Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .

İlk asilamamdi canim.Bir problem gorunmuyordu.kan testi yaptim baska bir doktor gittim doktor cikmaz yapma dedi ama yaptim cikmadi.fakat baskalarinin 12. Gun yaptigi testlerde cikmis.benim doktorum da negatif dedi sonucu gorup kismet canim ya artik mayista tekrR bir gorusmemiz olcak sonra yaza tup bebek artik.Allah hepimize yardimci olsun.Herseyden hayatimda birsey ogrendim Bu sayede de sabri ogrendim .

Yumurta rezervinizde kist yada herhangi bi sorun yoksa , tüp bebek zamanına kadar 2. Aşılamayı deneyin isterseniz. Daha ilkmiş. Ben 35 yaşında olmama rağmen 2 aşılama yaptırdım :) yaşınız gençse 2. Yi deneyin isterseniz . Ben hem yaştan dolayı hem de yumurta rezervim az olduğundan artık tüp bebeğe geçmek mecburiydi

Hangi

hangi ara yiyip içcen canım bunları :) ben bi soğan kürünü bile yapamadım :)
Çocuk yoluna gidilen her yol mubahtir daha fazlasını bile yaparım gaza geldim kendi kndime. Önceden inanmıyordum ama istiyordum şimdi Rabbime güveniyorum kendime de inaniyorum olana kadar cabalayacagim Ramazana kadat kendime müsade ettim olmazsa tüp bebek dedi zaten doktor

Ya bu yumurta rezervini ogrenmenin yollari neler?Ben doktor adetin ikinci gunu muayene yaprken sordum amh testi yaptirmamiza gerek var mi diye.Doktor suanda bile 15 e yakin yumurta var dedi gerek yok dedi.fsh degerim 4 merak ediyorum acaba amh kotu cikabilir mi diye.Aslinda dogru soyluyorsunuz kist falan da yok tekrar asilama deneyebiliriz mayis ayinda gittigimizde.

Ne güzel böyle olmak lazım bana da gelse o umut bi , benim de bi sıçrama yapmam lazım :)

Yumurta sayısında sıkıntı yok demek sende, benim iğneyle bile zar zor 2-3 tane büyüdü. Mayısı neden bekliyorsunuz? Ben mayısta doktorla görüşüp tüp bebek yaptıracaksın zannedip ondan dedim canım , mayısa kadar olan süreçte zaman boş geçmiş olmasın diye bu süreçte bi aşılama daha deneyin diye. Mesela nisanda aşılama deneyip olmazsa mayısta tüp bebek gibi ama tabi şartlarınızı en iyi siz bileceksiniz.
Yumurta rezervi nasıl öğrenilir ben de bilmiyom, ben de çikolata kisti olduğu için doktor dedi ymurta rezervin az diye, her aşılamada o rezervi azaltıyoz, tüp bebeğe geç hemen dedi bana.

Amh kaçtı senin Nehira-27 ben sana inaniyorum olacak bu is

Kızlar bugun catlatma ignesinin 10.gunu test yapsam ilacn etkisinde midir hala

Doktorum bana 4 ünde test yaparsın dedi ama benim o gün bile yapmaya niyetim yok

En son girdikten sonra 100 sayfa muhabbet eklenmiş:) evett 1.aşılamam tutmamıştı ara vermiştik nasipse Nisan sonunda tüp bebek yapacağız,olmayınca olmuyor bizimki...
Kaç dr gezdik tüpe gerek yok kendiliğinden olur diyorlar,ben de sıkıntı yok eşimde biraz sıkıntı vardı o da halloldu ama olmuyor işte. Her nasip vaktine esirdir,derler inşallah vakti gelmiştir hayırlısıyla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…