Geçmiş olsun , Kaçıncı aşılamandı canım, aşılama sebebiniz sebepsiz infertilite miydi ? İdrar testi mi yaptın kan testi mi ? Denemelere devm edecez başka yapcağımız bişey yok , ben tüp bebeğe geçecem nisan ayında inşallah. Olana kadar uğraşacaz, kaderimize bak
Yumurta rezervinizde kist yada herhangi bi sorun yoksa , tüp bebek zamanına kadar 2. Aşılamayı deneyin isterseniz. Daha ilkmiş. Ben 35 yaşında olmama rağmen 2 aşılama yaptırdım :) yaşınız gençse 2. Yi deneyin isterseniz . Ben hem yaştan dolayı hem de yumurta rezervim az olduğundan artık tüp bebeğe geçmek mecburiydiİlk asilamamdi canim.Bir problem gorunmuyordu.kan testi yaptim baska bir doktor gittim doktor cikmaz yapma dedi ama yaptim cikmadi.fakat baskalarinin 12. Gun yaptigi testlerde cikmis.benim doktorum da negatif dedi sonucu gorup kismet canim ya artik mayista tekrR bir gorusmemiz olcak sonra yaza tup bebek artik.Allah hepimize yardimci olsun.Herseyden hayatimda birsey ogrendim Bu sayede de sabri ogrendim .
hangi ara yiyip içcen canım bunları :) ben bi soğan kürünü bile yapamadım :)Kizlar is çıkışında kendime civan percemi karışım macunu corek otu yağı gün kurusu testere disli aslan pencesi aldimhırs yaptım sanirim
Çocuk yoluna gidilen her yol mubahtirHangi
hangi ara yiyip içcen canım bunları :) ben bi soğan kürünü bile yapamadım :)
Yumurta rezervinizde kist yada herhangi bi sorun yoksa , tüp bebek zamanına kadar 2. Aşılamayı deneyin isterseniz. Daha ilkmiş. Ben 35 yaşında olmama rağmen 2 aşılama yaptırdım :) yaşınız gençse 2. Yi deneyin isterseniz . Ben hem yaştan dolayı hem de yumurta rezervim az olduğundan artık tüp bebeğe geçmek mecburiydi
Ne güzel böyle olmak lazımÇocuk yoluna gidilen her yol mubahtirdaha fazlasını bile yaparım gaza geldim kendi kndime. Önceden inanmıyordum ama istiyordum şimdi Rabbime güveniyorum kendime de inaniyorum olana kadar cabalayacagim Ramazana kadat kendime müsade ettim olmazsa tüp bebek dedi zaten doktor
Yumurta sayısında sıkıntı yok demek sende, benim iğneyle bile zar zor 2-3 tane büyüdü. Mayısı neden bekliyorsunuz? Ben mayısta doktorla görüşüp tüp bebek yaptıracaksın zannedip ondan dedim canım , mayısa kadar olan süreçte zaman boş geçmiş olmasın diye bu süreçte bi aşılama daha deneyin diye. Mesela nisanda aşılama deneyip olmazsa mayısta tüp bebek gibi ama tabi şartlarınızı en iyi siz bileceksiniz.Ya bu yumurta rezervini ogrenmenin yollari neler?Ben doktor adetin ikinci gunu muayene yaprken sordum amh testi yaptirmamiza gerek var mi diye.Doktor suanda bile 15 e yakin yumurta var dedi gerek yok dedi.fsh degerim 4 merak ediyorum acaba amh kotu cikabilir mi diye.Aslinda dogru soyluyorsunuz kist falan da yok tekrar asilama deneyebiliriz mayis ayinda gittigimizde.
Canım benimde malesef negatif adet olmayı bekliyorum ondan sonra belli olacak aşılama mı tüp bebek mi büyük ihtimal tüp bebek olur
Amh kaçtı seninYumurta sayısında sıkıntı yok demek sende, benim iğneyle bile zar zor 2-3 tane büyüdü. Mayısı neden bekliyorsunuz? Ben mayısta doktorla görüşüp tüp bebek yaptıracaksın zannedip ondan dedim canım , mayısa kadar olan süreçte zaman boş geçmiş olmasın diye bu süreçte bi aşılama daha deneyin diye. Mesela nisanda aşılama deneyip olmazsa mayısta tüp bebek gibi ama tabi şartlarınızı en iyi siz bileceksiniz.
Yumurta rezervi nasıl öğrenilir ben de bilmiyom, ben de çikolata kisti olduğu için doktor dedi ymurta rezervin az diye, her aşılamada o rezervi azaltıyoz, tüp bebeğe geç hemen dedi bana.
Ah canım umut saçıyorsun etrafına maşallah :) hem kendine umutlusun hem bizlere de umutlu bakıyorsun :))) inanmak başarmanın yarısıdır :) ben de inanacam inşallah :) kendime biraz umutlu baksam yetecekAmh kaçtı seninNehira-27 ben sana inaniyorum olacak bu is
12. gününde bakılır diyorlar ama sansını dene istersen belki yükselmeye başlamıştır inş.Kızlar bugun catlatma ignesinin 10.gunu test yapsam ilacn etkisinde midir hala
12. gününde bakılır diyorlar ama sansını dene istersen belki yükselmeye başlamıştır inş.
2 gün daha bekle biliyorum zor oluyor beklemek ama daha doğru sonuç alırsınKızlar bugun catlatma ignesinin 10.gunu test yapsam ilacn etkisinde midir hala
2 gün daha bekle biliyorum zor oluyor beklemek ama daha doğru sonuç alırsın
Çok erken canım, kesin sonuç için pazartesiye kadar bekle.Kızlar bugun catlatma ignesinin 10.gunu test yapsam ilacn etkisinde midir hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?