Aşılama aşılama oldum hiç agrım yok normal mi bu tutmadgı anlamına mı gelir?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm sana ulsamıyorum maıl attım hotmail adresine gorusuruz

tesekkurler ..hepimize insallah en kısa zaman hayırlı evlat nasıp olsun..

slm arkadaslar ben bugun dr'a gittim 2.asilamadan kendi istegimizle vazgectik direk tup bebek olayina giricez ama benimde asilamadan kalan yumurtlama parcalarim duruyomus ondan bu reglimde ara verdik kist diye tabir edilen seyler onlarmis iste kotu anlamda kist degilmis dr anlatti fetus kistimi neymis adi oole bisi dedi biz kisaca kist diyoruz dedi yani yumurta kesecikleri onlari zaten biz size verdigimiz o hormon igneleriyle yapiyoruz dedi tup olayinda onlari kendileri temizliyormus ama asilamada dokunmuyolarmis kendileri atiliyomus vucuttan regliyle iste onlar tamamaen atilicak 9 nisanda burun spreyi ile 9 gun hormonlari dengeleyici bi tedavi olucam sonra bundan sonraki reglimin 3.gunu gidicem igneelre basliyacakmisiz...ama tup bebek olayindaki ignelerin dozu biraz daha yuksek ve farkliymis onlari 1 hafta 10 gun kadar kullanicam sonra lokal anestesi yada ben istersen genel anestezi ile yumurtalar toplanicakmis o da 16-17 mayisa falan denk gelicek 18 mayista da transfer islemi yapilacakmis kismetse insallah 19 mayistada hamile olacaksin dedi iste bendeki havadisler bu arkadaslar

sezincim ve tonyacim sizin de iyi haberlerini sabirsizlikla bekliyorum

dup senin için sevindim doğru karar vermişsin.bende nedense korkular oluşmaya başladı kist bende oluşursa ne bilileyim işte sanki ilk aşılama tutmuycak gibi bir his var içimde tabi bunu rabbim bilir en iyisini.....

canım yaa hadi bakalım hayırlısı...inşallah her şey yolunda gider...
valla benden iyi haber bekleme :) her an regl olabilirim..bekliyorum işte..
tonya nın iyi haberini alırız inş..

slm arkadaşlar iki gündür yazılarınızın hepsini okuyorum.bende pkos luyum.yaklaşık 10 aydır gonaphene tedavisi görüyorum.doktorum artık aşılama yapalım dedi.bu ay yumurtalıkları biraz rahatlatmak için ara verdik ve yasmin kullanıyorum.kısmet olur rabbim izin verirse nisan ayının ortasında aşılama yaptırıcam.allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah.bu arada hamile arkadaşları kutluyorum.

kızlar 1 gün daha geçti inş.hayırlı haberler veririm .sizlerede moral olur lütfen sezincim kırma hevesimizi neolur bak inş.tutacak bebişlerimiz hayırlısıysa tatlım....

ben ismail eren e gidiyorum canım tanırsın muaynanesi var susurlukta ben onda yaptırdım 2, kez ne zaman öğrendin sen ikiz olacağını kaçıncı haftada...
biliyorum tatlım.ikisinide onamı yaptırdın.ben pek güvenmiyorum ona..5.haftamda öğrendim.yarında kontrolüm var inş.kalp atışlarını duyacağım.daha nekadar var senin sonuca inşallah güzel haberler verirsin.sende bursa yazıyor balıkesirdemi oturuyorsun

ben ismail eren e gidiyorum canım tanırsın muaynanesi var susurlukta ben onda yaptırdım 2, kez ne zaman öğrendin sen ikiz olacağını kaçıncı haftada...

inşallah duyarsın cnm kalp atışlarını hayırlı haberlerinibekliyorum kaçta gideceksin dr a

iiii bakalım hayırlı olsun canım seninde..3yumurta ile yapıldı.3 tanede gelişen vardı.ben senden duyuyorum ilk defa iki tarafada nasıl salınıyo sperm.inşallah sağlıklıdır bebişlerimiz canım.adreste alt tiremi var

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…