Aşılama aşılama oldum hiç agrım yok normal mi bu tutmadgı anlamına mı gelir?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Arkadaşlar Dün Aşilma Oldu. Dr. çok Umut Verdi. Dün Dediğiniz Gibi Dinlendim Buğün Işteyim Zaten çok Ağir Değil Işim Masa Başindayim.ya Böle Beklemek çok Kötü Ama Gayet Sakinim Stres Yok.

CNM HAYIRLI OLSUN SENDE START VERDİN BEKLEMEYE.... HAYIRLISI OLSUN CNM MÜJDELİ HABERLERİNİ BEKLİYORUZ

Ben uzun zamandir sizleri takip ediyorum (gecen sene tup bebek yaptirdigimdan beri) ancak bir turlu size katilma firsati bulamadim.
kisaca kendimi size anlatim
Ben 8 senedir evliyim cocugumuz olmuyor aslinda gecen seneye kadar bunu hic sorun yapmiyordum, korumuyor ama olmadigi icinde problem olmuyordu.
Ancak esimle gecen sene tedavi olmaya karar verdik ve tup bebek yaptiridk, olmadi bize 2 ay sonra gene denicez dediler.
Sonra ben doktorumu degistirdim ve rahim filminde bir problem oldugu ortaga cikti rahimim dusukmus ve hamile kalsam bile 9 ay hep yatmam gerekirdi.
Sonra hemen ameliyat oldum ve ayni zamanda ameliaytta cikolata kistelrimde cikti.
Ameliyattan 2 ay sonra kendiliginden hamile kaldim doktor da soylemisti zaten 2 ay sonra %90 hamile kalirsin.
Ama malesef dusuk oldu. Sonra tabii bekleme suresi ve en sonunda dayanamayip asilama yaptik, asilmayi cuma gunu yaptik. ne olucak bilmiyorum beklemek cok zor...
Herseyi anlatmak istedim beni tanimaniz acisindan.
:1rolleyes:

Sizden cevaplar bekliyorum, ben sizleri okurkken rahatliyorum cunku hepimizin ayni tepkileri, dusunceleri; korkulari, ...
ne olur benide araniza alip bana cevaplar yazin simdiden cok tesekkur ederim

Sizden cevaplar bekliyorum, ben sizleri okurkken rahatliyorum cunku hepimizin ayni tepkileri, dusunceleri; korkulari, ...
ne olur benide araniza alip bana cevaplar yazin simdiden cok tesekkur ederim

MRB CNM HOŞGELDİN ÖNCELİLKE HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH HAYIRLI SONUÇLAR ALIRSIN CNM... KAÇ YUMURTAYLA AŞILAMA OLDUN? DAHA HİÇ AŞILAMA OLDAN DİREK TÜP BEBEK YAPMIŞSIN ANLADIĞIM KADARIYLA... HAKKIMIZDA HEPİMİZİN HAYIRLI OLSUN ARKADAŞIM HABERLERİ BEKLİYORUM

Arkadaslar gunler gecmiyo daha 10 gun var sonuclanmasina .

Bu ne kadar zor, keske hemen ogrensek ve bu umutla yasamasak bari, hem aceba olmustur mu diye dusunuyom hemde cok umitlenmek istemiyom olmassa korkuyom cok zor cok.

Insallah hepimiz icin hayirlisi olur.
:emir_bebek:

rita cok tesekkur ederim insallah hayirlisi ile hepimizin ki tutar.
burda olmak yazilarinizi okumak beni rahatlatiyo.
cunku ayni durumda oldugumuz icin birbirimizi cok iii anliyoruz.

merhaba kızlar aşılama yaptırdım kasıklarımda hergün ağrı oluyor 7 gün oldu. bu ağrılar normal mi. bien var mı?

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.14 ekimde aşılama yaptırdım sonuçu sabırsızlıkla bekliyorum.

X