- 19 Mart 2008
- 568
- 6
- 42
-
- Konu Sahibi gelincik06
peki aşılamanın kaçıncı günü regl olmuştun esra
slm sana ulsamıyorum maıl attım hotmail adresine gorusuruz
tesekkurler ..hepimize insallah en kısa zaman hayırlı evlat nasıp olsun..
sezin senin kaçıncı günü aşılamanın
ne zaman test yaptıracaksın sezinn
slm arkadaslar ben bugun dr'a gittim 2.asilamadan kendi istegimizle vazgectik direk tup bebek olayina giricez ama benimde asilamadan kalan yumurtlama parcalarim duruyomus ondan bu reglimde ara verdik kist diye tabir edilen seyler onlarmis iste kotu anlamda kist degilmis dr anlatti fetus kistimi neymis adi oole bisi dedi biz kisaca kist diyoruz dedi yani yumurta kesecikleri onlari zaten biz size verdigimiz o hormon igneleriyle yapiyoruz dedi tup olayinda onlari kendileri temizliyormus ama asilamada dokunmuyolarmis kendileri atiliyomus vucuttan regliyle iste onlar tamamaen atilicak 9 nisanda burun spreyi ile 9 gun hormonlari dengeleyici bi tedavi olucam sonra bundan sonraki reglimin 3.gunu gidicem igneelre basliyacakmisiz...ama tup bebek olayindaki ignelerin dozu biraz daha yuksek ve farkliymis onlari 1 hafta 10 gun kadar kullanicam sonra lokal anestesi yada ben istersen genel anestezi ile yumurtalar toplanicakmis o da 16-17 mayisa falan denk gelicek 18 mayista da transfer islemi yapilacakmis kismetse insallah 19 mayistada hamile olacaksin dedi iste bendeki havadisler bu arkadaslar
sezincim ve tonyacim sizin de iyi haberlerini sabirsizlikla bekliyorum
biliyorum tatlım.ikisinide onamı yaptırdın.ben pek güvenmiyorum ona..5.haftamda öğrendim.yarında kontrolüm var inş.kalp atışlarını duyacağım.daha nekadar var senin sonuca inşallah güzel haberler verirsin.sende bursa yazıyor balıkesirdemi oturuyorsunben ismail eren e gidiyorum canım tanırsın muaynanesi var susurlukta ben onda yaptırdım 2, kez ne zaman öğrendin sen ikiz olacağını kaçıncı haftada...
canım merhaba.ben susurlukta oturuyorum fakat bursada benim doktorum.7.5haftalık canım.inşallah canım allah tamamına erdirir hepimizi.sen hangi doktoro gidiyorsun orda.seninde hayırlı olsun canım aşılamamıydı seninde:uhm:
biliyorum tatlım.ikisinide onamı yaptırdın.ben pek güvenmiyorum ona..5.haftamda öğrendim.yarında kontrolüm var inş.kalp atışlarını duyacağım.daha nekadar var senin sonuca inşallah güzel haberler verirsin.sende bursa yazıyor balıkesirdemi oturuyorsun
inşallah duyarsın cnm kalp atışlarını hayırlı haberlerinibekliyorum kaçta gideceksin dr a