çok mutlu oldum uzun bı süreç azim ve sonunda amacına ulaşmışsın ınş sağlıklı bı şekılde kucağına alırsın darısı bızlerın başına en kısa surede
canım beni anlatmışsınilaçsız adet olmyuorum doktorum ısrarla şeker hapı verıyor faydası var dıe 2,aşılamam olcak bu ay yıne başladık tedavıye bana diaformin verdi 1000 mglık içsem bi türlü içmesem bi türlü çok ağır bir ilaç yanında folbiol folik asit aşılama sonrası kullanmam gerekn ilaçları peşin peşin yazdı yumurta gelıştırıcı iğneler de cabası sizede bukadar ağır ilaçlar veriliyormu acaba ilaç içmekten midem ağrıyor artık
yok yaaaa canım takma emin ol hiç alakası yok.ben aşılama yaptrdm ve inanır mısın tam 4 saat bekldm o koltkta hani spermlr iyi ttsn dye ama sonuç hüsran olduMerhaba ben bu gün aşılama yaptırdı ama moralim çok bozuldu çünkümadadan inerken stajyer bir hemşirenin azizliğine uğradım tökezkedim ve düşüyordum ve o an dedim tamam ümidim bitti dedim kendi kendine yolda gelirken çok ağladım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım beni anlatmışsınBen de aynı durumları yaşadım.ben de şeker ilacını ısrarla bırakıyrm doktr ısrarla veryo çokkk ağır ya beni mahfedyo.benm de 1. Aşılamam tutmadı 2. Yapalm dedi yok dedm:/
eylülnazım güzel dileklerin için çok sağol canım benim. aminn inş.. Allah bizimde yüzümüze güler.
bu sabah işe gitmek için eşimle birlikte evden çıktık. Apartmandan çıkarken alt kattaki komşum da eşini işe gönderiyor, 1 yaşındaki oğlu ile kocasına pencederen bakıp el sallıyorlardı. o an onun yerinde olmayı öyle çok istedim ki. arabayı bindiğimde bende eşime "bende seni çocuğumla yolcu edecebilcek miyim" dedim. ayyy şuan bile çok kötü oldum ya... Allahım bizimde yüzümüze güler inş.. en kısa zamanda.
bu arada ben hala adet olmadım. 2 kez idrar testi yaptım tek çizgi çıktı. bi ara gidip kan vericem, gerçi hamile değilim biliyorum ama doktor söktürü vermek için kan değerini görmek isteyecek. öyle işte yoldaşımmm :)
Inşallah cnm artar degerin sürekli. Gelsmeleri yaz sürekli.
aslıcım naslsn canım çok uzun zaman oldu yazmıyosun neler yaptın tedavin ne aşamada. ben aynı beklmdym eylüle kadar anck zaman geçmek blmyo sabır allahm sabr. merak ediyorum seni, çağlayı ama iknzde hç yazmysnz.
Cnm cook yogun geciyo bu aralar. Siteye giremiyorum. Tüp bebeğe gectim. Ama gecen ay profosör bakti.çikolata kisti oldugu icin dogum kontrol hapi verdi. O hap kistlesmis yumurtaları yok ediyo dedim. Bu kisti yok etmiyecek dedim. Biliyorum 1 ay kullan dedi illa. Hastalan 15.gun gel dedi. Bugün 15.gun. gitcem bakalım. Bayram haftasi kardeşim in nişan i var. Eger ona denk gelmezse , hoca da olur derse cerrahpasada 21.gun ignelere baslaniyo bildigim kadariyla.adet olunca 3.gunu igne değişiyor mus. Gideyim bi bakalım gelişmeleri yazarim. Sen böyle ara ara yaz ama.cook mutlu oldum. Zaman cabuk gecer.fakat sen niye eylul u bekliyosun? Korunuyo musunuz? Dusuk icin genetik araştırma yaptirdin mi? Gecmisi okuyamadim yazdiysan da.kisaca yasadiklarindan bahsedersen sevinirim cnm. Fakat bizim bi komsu dusuk yapti. Korunmadi. Tuttu ve suan 7 aylık hamile. Bence oluruna birak. Belki kendiliğinden olur. Yine de karar senin.
inşallah hakknda hayrlsı olur canımda gelir kuzucuğun bu tedavnle. ben korunmyrm canım keşke kendlğndn olsa rabbim inş nasip eder. adtm btsn gtcem doktora inş. eylülde bi skntı olmazsa tekrar aşılama yapck. sen yaz ara sıra vakt gecmyo bna. ne güzl birbrmzn haberlryle mutlu olup umut edp zaman geçrydk ama szdn hç ses çkmyoki :-( bu arada genetik araştrma ne ki neler yaplck onda hç blmxorum.
Bu ay da tüp bebek kaldı. Bayramda hic bir doktor yokmuş cerrahpasada. Obur ay gel dediler.cnm bizim komsu dusuk yapti dedim ya.ona yaptilar genetik araştırma yi.cesitli kan testleri felan sanırım. Dusugun herhangi bir sebebi var mi arastiriyolar.
Arkadaşlar benim merak ettiğim aşılamayla gebe kalan warmı warsa yazın lütfeennnn
selambende 16 temmuzda ilk aşılamamı yaptırdım bekliyorum hayırlısı
İnşallah allahım gönlüne göre wersin sanada banada 😄😄
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi