Aşılama aşılama oldum hiç agrım yok normal mi bu tutmadgı anlamına mı gelir?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım esracım çok üzüldüm yaaaa. bende senden haber alamayınca bayağı merak ettim doğrusu....çok geçmiş olsun canım....herşeyde vardır bir hayır. o doktoruda allah bildiği gibi yapsın zamanında aynı şeyleri bende yaşadım canım.öyle önüne gelene gitmemek lazımmış bende öğrendim...ama neyse inş normal yolla olur senin ki canım....bende kist oluşmadı ikinciye başladık bakalım hayırlısı..rabbim en kısa zamanda verir inş.

saolasın canım evet allahından bulsun bunun gıbı ınsanlar hayırlısı olsun canım ıhsallah bu sefer tutar aşılaman bebegıne kavusursun allah herkesın yardımcısı olsun dualarım senınle

esracım bak bende yeni oldum. Aşılamamı bugn. 5 günüm yani ,ama çok karnım şişkin ve çok sık wc.çıkıyorum.ACABA BENDE DE KIST OLUŞMUŞMUDUR. ASLINDA DOKTOR BANADA DEDİ SANA GEREK YOK YUMURTALAR ÇALIŞIYOR AMA EŞİM VARIKOSELDEN AMELİYAT OLDU.İLERİ HAREKETLİLİK AZ ÇIKTI.İNŞ.İLK VE SON OLUR BU DENEMEM ÇÜNKÜ ÇOK KORKUYORUM.AŞILAMADAN...

canım korkma bılmıyorum benım nıye boyle oldu ama bugun baska bı doktora gıttım ben gonal f ıgnenın yapmıs oldugunu soyledı bana ve cok pısman oldum aşılama yaptırdıgım için kızdı zaten doktorda bana doktorum kıstlerın olusabılecegınden hiç bahsetmemıstı .oyuzden duyunca cok kotu oldum benım çok agrılarım oldu canım dun bayıldım ve doktora gıttıgımde doktorum iç kanama gecırebılırdın allah korumus senı dedi.allahından bulssun bana bunu yapan doktor.bence doktoruna gıt ve muayene ol hem ıcın rahat eder hemde onceden onlemını almıs olursun canım ama korkma hemen ılla herkesde olcak dıye bısey yok

esracım bak bende yeni oldum. Aşılamamı bugn. 5 günüm yani ,ama çok karnım şişkin ve çok sık wc.çıkıyorum.ACABA BENDE DE KIST OLUŞMUŞMUDUR. ASLINDA DOKTOR BANADA DEDİ SANA GEREK YOK YUMURTALAR ÇALIŞIYOR AMA EŞİM VARIKOSELDEN AMELİYAT OLDU.İLERİ HAREKETLİLİK AZ ÇIKTI.İNŞ.İLK VE SON OLUR BU DENEMEM ÇÜNKÜ ÇOK KORKUYORUM.AŞILAMADAN...

Esra cım çok geçmiş olsun..
bende gonal f kullanmıştım sana olanlar beni de endişelendirdi sen aşılamayı yaptırdıktan sonra ilk gün sancın olmuşmuydu

Dup sende üzme kendini her zaman ki gibi dik dur yine yapacak hiç bir şey yok çünkü
benimde karnımda ağrılar var bende regl olucam galiba

esracim bende simdi okudum cok gecmis olsun yaw anlamadim sanil oldu nooldu durup durukenmi kanama oldu? hay allah yahu kist olayi olabiliyomus banada bahsetmisti dr'um ondan dewamli kist varmi diye kontrol ediyodu ama onlarin bu kadar buyutulecek bisi oldugunu dusunmuyodum...

bu arada ust uste gelecek arkadaslar ama bu sabah feci agrim vardi benimde yarin test yaptiracaktim ama sabahki agrimi takiben 30 dak icinde regl oldum senağlama
dr'umla konustum ara verelimmi dedi hayir dedim o zaman yarin gel bakalim kist varmi yarin konusalim dedi. yarin 2.asilama yada tup onu konusucaz yani belki direk tup'e gecmek istiyorum eger mumkunse onun olabilirligi daha yuksek cunku hele bi yarin sabah gidelim bakalim

simdi su kist olayina bana moralim bozuldu cnm tamam bebek cok istiyoruz ama once senin sagligin esracim sen once kendini toparla hatta karar vermissin ama baska bi dr'ada gozuk bence butun olayini anlat bu isler boole onlarada guvenilmiyo iste maalesef:1no2:

dupcum canim benim gecmis olsun bozma moralini ikinci de olur ins.bende pazartesi basliyorum 2.asilama yolculuguna bakalim artik hayirlisi sen reglini erken olmussun ben 2 gun gec oldum ve ilk 2 gun kanamam olmadi 3.gun iyice sokuldum kullandimiz ilaclar sanirim bizi etkiliyo

X