Aşılama aşılama oldum hiç agrım yok normal mi bu tutmadgı anlamına mı gelir?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
neyse ben ufaktan yatiim artik bugun baya yorucu bi gundu zaten ofistede

sezincim elifcim ve herkes iyi geceler icinizdeki umudu hicbi zaman kaybetmeyin emi her zaman hersey istedigimiz gibi olmayabilir ama sadece o an icin gecerli yani bi seyi gercekten istiyorsak olmamasi icin hicbir neden yok bir sekilde bir zaman olur...bunu sakin unutmayin

sağol canım sanada iyi geceler ..
aminnnnn umutla ve sabırla o günün gelmesini bekliyoruz..

neyse ben ufaktan yatiim artik bugun baya yorucu bi gundu zaten ofistede

sezincim elifcim ve herkes iyi geceler icinizdeki umudu hicbi zaman kaybetmeyin emi her zaman hersey istedigimiz gibi olmayabilir ama sadece o an icin gecerli yani bi seyi gercekten istiyorsak olmamasi icin hicbir neden yok bir sekilde bir zaman olur...bunu sakin unutmayin

dupp
senin asilamanin kacinci günü? benim bugün 6. günü ama normalde salı falan adet görmem gerek, ne zaman test yaptırmalıyım ya da beklesem mi bilmiyorum, bende hicbir belirti yok gaz, şişkinlik dışında.. ooof kararsızlık, belirsizlik..doktorum 16. günde yaptı asilamayı, yumurtalar ancak geliştiği için. 10 gun sonra belli olur dedi, 6 gun gecti...

gelincik uzulme, her iste vardir bir hayır, insallah birgun bebişlerimizi kucagımıza alacağız..

dupp
senin asilamanin kacinci günü? benim bugün 6. günü ama normalde salı falan adet görmem gerek, ne zaman test yaptırmalıyım ya da beklesem mi bilmiyorum, bende hicbir belirti yok gaz, şişkinlik dışında.. ooof kararsızlık, belirsizlik..doktorum 16. günde yaptı asilamayı, yumurtalar ancak geliştiği için. 10 gun sonra belli olur dedi, 6 gun gecti...

gelincik uzulme, her iste vardir bir hayır, insallah birgun bebişlerimizi kucagımıza alacağız..

herkese gunaydiiin
dervis benim dun 9.gundu cnm yani asilama gununude sayarsan 10.gun dr'lar onla sayiyo cunku. bana dr'um 14-15.gun test yaptir dedi ama ben tabiki dayanamadim hehe dun idrarda erken gebelik testi olarak bilinen fortel yaptim ama moralim bozuldu keske yapmasaydim yani size diyecegim dr2unuz ne gun dediyse o gun yaptirin yani insan erken yaptirip negatif sonuc alincada yine arada kaliyo belki yanlistir diye ondan dayanabildigin kadar dayan cnm
bu arada benim asilamami reglimin 11.gunu yapmisti

off yaa bugun feci karnim agriyo regl olmadan onceki agri...ama daha normal olma zamanina 4-5 gun var hic olmadan bu kadar gun once agrimazdi :KK43: olmadan 1 gun once boyle olurdum ertesi gunede regl olurdum anlamadim walla

canım yaaa olsun üzülme bende merak ediyordum.gerçi üzülme demek bi anlam ifade etmiyecek senin için biliyorum ama......daha nasip deüilmiş.herşeyin bi vakti zamanı var mutlaka.gün gelecek oda olacak.allah sağlıklı sıhhatli evlatlar versin.geç olması önemli değil canım....

CNM
ALLAH KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İKİZLERİNİ SEN HANGİ DR GİTTİN BALIKESİR DE BEN DE BALIKESİR DE TEDAVİ GÖRDÜM PAZARTESİ TEST YAPTIM POZİTİF ÇIKTI AYNI DR MI GİDİYORUZ ACABA NERDE YAPTIRDIN AŞILAMAYI KAÇ AYLIK HAMİLESİN SEN

arkadaslar ben bi yaramazlik yaptim biliyomusunuz :eek:
eve geldim bugun biliyosunuz asilamamin 9.gunu su fortel varya ultra hassas erken gebelik testi...iste netten baya bi arastirdim baktim ettim hemen eczaneye gittim aldim
bu arada fiyati 19 tl fyi :) icinde reglinizin gecikmesini beklemeye gerek yok hamilelik suphesi olan iliskiden 7 gun gectikten sonra yapabilirsiniz ama sonuc negatif cikarsa adet doneminiz gecikirse tekrar uygulamaniz gerekmektedir diyo

eh dedim denemekten ne kaybederim, yaptim ve negatif cikti tabikide :çok üzgünüm:
yani ben aslinda cok buyuk yaramazlik yaptim hatta kasindim bile diyebilirim sonucu oole gorunce uzuldum tabi ama cmtesi gunu beta hcg kan testine gidicem akmi karami asil orda cikicak ama simdiden kendimi bi bakima hazirlamis oldum (kendimi + cikicak diye o kadar inandirmistimki)
neyse ama sonra prospektusunu okuyunca gordumki "bu test hcg'nin 10mlU/ml kadar dusuk miktarini dahi tespit edebilir diyo yani hala umidim var belki benim su an 5-6 yada 7 belki ondan tespit edemedi dimi ama eger hamileysem cmtesi gunu her gun 2 kati arttigini dusunursek en kotu 20 kusurlarda falan cikarsa hepberaber seviniriz a.s

ayrica bide boole bisi buldum belki size de yardimci olur

son adet tarihinden itibaren BHCG in mlU/ml
gecen hafta sayisi

3 hafta 5 - 130
4 hafta 75 - 2,600
5 hafta 850 - 20,800
6 hafta 4,000 - 10,200
7-12 hafta 11,500 - 289,000
13-16 hafta 18,300 - 137,000
17-24 hafta 1,400 - 53,000
25 - 40 hafta 940 - 60,000

SEN BAKMA O TEST E CANIM O NEGATİF ÇIKARTIYOR
BENDE YAPTIM NEGATİF ÇIKMIŞTI AMA HAMİLEYMİŞİM

esracım canım napalım bızım ımtıhanımız bu ben daha düne kadar asılama olmak ıstıyorum dıyordum ama anladımkı asılama bile olamayacagım durum okadar vahim belkıde dırek mıcro allahım sana sabırlar versin

esracım canım napalım bızım ımtıhanımız bu ben daha düne kadar asılama olmak ıstıyorum dıyordum ama anladımkı asılama bile olamayacagım durum okadar vahim belkıde dırek mıcro allahım sana sabırlar versin

canım bende aşılama oldum ılk ve son oldu benım için bida yaptırmam kesınlıkle dun nerdeyse iç kanama gecırcekmısım kullanılan ılaclardan ymurtalıklarımın heryerı kıst olmus ve bana aşılamayı yapan doktorda sozde profesor du gorduk nekadar profesor oldugunu allaha havale ettım ben onu gıdıp konusmıcamda ama bıda yaptırmıcam beklıcem normal yolla olmasını

canım bende aşılama oldum ılk ve son oldu benım için bida yaptırmam kesınlıkle dun nerdeyse iç kanama gecırcekmısım kullanılan ılaclardan ymurtalıklarımın heryerı kıst olmus ve bana aşılamayı yapan doktorda sozde profesor du gorduk nekadar profesor oldugunu allaha havale ettım ben onu gıdıp konusmıcamda ama bıda yaptırmıcam beklıcem normal yolla olmasını

CNM ÜZÜLDÜM BAZEN OLABİLİYORMUŞ ÖLE AMA BENİM DR A ÖLE DEMİŞTİ ÇOK ŞİDDETLİ BİR AĞRIN OLDUĞUN DA BENİ ARA DEMİŞTİ YUMURTALIKLAR BÜYÜDÜĞÜ İÇİN KAN PIHTILAŞMASI ÇOK OLUYORMUŞ ORDA O YÜZDEN DİR ÜZÜLME CNM O KADAR KARAMSAR OLDU SEN DE KAVUŞACAKSIN BİR MELEĞİNE BUNU AKLINDAN ÇIKARMA SADECE BİRAZ DA SABIR TATLIM BİLİYORUM ÇOK AMA ...

CNM ÜZÜLDÜM BAZEN OLABİLİYORMUŞ ÖLE AMA BENİM DR A ÖLE DEMİŞTİ ÇOK ŞİDDETLİ BİR AĞRIN OLDUĞUN DA BENİ ARA DEMİŞTİ YUMURTALIKLAR BÜYÜDÜĞÜ İÇİN KAN PIHTILAŞMASI ÇOK OLUYORMUŞ ORDA O YÜZDEN DİR ÜZÜLME CNM O KADAR KARAMSAR OLDU SEN DE KAVUŞACAKSIN BİR MELEĞİNE BUNU AKLINDAN ÇIKARMA SADECE BİRAZ DA SABIR TATLIM BİLİYORUM ÇOK AMA ...

benı sınırlendıgım noktada buya bana doktorum hıc bısey soylemedi ve 2-3kere gıttım doktora sadece ılacları yazdı sonra çatlatma ıgnesı ıcın bıde aşılama ıcın gıttım ve suan heryerımı kıstler sarmıs durumda ve cok agrım var o bana bunları cektırdı allaha havale edıyorum onu ben yenı yaptırcak olan arkadaslara bı tavsıyem olsun kesınlıkle ve kesınlıkle ıyıce arastırmadan sorusturmadan yaptırmasınlar benım gıbı kımsenın cekmesını ıstemem allah herkese saglıklı hayırlı evlatlar versın enkısa zamanda

benı sınırlendıgım noktada buya bana doktorum hıc bısey soylemedi ve 2-3kere gıttım doktora sadece ılacları yazdı sonra çatlatma ıgnesı ıcın bıde aşılama ıcın gıttım ve suan heryerımı kıstler sarmıs durumda ve cok agrım var o bana bunları cektırdı allaha havale edıyorum onu ben yenı yaptırcak olan arkadaslara bı tavsıyem olsun kesınlıkle ve kesınlıkle ıyıce arastırmadan sorusturmadan yaptırmasınlar benım gıbı kımsenın cekmesını ıstemem allah herkese saglıklı hayırlı evlatlar versın enkısa zamanda

CNM KİST OLUŞUYOR MUTLAKA BEN DE VAR HATTA İKİNCİ DE KÖTÜ OLACAKSIN DEDİ İLKİNDE KULLANDIĞIM İLAÇLARDAN DOLAY OLUŞTU KİSTLER VE RİSKLİYDİ 2, AŞILAMA AMA GERÇEKTEN İYİCE ARAŞTIRMADAN YAPTIRILMAMALI BELKİ ÜRTÜCÜ OLACAK AMA DR BANA RİSK VAR RİSK VAR DEDİ BİR KAÇKERE ÜST ÜSTTE BEN KIZMIŞ BİR ŞEKİLDE OLURSA OLSUN BEBEK İSTİYORUM ÖLMÜCEM YA DEDİM AMA MAALES ÖLÜMCÜL MÜŞ KOMAYA GİREBİLİYORMUŞSUN ALLAH KORUMUŞ GENE CNM...

CNM KİST OLUŞUYOR MUTLAKA BEN DE VAR HATTA İKİNCİ DE KÖTÜ OLACAKSIN DEDİ İLKİNDE KULLANDIĞIM İLAÇLARDAN DOLAY OLUŞTU KİSTLER VE RİSKLİYDİ 2, AŞILAMA AMA GERÇEKTEN İYİCE ARAŞTIRMADAN YAPTIRILMAMALI BELKİ ÜRTÜCÜ OLACAK AMA DR BANA RİSK VAR RİSK VAR DEDİ BİR KAÇKERE ÜST ÜSTTE BEN KIZMIŞ BİR ŞEKİLDE OLURSA OLSUN BEBEK İSTİYORUM ÖLMÜCEM YA DEDİM AMA MAALES ÖLÜMCÜL MÜŞ KOMAYA GİREBİLİYORMUŞSUN ALLAH KORUMUŞ GENE CNM...

bende bılseydım bunların olacagını ona gore davranırdım bak neguzel doktorun sana hersey anlatmıs benım doktorum hiç konusmuyordu

bende bılseydım bunların olacagını ona gore davranırdım bak neguzel doktorun sana hersey anlatmıs benım doktorum hiç konusmuyordu

YA ÖZEL OLMASSA NE KADAR MAL OLDU ÖĞRENEBİLİRMİYİM BEN HİÇ BİR ŞEYLE UĞRAŞMADIM DR RAPOR ÇIKARTTI İLAÇLARIMI GETİRDİ BANA FATURAMI VERDİ BEN PARAYI DR VERDİM O BANA İLAÇLARI VERDİ 350
YTL İLAÇLARIM TUTTU MUAYENE ÜCREİTNİ DE HER GİTTTİĞİMDE ALMADI VE AŞILAMAYA DA 70 YTL ALDI BU KADAR AMA ÇOK İYİ BİR DR BEN ONU GÖRDÜĞÜMDE MORAL BULUYORUM.İLK DR GİTTİK DR PROF.TU PARAYA PARA DEMİYORDU 150 MUAYENE ÜCRETİ VE AŞILAMA GİBİ YÖNTEME BAŞLAYACAKTI YUMURTA OLUŞTURACAK VE İLİŞKİYE
SEVKEDECEKTİ VE 750 YTL PARA İSTEDİ İLAÇ HARİÇ İLAÇ TA 660 YTL SADECE BAŞLANGIÇ VE HEMEN HAMİEL KALMAYACAKSIN DENEYECEĞİZ DEDİ ALLAH ÖNCE HAYIRLI İNSANLARLA KARŞILAŞTIRSIN SONRA HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN CNM

X