• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
aşılama pko ya birebir. bizim tedavimiz ne acaba tüp bebekde tutmazki bizde rahime tutunabilse bebek zaten aşılamada olurdu bize çare demi ya. rahmimiz lekeli lekeli değilmi benim hayal gücümde tuhaflaştı
xenforo-smilies-kk70.gif
Canım sende de mi çikolata kisti vardı ??

aşılama pko ya birebir. bizim tedavimiz ne acaba tüp bebekde tutmazki bizde rahime tutunabilse bebek zaten aşılamada olurdu bize çare demi ya. rahmimiz lekeli lekeli değilmi benim hayal gücümde tuhaflaştı
xenforo-smilies-kk70.gif
Bence kist e çözüm tüp bebek :) ama senin gibi bende mantık yürütmeye çalışıyorum hayal gücümüz manyaklaştı :) ben doktor olsam var ya bu konuda uzmanlaşırdım he :) her soruna karşı özel bi yöntem geliştirirdim şak diye hamile bırakırdım sizi :KK70::-)

Bence kist e çözüm tüp bebek :) ama senin gibi bende mantık yürütmeye çalışıyorum hayal gücümüz manyaklaştı :) ben doktor olsam var ya bu konuda uzmanlaşırdım he :) her soruna karşı özel bi yöntem geliştirirdim şak diye hamile bırakırdım sizi :KK70::-)
Ay inşallah canım, tüp bebek bölümünde bir bayan var çikolata kisti varmış, 2 yılda 3 kez tüp bebek yaptım 4. ye hazırlanıyorum dedi :KK57: ayyyy bunları duyunca da diyorum ki tüp bebekte boş sanki, ille de nasip nasip nasip

Ay inşallah canım, tüp bebek bölümünde bir bayan var çikolata kisti varmış, 2 yılda 3 kez tüp bebek yaptım 4. ye hazırlanıyorum dedi :KK57: ayyyy bunları duyunca da diyorum ki tüp bebekte boş sanki, ille de nasip nasip nasip
Ben kendimi okadar umutsuz görüyorumki , sanki bu anlattığın örneklerdeki gibi olacak benim kaderim de gibi geliyor sonra diyom umutsuz olma. Benim hayatımda bu şanssızlık kadersizlik varken tüpte de hayal kırıklığı yaşayacam gibi geliyor o_O:KK17::KK61:

töbe dee nettin :) hiç başlamayalım o zaman ya abooo

Ben kendimi okadar umutsuz görüyorumki , sanki bu anlattığın örneklerdeki gibi olacak benim kaderim de gibi geliyor sonra diyom umutsuz olma. Benim hayatımda bu şanssızlık kadersizlik varken tüpte de hayal kırıklığı yaşayacam gibi geliyor o_O:KK17::KK61:
hele ki ben nerde olumsuz düşünce var bende bikere pozitif düşünmedim ondan mı kaybettim acep :) kız meditasyona başlıyalımmı başak sayan tüp bebekle çocuk sahibi olmuş youtube da dinle bi meditasyonu tavsiye ediyor. yumurta sayısı artmış 2. tüp bebekde onun sayesinde. dr recai papuccuya gitmiş

Nehira-27 Nehira-27 Y Yagmuryah kızlar hiç sormayın bunları okuyunca hiç bu sıkışıklıkta başlamayayım tüpe diyorum olmaz muhtemelen diyorum, sonra dr diyorki zaman aleyhine bu illet yumurtalıkları bitiriyor beklersen sağlıklı yumurta elde edemeyecek duruma gelebilirsin gecikme, sonra oturup tevekkül ediyorum diyorum ki benim RABBİM var, ben bunları hesaplarken o beni duyuyor ve benim için takdir ettiği bir kısmet nasip var, belki bunu vesile kılacak blki bununlada olmayacak tek yapacağım şey dua etmek ve istemek, kullarını bir ananın evladını sevdiğinden çok seven rabbim yardım edecek inşallah, öyle mucizeler var ki bizimde mucizemiz herhangi bir sebeple inşallah bizi bulacak müsterih olun kızlar...:dua: :KK200:

Nehira-27 Nehira-27 Y Yagmuryah kızlar hiç sormayın bunları okuyunca hiç bu sıkışıklıkta başlamayayım tüpe diyorum olmaz muhtemelen diyorum, sonra dr diyorki zaman aleyhine bu illet yumurtalıkları bitiriyor beklersen sağlıklı yumurta elde edemeyecek duruma gelebilirsin gecikme, sonra oturup tevekkül ediyorum diyorum ki benim RABBİM var, ben bunları hesaplarken o beni duyuyor ve benim için takdir ettiği bir kısmet nasip var, belki bunu vesile kılacak blki bununlada olmayacak tek yapacağım şey dua etmek ve istemek, kullarını bir ananın evladını sevdiğinden çok seven rabbim yardım edecek inşallah, öyle mucizeler var ki bizimde mucizemiz herhangi bir sebeple inşallah bizi bulacak müsterih olun kızlar...:dua: :KK200:
aynen canım inanç bu noktada devreye giriyor en önemli şey hatta. Allahtan umut kesilmez. Ümitsizliğe düşmek şeytandanmış. ben diyorum kafaya taktığımız sürece enerji bizden kaçıyo çok yoğunlaşıyoruz. bi akışına bıraksak pat diye bi bakcaz hamileyiz. ölüm yokya sonunda. başka şeylere yoğunlaşmak lazım.

aynen canım inanç bu noktada devreye giriyor en önemli şey hatta. Allahtan umut kesilmez. Ümitsizliğe düşmek şeytandanmış. ben diyorum kafaya taktığımız sürece enerji bizden kaçıyo çok yoğunlaşıyoruz. bi akışına bıraksak pat diye bi bakcaz hamileyiz. ölüm yokya sonunda. başka şeylere yoğunlaşmak lazım.
Ben meryem suresi okudum bugün 41. gün yani son, okurken öyle rahatlıyorum ki, türkçe manasında yazanları bilerek okuyunca rabbimin ne mucizeleri var anlıyor insan, tavsiye ederim okumanı, diyorum zaten bu saatten sonra olursa rabbimin mucizesi ile olur o da belki bu dualarla olur

ya neden öyle düşünüyorsun N nehira sen kendinden ümidi kesme.Rabbinden kesme; önce inanmak gerekiyor. ben önceden istiyordum fakat inanmıyordum. fakat şuan sıkı sıkıya inanmak istediğimin farkına vardım. biz inanmazsak istekli olmazsak doktorlar bile bize inanmaz bunu unutma; kistle de hamile kalınır kafandan söküp at; artık senden olumlu şeyler duymak istiyorum..

kızlar başak sayanın tüp bebek hikayemi bi dinleyin nehira senin duruma benziyor bak bir tüpü tıkalıymış çok umut verici geldi bana. ikizleri olmuş. Nehira-27 Nehira-27

yakı olayı nasıl oluyor acaba nerde duydun ne güzel şeyler denemişssin..biraz acıklayabilir mizin vaktin olunca neye iyi geliyor acaba???

Ayy çok sevindim yaa Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Ben de pko luyum sabah sabah umut oldun bana da :KK68:
çok sağol cnm benim yumurtalarım çok fazla ama çatlayan çok az ve çatlayan da öyle nazlı büyüyorki 13 gün iğne yaptım anca çatladı.ğnesiz hapsız 40-50 günde adet oluyorum.
Allahım sizlere de nasip etsin inş..

Back