- 8 Mart 2008
- 143
- 5
-
- Konu Sahibi gelincik06
boncuk adına çok sevindim benimde ilk aşılamam eşimde varikosel vardı ameliyatını oldu ama çok şükür bakalım bekliyoruz bizlerde sevinçli haberleri 3 günlük anne aday adayıyım ama aşılamadan sonra ara ara kanamam oluyor bu sende de oldumu cevaplarsan çok sevinirm.
kızlar ögrendik sonucu tutmadı olmadı...
deger 0.182 cıktı aslında biliyorsunuz ben son güne kadar pek yogunlasmamıstım ama dün yerimde duramadım uyku uyuyamadım bayagı gerildim
ama hersey bosunaymıs..onca hastanelere gidip gelemelr sıra beklemeler hergün alttan ultrasona gitmeler ... hepsi bosunaymıs meger....
kızlar ögrendik sonucu tutmadı olmadı...
deger 0.182 cıktı aslında biliyorsunuz ben son güne kadar pek yogunlasmamıstım ama dün yerimde duramadım uyku uyuyamadım bayagı gerildim
ama hersey bosunaymıs..onca hastanelere gidip gelemelr sıra beklemeler hergün alttan ultrasona gitmeler ... hepsi bosunaymıs meger....
heyyyyo boncuk cok sevindim cnm cok cok tebrikler darisi hepimizin basina.....
gokdil cnm 17 sindeki testte 7 kusur ciktiysa bugun bile kan testi yaptirabilirsin cunku eger hamileysen her gun degerin 2'ye katlanarak artmasi gerekiyor yani bugun ayin 20si bugun yaptirirsan degerin 20 kusurlarda cikmasi gerek eger hamileysen ki insallah ooledir
arkadaslar ben bi yaramazlik yaptim biliyomusunuz
eve geldim bugun biliyosunuz asilamamin 9.gunu su fortel varya ultra hassas erken gebelik testi...iste netten baya bi arastirdim baktim ettim hemen eczaneye gittim aldim
bu arada fiyati 19 tl fyi :) icinde reglinizin gecikmesini beklemeye gerek yok hamilelik suphesi olan iliskiden 7 gun gectikten sonra yapabilirsiniz ama sonuc negatif cikarsa adet doneminiz gecikirse tekrar uygulamaniz gerekmektedir diyo
eh dedim denemekten ne kaybederim, yaptim ve negatif cikti tabikide :çok üzgünüm:
yani ben aslinda cok buyuk yaramazlik yaptim hatta kasindim bile diyebilirim sonucu oole gorunce uzuldum tabi ama cmtesi gunu beta hcg kan testine gidicem akmi karami asil orda cikicak ama simdiden kendimi bi bakima hazirlamis oldum (kendimi + cikicak diye o kadar inandirmistimki)
neyse ama sonra prospektusunu okuyunca gordumki "bu test hcg'nin 10mlU/ml kadar dusuk miktarini dahi tespit edebilir diyo yani hala umidim var belki benim su an 5-6 yada 7 belki ondan tespit edemedi dimi ama eger hamileysem cmtesi gunu her gun 2 kati arttigini dusunursek en kotu 20 kusurlarda falan cikarsa hepberaber seviniriz a.s
ayrica bide boole bisi buldum belki size de yardimci olur
son adet tarihinden itibaren BHCG in mlU/ml
gecen hafta sayisi
3 hafta 5 - 130
4 hafta 75 - 2,600
5 hafta 850 - 20,800
6 hafta 4,000 - 10,200
7-12 hafta 11,500 - 289,000
13-16 hafta 18,300 - 137,000
17-24 hafta 1,400 - 53,000
25 - 40 hafta 940 - 60,000
sezincim bendeki bu aralar normalden farkli olaylar
- gogus uclarim aciyo cok hassas
- baya gazim var
- bu aralar cok hassasim
iste zaten bunlara guvenerek bugunku yaramazligi yaptim ama aldim boyumun olcusunu
arkadaslar ben bi yaramazlik yaptim biliyomusunuz
eve geldim bugun biliyosunuz asilamamin 9.gunu su fortel varya ultra hassas erken gebelik testi...iste netten baya bi arastirdim baktim ettim hemen eczaneye gittim aldim
bu arada fiyati 19 tl fyi :) icinde reglinizin gecikmesini beklemeye gerek yok hamilelik suphesi olan iliskiden 7 gun gectikten sonra yapabilirsiniz ama sonuc negatif cikarsa adet doneminiz gecikirse tekrar uygulamaniz gerekmektedir diyo
eh dedim denemekten ne kaybederim, yaptim ve negatif cikti tabikide :çok üzgünüm:
yani ben aslinda cok buyuk yaramazlik yaptim hatta kasindim bile diyebilirim sonucu oole gorunce uzuldum tabi ama cmtesi gunu beta hcg kan testine gidicem akmi karami asil orda cikicak ama simdiden kendimi bi bakima hazirlamis oldum (kendimi + cikicak diye o kadar inandirmistimki)
neyse ama sonra prospektusunu okuyunca gordumki "bu test hcg'nin 10mlU/ml kadar dusuk miktarini dahi tespit edebilir diyo yani hala umidim var belki benim su an 5-6 yada 7 belki ondan tespit edemedi dimi ama eger hamileysem cmtesi gunu her gun 2 kati arttigini dusunursek en kotu 20 kusurlarda falan cikarsa hepberaber seviniriz a.s
ayrica bide boole bisi buldum belki size de yardimci olur
son adet tarihinden itibaren BHCG in mlU/ml
gecen hafta sayisi
3 hafta 5 - 130
4 hafta 75 - 2,600
5 hafta 850 - 20,800
6 hafta 4,000 - 10,200
7-12 hafta 11,500 - 289,000
13-16 hafta 18,300 - 137,000
17-24 hafta 1,400 - 53,000
25 - 40 hafta 940 - 60,000
hehe biraz sabirsizimdir cnm hakilisin yani aklima geldiya tamam kafayi takarsam allem eder kallem eder yaparim kostum gittim saat 19.20 de aldim eczanenin kapanmasina 10 dak kala
ne bilim yaa icim rahatladi ama bana olumlu yada olumsuz bi sonuc lazim (tabi bu sonuc bu an icin gecerli) simdi negatif diye gordum eger cmtesi dedigim gibi 20 kusurlarda cikarsa ne ala 2 kati sevinirim valla cikmazsada ne yapalim derim biliyodum zaten regimi bekleyip 2.denemeye...umarim ilk olasilik cikar cnm
ay ne sabırsızsın kızım yaaa şurda zaten 1 gün daha bekliyecektin neyse olsun merakını gidermiş oldun :)
sagol sezincim insallah...sen kararlisin dimi ptesi gunu yaptirican aman dayanirsin insallah benim gibi hopcinlik yapma emi
yaa gercekten cok garip bi yer burasi birbirimizi tanimiyoruz etmiyoruz ama tek bi konu ile birbirimize ne kadar bagliyiz hepimiz birbirimize iyi seyler olmasi icin dualar ediyoruz gercekten iyi haber alinca sanki kirk yillik tanidigim birine seviniyormusum gibi seviniyorum ama olumsuzlarda da ayni sekilde uzuluyorum ne bilim hos bi duygu en azindan hepimiz birlikteyiz...
dayanamadin demi:dance:sakin takma onu kafana kanda cikmazsa adet oalana kadar bi umudun var demektir olmasa bile yine takma
boşver iyi yapmışsın...inşallah cumartesi değer yükselir canım..
şimdide seninkini merakla beklicez artık
ay çok garip bi yer burası yaaa bi seviniyoruz bi üzülüyoruz :)