Geldi canım geldi hissediyorum :)En son girdikten sonra 100 sayfa muhabbet eklenmiş:) evett 1.aşılamam tutmamıştı ara vermiştik nasipse Nisan sonunda tüp bebek yapacağız,olmayınca olmuyor bizimki...
Kaç dr gezdik tüpe gerek yok kendiliğinden olur diyorlar,ben de sıkıntı yok eşimde biraz sıkıntı vardı o da halloldu ama olmuyor işte. Her nasip vaktine esirdir,derler inşallah vakti gelmiştir hayırlısıyla...
Çok sağol beybitoArkadaşlar yine ben !tüp bebek için bugün 4. Ignemi yapacağım . Hormonlar ve yumurtalar çok iyi durumda. Anestezi doktoru kontrol etti ve anestezi alabileceğine dair bi kağıt verdi. Pazartesi yine kontrol var. Aynı zamanda pazartesi sabah 10.00 da çatlamayı önleyici bir iğne vuracağım. Yavaş yavaş yaklaşıyorum sanırım. Burası aşılama sayfası ama tüp bebeğe geçeceklere her şeyi yazacağım demiştim bu yüzden yazıyorum
İğneler aşılamadaki gibi hergün mü?Arkadaşlar yine ben !tüp bebek için bugün 4. Ignemi yapacağım . Hormonlar ve yumurtalar çok iyi durumda. Anestezi doktoru kontrol etti ve anestezi alabileceğine dair bi kağıt verdi. Pazartesi yine kontrol var. Aynı zamanda pazartesi sabah 10.00 da çatlamayı önleyici bir iğne vuracağım. Yavaş yavaş yaklaşıyorum sanırım. Burası aşılama sayfası ama tüp bebeğe geçeceklere her şeyi yazacağım demiştim bu yüzden yazıyorum
Şimdi buna ne denir insan üzülsün mü kızsın mı? Herkesin başka bi sınavı var gerçekten. Allah sıkıntıdaki hiçbir kulubu çaresiz bırakmasın inşallah.evlat hasretiyle yanip tutusurken insanlar okadar çalışıp çabalarken değişik bir konu geldi kizlar
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/asilama-oldum-esim-bebegide-beni-de-istemiyor.1065876/
Hayatın çok garip olduğunu gösteriyor bizeevlat hasretiyle yanip tutusurken insanlar okadar çalışıp çabalarken değişik bir konu geldi kizlar
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/asilama-oldum-esim-bebegide-beni-de-istemiyor.1065876/
Canım inşallah hayırlısı olsun.hangi hastane.birde ilk muayene sonrasımı hemen başladılar tüp bebeğe.Arkadaşlar yine ben !tüp bebek için bugün 4. Ignemi yapacağım . Hormonlar ve yumurtalar çok iyi durumda. Anestezi doktoru kontrol etti ve anestezi alabileceğine dair bi kağıt verdi. Pazartesi yine kontrol var. Aynı zamanda pazartesi sabah 10.00 da çatlamayı önleyici bir iğne vuracağım. Yavaş yavaş yaklaşıyorum sanırım. Burası aşılama sayfası ama tüp bebeğe geçeceklere her şeyi yazacağım demiştim bu yüzden yazıyorum
Canım rabbim hayırlı eylesin inşallah.merkez buldunmu.bende ankaraya gidiceğim malesf.bir yerle konuştum novart diye.biraz pahalı sanırım ama çok tavsiyi eden oldu.senin neresi acaba.malum benim aşılama olmadı bu ay.direkt tüp bebek yapacağız zaman kaybı malesef...Kızlar haftaya bugün tüp bebek merkeziyle tanışmış olacam :) bakalım nasıl geçecek
Hadi hayrlisi canm ins olucak bizde sevincez umutla seni izlioruz bizde ogrenmis olucaz sayenizdeKızlar haftaya bugün tüp bebek merkeziyle tanışmış olacam :) bakalım nasıl geçecek
Antalya' da 'Antalya Tüp Bebek Merkezi' dr Kemal Özgür.Canım rabbim hayırlı eylesin inşallah.merkez buldunmu.bende ankaraya gidiceğim malesf.bir yerle konuştum novart diye.biraz pahalı sanırım ama çok tavsiyi eden oldu.senin neresi acaba.malum benim aşılama olmadı bu ay.direkt tüp bebek yapacağız zaman kaybı malesef...
Sağıl canım ben her gelişmeyi yazarım merak etme :) ne zaman adet olacaksın? İnşallah 2. Aşılaman tutar da tüp bebek bilgileri hiç lazım olmaz sana :)Tüp bebeğe başlayanlara hayırlı olsun buraya da yazın her aşamanızı güzel güzel tüp bebisler olsun hatta bayby shower yapılıyor ya artık bizde konsept tüp olur işin şakası kızlar bir umut sizi izliyor olacağız bende adet olmayı bekliyorum . aşılama icin tabi çikolata kisti olduğu içi büyük ihtimal tutmicak zaten duymadım hiç tutan sonra tup benide bekler
Inşallah canım ya bisey sorcam ben 15 nisandan falan adet olmam gerekir ama biraz önce tuvalette gittim akıntıyla beraber kan geldi nedendir ki acaba adet mi oldum bilemedim bi de soğan küründe 5. Günüm ondan midir kiSağıl canım ben her gelişmeyi yazarım merak etme :) ne zaman adet olacaksın? İnşallah 2. Aşılaman tutar da tüp bebek bilgileri hiç lazım olmaz sana :)
Ben de soğan kürü yaparken olmuştu ama o dönem bide kist küçültsün diye yasmin de kullanıyordum , ikisinden biri yaptı ama hangisi bilemedim. Adet gibi değildi lekelenme gibiydi 3-5 gün sürmüştü. Kist atılıyordu bende ama soğan mı attırdı yasmin mi bilemedim :) bence soğan kisti atıyor şuan :)Inşallah canım ya bisey sorcam ben 15 nisandan falan adet olmam gerekir ama biraz önce tuvalette gittim akıntıyla beraber kan geldi nedendir ki acaba adet mi oldum bilemedim bi de soğan küründe 5. Günüm ondan midir ki
Adet olunca 2. Aşılamayı deneyecen dimi sen ? Yaşın kaçtı canım ya sormuşsam bile unuttum sanırım kusura bakmaInşallah canım ya bisey sorcam ben 15 nisandan falan adet olmam gerekir ama biraz önce tuvalette gittim akıntıyla beraber kan geldi nedendir ki acaba adet mi oldum bilemedim bi de soğan küründe 5. Günüm ondan midir ki
Yok canım ne kusuru 28 yasindayim 2.yi denicemAdet olunca 2. Aşılamayı deneyecen dimi sen ? Yaşın kaçtı canım ya sormuşsam bile unuttum sanırım kusura bakma
Hadi inşallah öledir bende bide cyclo progynova kullanıyorum onuda kist icin verdi doktor 2sinden biri demekki bende de ara lekelenme yaptıBen de soğan kürü yaparken olmuştu ama o dönem bide kist küçültsün diye yasmin de kullanıyordum , ikisinden biri yaptı ama hangisi bilemedim. Adet gibi değildi lekelenme gibiydi 3-5 gün sürmüştü. Kist atılıyordu bende ama soğan mı attırdı yasmin mi bilemedim :) bence soğan kisti atıyor şuan :)
Peki o lekelenmeler adetine yakinmiydiBen de soğan kürü yaparken olmuştu ama o dönem bide kist küçültsün diye yasmin de kullanıyordum , ikisinden biri yaptı ama hangisi bilemedim. Adet gibi değildi lekelenme gibiydi 3-5 gün sürmüştü. Kist atılıyordu bende ama soğan mı attırdı yasmin mi bilemedim :) bence soğan kisti atıyor şuan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?