Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Hadi inşallah öledir bende bide cyclo progynova kullanıyorum onuda kist icin verdi doktor 2sinden biri demekki bende de ara lekelenme yaptı
Aynı süreci yaşıyoz ozaman yok canım yakın değildi, kistin kaç cm di , adet olup doktora gidince sor bak küçülmüş mü diye küçülmüş olacak , büyük ihtimal aynı durumu yaşıyoz. Ara lekelenme adet değil.

İğneler aşılamadaki gibi hergün mü?
Kontrol 2 günde bir mi ?
Kaç yumurta oluşmuş şuan kaç mm?
İğnenin ismi ne :)

Bi sürü soru sordum senden sonra ben varım çünkü
Evet 2 günde bir kontrol. Igneler her gün ama aşılamadaki iğneden farklı. hormonlar ve yumurtalar çok iyi dedi mm söylemedi. Gonal f iğne. Onun dışında bi de cetrotine dire iğne verdi. Pazartesi sabah onu da vuracağım. O iğne çatlamayı önlemek içinmiş.

Nehira-27 canım het zaman sor tabi ki. Benim tup bebek yaptıran iki arkadaş varr biri benim yaptırdığım yerde yaptı tuttu çok şükür onlara her şey soruyorum kaç gündür mahvettim kızları bana gülüyorlar artık

Anladım canım sağol ben de seni bıktırayım sora sora :)

Kistim büyük benim 5 buçuk cm sorayim bakalım kaç olmuş inşallah küçülmüştür

Allah razı olsun gülüm.ben iki hafta önce görüştüm aynı fiyatı ve tedaviyi söyledi.bana gelmeden ginera kullan dedi.benimde tek kafama aslında orası yattı.bizde izin sorunu var.16 17 güne sarkabilir dedi.fiyatıda uygun.rabbim inşallah güzel haberini bekliyorum.inşallah ikizin olur sağlıkla hayırla inşallah

Ben bu ay dinleniuorum kızlar neyse bir huzur geldi bana herşeyden uzaklaşınca neyime güveniyosam. Soğan kürüne başladım ama bazen unutuyorum aç krnına içmeyi işe yaramayabilir

Kızlar selamlar, aşılamayı yeni yeni araştırmaya başlıyorum. Aklımda çok fazla soru var öncelikşe fiyat aralıkları nasıl acaba bir kaç örnek verebilecek var mı?

Kızlar selamlar, aşılamayı yeni yeni araştırmaya başlıyorum. Aklımda çok fazla soru var öncelikşe fiyat aralıkları nasıl acaba bir kaç örnek verebilecek var mı?
Selam. Şehrine ve hastanesine göre değişiyor sanırım. Ben toplasan 1000 tl vermemişimdir, bazı arkadaşlar diyor çok masraflı onu yaptıracağıma tüp bebek yaptırırım.

Selam. Şehrine ve hastanesine göre değişiyor sanırım. Ben toplasan 1000 tl vermemişimdir, bazı arkadaşlar diyor çok masraflı onu yaptıracağıma tüp bebek yaptırırım.
Bir de aşılama şansı çok arttırmıyor direk tüp bebek yaptır diyenler de çok var sanırım ne karışık konular..

Bir de aşılama şansı çok arttırmıyor direk tüp bebek yaptır diyenler de çok var sanırım ne karışık konular..
Aynen , olacak oldu mu oluyor olmadı mı olmuyor, kesin bişey yok malesef deniyoruz bakalım bi öyle bi böyle.
Sizin durum neydi? Aşılama sebebi? Kaç yıllık evlisiniz? Pko olanlarda aşılama ile başarı iyi gibi burda gözlemlediğim kadarıyla.

Aşılama işlemi için özel hastanede 400 tl veriyoruz. Tabi bununla bitmiyor 100 tl muayene ücreti ve yumurta geliştirme için verilen ilaç ve iğnelerin ücretleri de var ...
Ben femara adında ilaç kullanıyorum 110 tl ye aldım ama 3 aşılama için yetiyor. Fakat iğneler daha pahalı. Birde gerek duyulursa çatlatma iğnesi var , onada rapor veriyor doktor aylık o şekilde ücret ödemiyorsun.

yosuntek , canım napıyorsun :) ben nisanda tüp bebeğe başlıyorum inşallah :) yeni bir serüven anlayacağın :) bu serüvenler ne zaman bitecek acaba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…