- 8 Mart 2008
- 143
- 5
-
- Konu Sahibi gelincik06
bende cok kızıyorum bu cins doktorlara lafa gelınce prof. hih bizim duygularımız saglıgımız hiçe sayılıyorKötü Kazenama canıms en yıne tedavını aksatma doktorunu degıstır inşaallah vesile olur sana a.s.:enbuyukkk:
inşaallah hiç bi tedavıye kalmazcanım böyle dırek asılama ya gecılınce insan moralman cöküyo
ALLAHIM herkese herseyın hayırlısını versin
esracim yazdiklarini okudum sen nerde yaptirdin oyle asilamani ya adet oldun mu sen
taksım tup bebek merkezınde yaptırdım evet oldum dun adet ve cok kanamam var
kızlar ben geldim moralimi düzelttim gayet iyiyim ama dün o kadar üzülmüsümki hicbiryerim tutmuyor yerimden kalkamıyorum
giren dert cıkmıyor hastalık oluyor aslında üzülmeye degmezmis..
bu arada dupcum sen bugün ögrenecektin ne oldu?
CNM
ALLAH KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İKİZLERİNİ SEN HANGİ DR GİTTİN BALIKESİR DE BEN DE BALIKESİR DE TEDAVİ GÖRDÜM PAZARTESİ TEST YAPTIM POZİTİF ÇIKTI AYNI DR MI GİDİYORUZ ACABA NERDE YAPTIRDIN AŞILAMAYI KAÇ AYLIK HAMİLESİN SEN
Esracim çok Geçmiş Olsun Ya şimdi Gördüm. Ya Böyle Doktor Olmaz Olsun Sana Ilaçlari Yükledi Neyse Duphaston Adet Getirici Sana Aşilamadan Sonra Veriyor Bence O Prof. Falan Değil Sahte Doktordur O.... Bak Sen En Iyisi Doktorunu Değiştir Normal Yolla Bile Olsa Moral çok önemli Bak Ben Doktor Değiştirdim Ve Aşilama Yaptirdim Oldu Canim çünkü Doktorum Içimi çok Rahtlatti Canim.. Allahim Hayirlisiyla Sana Da Nasip Edecek Inşallah Sakin Moralini Bozma Kendine Dikkat Et
canım bende aşılama oldum ılk ve son oldu benım için bida yaptırmam kesınlıkle dun nerdeyse iç kanama gecırcekmısım kullanılan ılaclardan ymurtalıklarımın heryerı kıst olmus ve bana aşılamayı yapan doktorda sozde profesor du gorduk nekadar profesor oldugunu allaha havale ettım ben onu gıdıp konusmıcamda ama bıda yaptırmıcam beklıcem normal yolla olmasını
Var Canim Ilk Aşilamam Tutmuştu Ama Cetveli Beceremedim