- 19 Mart 2008
- 568
- 6
- 42
- Konu Sahibi gelincik06
Var Canim Ilk Aşilamam Tutmuştu Ama Cetveli Beceremedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım esracım çok üzüldüm yaaaa. bende senden haber alamayınca bayağı merak ettim doğrusu....çok geçmiş olsun canım....herşeyde vardır bir hayır. o doktoruda allah bildiği gibi yapsın zamanında aynı şeyleri bende yaşadım canım.öyle önüne gelene gitmemek lazımmış bende öğrendim...ama neyse inş normal yolla olur senin ki canım....bende kist oluşmadı ikinciye başladık bakalım hayırlısı..rabbim en kısa zamanda verir inş.
benim tutmadı ilk aşılamam ve moral bozukluğuna uğradım yaaaa.ikincide şans ne kadar oluyor ki acabaaaa
esracım bak bende yeni oldum. Aşılamamı bugn. 5 günüm yani ,ama çok karnım şişkin ve çok sık wc.çıkıyorum.ACABA BENDE DE KIST OLUŞMUŞMUDUR. ASLINDA DOKTOR BANADA DEDİ SANA GEREK YOK YUMURTALAR ÇALIŞIYOR AMA EŞİM VARIKOSELDEN AMELİYAT OLDU.İLERİ HAREKETLİLİK AZ ÇIKTI.İNŞ.İLK VE SON OLUR BU DENEMEM ÇÜNKÜ ÇOK KORKUYORUM.AŞILAMADAN...
Esra cım çok geçmiş olsun..
bende gonal f kullanmıştım sana olanlar beni de endişelendirdi sen aşılamayı yaptırdıktan sonra ilk gün sancın olmuşmuydu
canım benim geçmiş olsun. valla 3. aşılamaya başladım çok korkuyorum şu an...ne diyelim allah dermansız dert vermesin canım.
çok saol canım ben hergun cektım agrı ve kan gelmıstı benden bıgun
İLKİ TUTMAMIŞSA 2VEYA 3.DENEMELERDE ŞANSIN ARTTIĞINI DUYMUŞTUM.YUMURTALAR ALIŞIYORYA UYARILMAYA OYÜZDEN CANIM
çok saol canım ben hergun cektım agrı ve kan gelmıstı benden bıgun
elif merhaba sen aşılamanın kaçıncı günü regl olmuştun
esracim bende simdi okudum cok gecmis olsun yaw anlamadim sanil oldu nooldu durup durukenmi kanama oldu? hay allah yahu kist olayi olabiliyomus banada bahsetmisti dr'um ondan dewamli kist varmi diye kontrol ediyodu ama onlarin bu kadar buyutulecek bisi oldugunu dusunmuyodum...
bu arada ust uste gelecek arkadaslar ama bu sabah feci agrim vardi benimde yarin test yaptiracaktim ama sabahki agrimi takiben 30 dak icinde regl oldum senağlama
dr'umla konustum ara verelimmi dedi hayir dedim o zaman yarin gel bakalim kist varmi yarin konusalim dedi. yarin 2.asilama yada tup onu konusucaz yani belki direk tup'e gecmek istiyorum eger mumkunse onun olabilirligi daha yuksek cunku hele bi yarin sabah gidelim bakalim
simdi su kist olayina bana moralim bozuldu cnm tamam bebek cok istiyoruz ama once senin sagligin esracim sen once kendini toparla hatta karar vermissin ama baska bi dr'ada gozuk bence butun olayini anlat bu isler boole onlarada guvenilmiyo iste maalesef:1no2:
peki aşılamanın kaçıncı günü regl olmuştun esraçok saol canım ben hergun cektım agrı ve kan gelmıstı benden bıgun
boncuk naber nasıl gidiyor hamilelik
sen kaçıncı gün test yaptırmıştın