen yaşımız ve yanında gelen fazladan rahatsızlıklar bizi hızlandırıyor....Bilmem büyümeyen tembel oluyor, çatlamayana ne deniyorki? Hım sen tedavi aşamasındasın şuan , maşallah hadi bakalım hayırlısı bu sefer olsun artık inşallah.
Bizim de çocuk macerası 3 aylık mesele daha :) ama şartlar direk aşılama, tüp bebeğe getirdi hiç kendimiz çalışmaya fırsat kalmadan :)
Mrb benim de tek tüpüm tıkalı çikolata kisti var. İnşallah ilk ve son aşılamanız olur :)Merhaba arkadaşlar bende ayın 24 ün de ilk aşılamam oldum ama tutma oranı cık düşük olduğu için ümitli değilim benim tek tüpüm tıkalı başkada sorun yok diye biliyorum uzun zamandır takip ediyorum formu bugün yazmaya karar verdim bir ölçüt olur diye düşündüm.
İnş sizde tüp bebek düşünüyormuşsunuz heralde inş hayırlı sonuçlar elde edersiniz kemal bey bu işte iyi diye biliyorumMrb benim de tek tüpüm tıkalı çikolata kisti var. İnşallah ilk ve son aşılamanız olur :)
Henuz aşılama yapılmadı, 3 senelik evliyim 1 bucuk yıldır korunmuyoruz hiç, elimizden geldigince de düzenli bir şekilde takip ettik ve denedik bu 1 bucuk senelik zamanda. Cikolata kistim ve rahimde 1 tane kucuk polip’im var. Bu ay klomen + catlatma iğnesini denedik. Olumsuz sonuclanırsa doktorum aşılama deneyebiliriz demişti. Ben de şimdiden araştırmaya calısıyorum.Aynen , olacak oldu mu oluyor olmadı mı olmuyor, kesin bişey yok malesef deniyoruz bakalım bi öyle bi böyle.
Sizin durum neydi? Aşılama sebebi? Kaç yıllık evlisiniz? Pko olanlarda aşılama ile başarı iyi gibi burda gözlemlediğim kadarıyla.
2 yıllık evliyim. Çikolata kistim var , 3 ay önce çocuk düşünmeye başladığımızda öğrendik kisti kendimiz denemeden aşılama serüveni başladı, 2 kere aşılama denedik olmadı nisanda tüp bebeğe başlayacaz.Henuz aşılama yapılmadı, 3 senelik evliyim 1 bucuk yıldır korunmuyoruz hiç, elimizden geldigince de düzenli bir şekilde takip ettik ve denedik bu 1 bucuk senelik zamanda. Cikolata kistim ve rahimde 1 tane kucuk polip’im var. Bu ay klomen + catlatma iğnesini denedik. Olumsuz sonuclanırsa doktorum aşılama deneyebiliriz demişti. Ben de şimdiden araştırmaya calısıyorum.
Sizde durumlar nedir?
Bunların hepsi 3ayda mı oldu ?daha yeni gebelik düşünmüşsün ...2 yıllık evliyim. Çikolata kistim var , 3 ay önce çocuk düşünmeye başladığımızda öğrendik kisti kendimiz denemeden aşılama serüveni başladı, 2 kere aşılama denedik olmadı nisanda tüp bebeğe başlayacaz.
Canım kaç yaşlarındasım acaba? Biraz hızlı sanki 3 ay da bu deneme, merak ettim. Kistin mi büyük veyahut onla mı ilgili acaba2 yıllık evliyim. Çikolata kistim var , 3 ay önce çocuk düşünmeye başladığımızda öğrendik kisti kendimiz denemeden aşılama serüveni başladı, 2 kere aşılama denedik olmadı nisanda tüp bebeğe başlayacaz.
Aynen :) ben de neye uğradığıma şaşırdım :) yaş 35 olunca doktor hızlı davrandı :)Bunların hepsi 3ayda mı oldu ?daha yeni gebelik düşünmüşsün ...
Anladım canım yaştan dolayı zaman kaybı olmasın diye düşünmüşlerdir benim 1,5yıl geçti yeni tedaviye başladımAynen :) ben de neye uğradığıma şaşırdım :) yaş 35 olunca doktor hızlı davrandı :)
Aynen :)Anladım canım yaştan dolayı zaman kaybı olmasın diye düşünmüşlerdir benim 1,5yıl geçti yeni tedaviye başladım