Aşılama aşılama oldum hiç agrım yok normal mi bu tutmadgı anlamına mı gelir?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

saolasın canım evet allahından bulsun bunun gıbı ınsanlar hayırlısı olsun canım ıhsallah bu sefer tutar aşılaman bebegıne kavusursun allah herkesın yardımcısı olsun dualarım senınle

benim tutmadı ilk aşılamam ve moral bozukluğuna uğradım yaaaa.ikincide şans ne kadar oluyor ki acabaaaa

İLKİ TUTMAMIŞSA 2VEYA 3.DENEMELERDE ŞANSIN ARTTIĞINI DUYMUŞTUM.YUMURTALAR ALIŞIYORYA UYARILMAYA OYÜZDEN CANIM

canım korkma bılmıyorum benım nıye boyle oldu ama bugun baska bı doktora gıttım ben gonal f ıgnenın yapmıs oldugunu soyledı bana ve cok pısman oldum aşılama yaptırdıgım için kızdı zaten doktorda bana doktorum kıstlerın olusabılecegınden hiç bahsetmemıstı .oyuzden duyunca cok kotu oldum benım çok agrılarım oldu canım dun bayıldım ve doktora gıttıgımde doktorum iç kanama gecırebılırdın allah korumus senı dedi.allahından bulssun bana bunu yapan doktor.bence doktoruna gıt ve muayene ol hem ıcın rahat eder hemde onceden onlemını almıs olursun canım ama korkma hemen ılla herkesde olcak dıye bısey yok

esracım bak bende yeni oldum. Aşılamamı bugn. 5 günüm yani ,ama çok karnım şişkin ve çok sık wc.çıkıyorum.ACABA BENDE DE KIST OLUŞMUŞMUDUR. ASLINDA DOKTOR BANADA DEDİ SANA GEREK YOK YUMURTALAR ÇALIŞIYOR AMA EŞİM VARIKOSELDEN AMELİYAT OLDU.İLERİ HAREKETLİLİK AZ ÇIKTI.İNŞ.İLK VE SON OLUR BU DENEMEM ÇÜNKÜ ÇOK KORKUYORUM.AŞILAMADAN...

Esra cım çok geçmiş olsun..
bende gonal f kullanmıştım sana olanlar beni de endişelendirdi sen aşılamayı yaptırdıktan sonra ilk gün sancın olmuşmuydu

Dup sende üzme kendini her zaman ki gibi dik dur yine yapacak hiç bir şey yok çünkü
benimde karnımda ağrılar var bende regl olucam galiba

Esra cım çok geçmiş olsun..
bende gonal f kullanmıştım sana olanlar beni de endişelendirdi sen aşılamayı yaptırdıktan sonra ilk gün sancın olmuşmuydu

çok saol canım ben hergun cektım agrı ve kan gelmıstı benden bıgun

dupcum canim benim gecmis olsun bozma moralini ikinci de olur ins.bende pazartesi basliyorum 2.asilama yolculuguna bakalim artik hayirlisi sen reglini erken olmussun ben 2 gun gec oldum ve ilk 2 gun kanamam olmadi 3.gun iyice sokuldum kullandimiz ilaclar sanirim bizi etkiliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…