Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Geldi canım geldi hissediyorum :)
ben kendim adıma konuşayım çok geç kaldım yaş olarak, şimdi olmadığını görünce aşırı sabırsız ve aceleci davranıyorum doğal olarak. Normalde sıkıntısı olmayanlar bile çalışmalara başlayınca hemen olmayabiliyor ama biz sorun olduğunu öğrendiğimiz için olmayacak psikolojisi içindeyiz ve hemen olsun istiyoz.
Kasımda gittim muayene oldum , rutin kontrol yani, kist olduğunu görünce doktor, yaş da 35 olunca direk aşılama dedi zaman kaybetmemek için bizim kendiliğimizden deneme fırsatımız bile olmadı belki denesek olacaktı şans, ama zaman kaybı kaygısıyla hurra giriştik aşılamalara ben de nisanda adet olunca tüpe başlayacam canım hayırlısı

Arkadaşlar yine ben ! tüp bebek için bugün 4. Ignemi yapacağım . Hormonlar ve yumurtalar çok iyi durumda. Anestezi doktoru kontrol etti ve anestezi alabileceğine dair bi kağıt verdi. Pazartesi yine kontrol var. Aynı zamanda pazartesi sabah 10.00 da çatlamayı önleyici bir iğne vuracağım. Yavaş yavaş yaklaşıyorum sanırım. Burası aşılama sayfası ama tüp bebeğe geçeceklere her şeyi yazacağım demiştim bu yüzden yazıyorum

Çok sağol beybito yazmaya devam et, senin adına heyecanlandım :) ben de gelsem o günlere

İğneler aşılamadaki gibi hergün mü?
Kontrol 2 günde bir mi ?
Kaç yumurta oluşmuş şuan kaç mm?
İğnenin ismi ne :)

Bi sürü soru sordum senden sonra ben varım çünkü

Canım inşallah hayırlısı olsun.hangi hastane.birde ilk muayene sonrasımı hemen başladılar tüp bebeğe.

Kızlar haftaya bugün tüp bebek merkeziyle tanışmış olacam :) bakalım nasıl geçecek
Canım rabbim hayırlı eylesin inşallah.merkez buldunmu.bende ankaraya gidiceğim malesf.bir yerle konuştum novart diye.biraz pahalı sanırım ama çok tavsiyi eden oldu.senin neresi acaba.malum benim aşılama olmadı bu ay.direkt tüp bebek yapacağız zaman kaybı malesef...

Antalya' da 'Antalya Tüp Bebek Merkezi' dr Kemal Özgür.
Tedavi:5750
İlaçlar:1500
Gerekirse testler: testin ne olduğuna göre değişiyor
Dondurma ücreti: bunu sormayı unuttum haftaya sorarım.

Ucuz yer yok valla, neden bukadar pahalı bilmem çocuk sahibi olmamızı istemiyorlar sanırım

Tedaviye adetin 1. Yada 2. Günü başlanıyor. Ama ben adet olmadan önce ön görüşmeye gidecem haftaya. Antalya dışından gittiğim için istersen adetin 2. Günü gel hemen başlayalım dediler, adetin 1. Günü arayıp söylüyorsun yarın gelecem diye, 2. Günü tedaviye başlamış oluyorsun. Ama ben ön görüşmeye gidecem, detaylı bilgi için, aşılama sırasında yaptırdığım testleri göstercem falan, ekstra test falan isterler belki bakalım.

Tüp bebek kararıyla iyi yapmışsın, aşılama zaman kaybı

Tüp bebeğe başlayanlara hayırlı olsun buraya da yazın her aşamanızı güzel güzel tüp bebisler olsun hatta bayby shower yapılıyor ya artık bizde konsept tüp olur işin şakası kızlar bir umut sizi izliyor olacağız bende adet olmayı bekliyorum . aşılama icin tabi çikolata kisti olduğu içi büyük ihtimal tutmicak zaten duymadım hiç tutan sonra tup benide bekler

Sağıl canım ben her gelişmeyi yazarım merak etme :) ne zaman adet olacaksın? İnşallah 2. Aşılaman tutar da tüp bebek bilgileri hiç lazım olmaz sana :)

Sağıl canım ben her gelişmeyi yazarım merak etme :) ne zaman adet olacaksın? İnşallah 2. Aşılaman tutar da tüp bebek bilgileri hiç lazım olmaz sana :)
Inşallah canım ya bisey sorcam ben 15 nisandan falan adet olmam gerekir ama biraz önce tuvalette gittim akıntıyla beraber kan geldi nedendir ki acaba adet mi oldum bilemedim bi de soğan küründe 5. Günüm ondan midir ki

Inşallah canım ya bisey sorcam ben 15 nisandan falan adet olmam gerekir ama biraz önce tuvalette gittim akıntıyla beraber kan geldi nedendir ki acaba adet mi oldum bilemedim bi de soğan küründe 5. Günüm ondan midir ki
Ben de soğan kürü yaparken olmuştu ama o dönem bide kist küçültsün diye yasmin de kullanıyordum , ikisinden biri yaptı ama hangisi bilemedim. Adet gibi değildi lekelenme gibiydi 3-5 gün sürmüştü. Kist atılıyordu bende ama soğan mı attırdı yasmin mi bilemedim :) bence soğan kisti atıyor şuan :)

Adet olunca 2. Aşılamayı deneyecen dimi sen ? Yaşın kaçtı canım ya sormuşsam bile unuttum sanırım kusura bakma

Hadi inşallah öledir bende bide cyclo progynova kullanıyorum onuda kist icin verdi doktor 2sinden biri demekki bende de ara lekelenme yaptı

Peki o lekelenmeler adetine yakinmiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…