Aynı süreci yaşıyoz ozaman yok canım yakın değildi, kistin kaç cm di , adet olup doktora gidince sor bak küçülmüş mü diye küçülmüş olacak , büyük ihtimal aynı durumu yaşıyoz. Ara lekelenme adet değil.Hadi inşallah öledir bende bide cyclo progynova kullanıyorum onuda kist icin verdi doktor 2sinden biri demekki bende de ara lekelenme yaptı
Erzurumdayım ben canım. Devlet hastanesinde yaptırıyorum ben. Geçen ay aşılama yaptırdım adet olunca hemen gittim başladık.Canım inşallah hayırlısı olsun.hangi hastane.birde ilk muayene sonrasımı hemen başladılar tüp bebeğe.
Evet 2 günde bir kontrol. Igneler her gün ama aşılamadaki iğneden farklı. hormonlar ve yumurtalar çok iyi dedi mm söylemedi. Gonal f iğne. Onun dışında bi de cetrotine dire iğne verdi. Pazartesi sabah onu da vuracağım. O iğne çatlamayı önlemek içinmiş.İğneler aşılamadaki gibi hergün mü?
Kontrol 2 günde bir mi ?
Kaç yumurta oluşmuş şuan kaç mm?
İğnenin ismi ne :)
Bi sürü soru sordum senden sonra ben varım çünkü
Anladım canım sağol ben de seni bıktırayım sora sora :)Evet 2 günde bir kontrol. Igneler her gün ama aşılamadaki iğneden farklı. hormonlar ve yumurtalar çok iyi dedi mm söylemedi. Gonal f iğne. Onun dışında bi de cetrotine dire iğne verdi. Pazartesi sabah onu da vuracağım. O iğne çatlamayı önlemek içinmiş.
Bu sefer olacak senin öyle hissediyom ,Nehira-27 canım het zaman sor tabi ki. Benim tup bebek yaptıran iki arkadaş varr biri benim yaptırdığım yerde yaptı tuttu çok şükür onlara her şey soruyorum kaç gündür mahvettim kızları bana gülüyorlar artık
Kistim büyük benim 5 buçuk cm sorayim bakalım kaç olmuş inşallah küçülmüştürAynı süreci yaşıyoz ozaman yok canım yakın değildi, kistin kaç cm di , adet olup doktora gidince sor bak küçülmüş mü diye küçülmüş olacak , büyük ihtimal aynı durumu yaşıyoz. Ara lekelenme adet değil.
Yok canım ya aynı yoldayız bıkmıyor insan. Seve seve yazıyorumAnladım canım sağol ben de seni bıktırayım sora sora :)
Ayyy inşallah canım benim. Hepimizin hayırlısı olsun inşallahBu sefer olacak senin öyle hissediyom ,
Allah razı olsun gülüm.ben iki hafta önce görüştüm aynı fiyatı ve tedaviyi söyledi.bana gelmeden ginera kullan dedi.benimde tek kafama aslında orası yattı.bizde izin sorunu var.16 17 güne sarkabilir dedi.fiyatıda uygun.rabbim inşallah güzel haberini bekliyorum.inşallah ikizin olur sağlıkla hayırla inşallahAntalya' da 'Antalya Tüp Bebek Merkezi' dr Kemal Özgür.
Tedavi:5750
İlaçlar:1500
Gerekirse testler: testin ne olduğuna göre değişiyor
Dondurma ücreti: bunu sormayı unuttum haftaya sorarım.
Ucuz yer yok valla, neden bukadar pahalı bilmem çocuk sahibi olmamızı istemiyorlar sanırım
Tedaviye adetin 1. Yada 2. Günü başlanıyor. Ama ben adet olmadan önce ön görüşmeye gidecem haftaya. Antalya dışından gittiğim için istersen adetin 2. Günü gel hemen başlayalım dediler, adetin 1. Günü arayıp söylüyorsun yarın gelecem diye, 2. Günü tedaviye başlamış oluyorsun. Ama ben ön görüşmeye gidecem, detaylı bilgi için, aşılama sırasında yaptırdığım testleri göstercem falan, ekstra test falan isterler belki bakalım.
Tüp bebek kararıyla iyi yapmışsın, aşılama zaman kaybı
Ohhh bu huzur ortamını ıyi degerlendir canım bi bakmışın hamilesinBen bu ay dinleniuorum kızlar neyse bir huzur geldi bana herşeyden uzaklaşıncaneyime güveniyosam. Soğan kürüne başladım ama bazen unutuyorum aç krnına içmeyi işe yaramayabilir
Ay ne güzel konuştun lafına bile heyecanlndım gerçek olsa uzun bi süre kendime gelemeyeceğim kesinOhhh bu huzur ortamını ıyi degerlendir canım bi bakmışın hamilesin
Selam. Şehrine ve hastanesine göre değişiyor sanırım. Ben toplasan 1000 tl vermemişimdir, bazı arkadaşlar diyor çok masraflı onu yaptıracağıma tüp bebek yaptırırım.Kızlar selamlar, aşılamayı yeni yeni araştırmaya başlıyorum. Aklımda çok fazla soru varöncelikşe fiyat aralıkları nasıl acaba bir kaç örnek verebilecek var mı?
Bir de aşılama şansı çok arttırmıyor direk tüp bebek yaptır diyenler de çok var sanırımSelam. Şehrine ve hastanesine göre değişiyor sanırım. Ben toplasan 1000 tl vermemişimdir, bazı arkadaşlar diyor çok masraflı onu yaptıracağıma tüp bebek yaptırırım.
Aynen , olacak oldu mu oluyor olmadı mı olmuyor, kesin bişey yok malesef deniyoruz bakalım bi öyle bi böyle.Bir de aşılama şansı çok arttırmıyor direk tüp bebek yaptır diyenler de çok var sanırımne karışık konular..
Aşılama işlemi için özel hastanede 400 tl veriyoruz. Tabi bununla bitmiyor 100 tl muayene ücreti ve yumurta geliştirme için verilen ilaç ve iğnelerin ücretleri de var ...Kızlar selamlar, aşılamayı yeni yeni araştırmaya başlıyorum. Aklımda çok fazla soru varöncelikşe fiyat aralıkları nasıl acaba bir kaç örnek verebilecek var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?