Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba ben bu gün aşılama yaptırdı ama moralim çok bozuldu çünkümadadan inerken stajyer bir hemşirenin azizliğine uğradım tökezkedim ve düşüyordum ve o an dedim tamam ümidim bitti dedim kendi kendine yolda gelirken çok ağladım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çok mutlu oldum uzun bı süreç azim ve sonunda amacına ulaşmışsın ınş sağlıklı bı şekılde kucağına alırsın darısı bızlerın başına en kısa surede

Canım ben hamile degilim yanlıs anlamıssın sanırım simdi 2. Asılama yapıldı dün bekliyorum ins. Dedigin olur ve bu sefer tutar Allah ım hepimizin yuzunu guldursun bu mubarek gunlerde

canım beni anlatmışsın ben de aynı durumları yaşadım.ben de şeker ilacını ısrarla bırakıyrm doktr ısrarla veryo çokkk ağır ya beni mahfedyo.benm de 1. aşılamam tutmadı 2. yapalm dedi yok dedm:/

yok yaaaa canım takma emin ol hiç alakası yok.ben aşılama yaptrdm ve inanır mısın tam 4 saat bekldm o koltkta hani spermlr iyi ttsn dye ama sonuç hüsran oldu

Aslında bende biraz zaman geçince anladım boşuna üzüldüğümü nasipte vArsa olur yoksa da istediğin kadar yat olmadı mı olmuyor çok sağol...

benım arkadaşımın 2,de tuttu o yuzden 2, denemek istedım 3, ü bende kabul etmicem ne para dayanır ne can dayanır bittim bedenen ruhen madden maneven herşeylen .

selam arkadaşlar benim de ilk aşılamam olcak bu ay bu akşam son ignemi vurcam yarın kontrlumvar inşşş hayırlı haberler alırım yumurtam iri ve dolgun olmuşdur

çağlacım günler geçmek bilmiyo. burdan dertleşydk umt olydk birbrmze nerelrdsn. naptn işlemlerini tamamladn mı ne durmdasn. benm bu ay adtm çk geç geldi bnde bi umut bekldm işte ama malesef olmadı nasip. düşükten dolayı böyle oldu sanırım. aksi gbi çevrmdki herkes hamile. onlar adına sevnyrm ama kendime gelnce kahrolyrm rabbime sığınıyrm bzen çk içm acıyo çağla :-(

Inşallah cnm artar degerin sürekli. Gelsmeleri yaz sürekli.

aslıcım naslsn canım çok uzun zaman oldu yazmıyosun neler yaptın tedavin ne aşamada. ben aynı beklmdym eylüle kadar anck zaman geçmek blmyo sabır allahm sabr. merak ediyorum seni, çağlayı ama iknzde hç yazmysnz.

Cnm cook yogun geciyo bu aralar. Siteye giremiyorum. Tüp bebeğe gectim. Ama gecen ay profosör bakti.çikolata kisti oldugu icin dogum kontrol hapi verdi. O hap kistlesmis yumurtaları yok ediyo dedim. Bu kisti yok etmiyecek dedim. Biliyorum 1 ay kullan dedi illa. Hastalan 15.gun gel dedi. Bugün 15.gun. gitcem bakalım. Bayram haftasi kardeşim in nişan i var. Eger ona denk gelmezse , hoca da olur derse cerrahpasada 21.gun ignelere baslaniyo bildigim kadariyla.adet olunca 3.gunu igne değişiyor mus. Gideyim bi bakalım gelişmeleri yazarim. Sen böyle ara ara yaz ama.cook mutlu oldum. Zaman cabuk gecer.fakat sen niye eylul u bekliyosun? Korunuyo musunuz? Dusuk icin genetik araştırma yaptirdin mi? Gecmisi okuyamadim yazdiysan da.kisaca yasadiklarindan bahsedersen sevinirim cnm. Fakat bizim bi komsu dusuk yapti. Korunmadi. Tuttu ve suan 7 aylık hamile. Bence oluruna birak. Belki kendiliğinden olur. Yine de karar senin.

inşallah hakknda hayrlsı olur canımda gelir kuzucuğun bu tedavnle. ben korunmyrm canım keşke kendlğndn olsa rabbim inş nasip eder. adtm btsn gtcem doktora inş. eylülde bi skntı olmazsa tekrar aşılama yapck. sen yaz ara sıra vakt gecmyo bna. ne güzl birbrmzn haberlryle mutlu olup umut edp zaman geçrydk ama szdn hç ses çkmyoki :-( bu arada genetik araştrma ne ki neler yaplck onda hç blmxorum.

Son düzenleme:

Bu ay da tüp bebek kaldı. Bayramda hic bir doktor yokmuş cerrahpasada. Obur ay gel dediler.cnm bizim komsu dusuk yapti dedim ya.ona yaptilar genetik araştırma yi.cesitli kan testleri felan sanırım. Dusugun herhangi bir sebebi var mi arastiriyolar.

anladım canım hayrlsı bi adt btsin bkalm gdcem bende doktora. inş bi sıkntı çkmazda yoluma dvam edrm. sen de önümzdki ay ins güzel haberlerle gel canım. beni habersz brakma yaz gelşmelri olur mu.

Arkadaşlar benim merak ettiğim aşılamayla gebe kalan warmı warsa yazın lütfeennnn

Canım asılamamı yaptıracaksın bilmiyorum ama soyleyim gecen ay asılama yapmıstım olmadı bu ay ikinci asılamayı yaptık cokk sukur Allah ıma bu guzel gunlerde dun hamile oldugumu ogrendim evet Arkadaslar hepinize soyluyorum ins. Ben ereim muradıma rabbim tamamına erdirsin ins. Dualarım artık sizlerle rabbim hepinize yasattırsın bu sevinci ben mutluluktan ucuyorum bu arada hepinizin kadir gecesi mubarek olsun Allah dualarınızı kabul etsinins.

Çok şükür ☺️ hem hamile olduğun içln hemde aşılamayla hamile kaldığın için ☺️ bende dün yaptırdımda olumlu bi sonuç duymaktı isteğim ☺️ bizim durum biraz garip benim 3 hamilelek tecrübem war hüsranla sonuçlanan 😞

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…