- 14 Aralık 2017
- 2.448
- 1.646
- 63
Geldi canım geldi hissediyorum :)En son girdikten sonra 100 sayfa muhabbet eklenmiş:) evett 1.aşılamam tutmamıştı ara vermiştik nasipse Nisan sonunda tüp bebek yapacağız,olmayınca olmuyor bizimki...
Kaç dr gezdik tüpe gerek yok kendiliğinden olur diyorlar,ben de sıkıntı yok eşimde biraz sıkıntı vardı o da halloldu ama olmuyor işte. Her nasip vaktine esirdir,derler inşallah vakti gelmiştir hayırlısıyla...
ben kendim adıma konuşayım çok geç kaldım yaş olarak, şimdi olmadığını görünce aşırı sabırsız ve aceleci davranıyorum doğal olarak. Normalde sıkıntısı olmayanlar bile çalışmalara başlayınca hemen olmayabiliyor ama biz sorun olduğunu öğrendiğimiz için olmayacak psikolojisi içindeyiz ve hemen olsun istiyoz.
Kasımda gittim muayene oldum , rutin kontrol yani, kist olduğunu görünce doktor, yaş da 35 olunca direk aşılama dedi zaman kaybetmemek için bizim kendiliğimizden deneme fırsatımız bile olmadı belki denesek olacaktı şans, ama zaman kaybı kaygısıyla hurra giriştik aşılamalara ben de nisanda adet olunca tüpe başlayacam canım hayırlısı