- 19 Haziran 2014
- 639
- 6
Merhaba arkadaslar surekli yazilarinizi takip ediyorum.ben de 11 haziranda ilk aşılamamı oldum beklemwk cok zor.benim de uyku hali gogus uclarinda hassasiyet var bi de 24 saat bulanti oluyo cok kotu progestan 200 kullaniyorum bulantilarim ondan mi yoksa hamismiyim Off gunler gecmiyoo
canım inş.. eylülle kadar kendiliğinden hamiş olursun :) Allahım hepimizin yüzüne güle inş..
fazla kafaya takmadan yolumda devam edicem inş. yarın evlilik yıldönümümüz 4.yılımızı kutlıcaz. napalım canım ya, Allah büyük dertler vermesin.
herzaman herşey istediğimiz gibi olmuyor. mutlaka araa yazar haber veririm, sende beni habersiz bırakma..
çok öpüyorum canımsın... :)
Meraba kizlar bnde 6 yillk ewliyim ewliligin ilk yillarinda istemedik ama bi baktik olmadi daha sonra asilama yaptirdk tabi asilamaya kadar rahim filmleri ultrasyon herkesin gectigi yollar.... allaha sukur suan gebeyim 22 haftalik 2. Asilama da tuttu allah olmayanlara da nasip etsin cok zor olmamasi heleki milletin o sormasi cok zor..(
çağlam yıldönümünüz kutlu olsun kuzum. rabbim yuvanızını yavrularınızla taçlandırsın inşallah. ne güzel söyldn rabbim büyük drtler vermsn çk şkr tedaviyle kavşcz cennet kokulularımıza.bk ramazan geliyo ins bol bol dua edelim. herşey gönlnce olsun can arkadaşım, yoldaşım
eylülnazım güzel dileklerin için çok sağol canım benim. aminn inş.. Allah bizimde yüzümüze güler.
bu sabah işe gitmek için eşimle birlikte evden çıktık. Apartmandan çıkarken alt kattaki komşum da eşini işe gönderiyor, 1 yaşındaki oğlu ile kocasına pencederen bakıp el sallıyorlardı. o an onun yerinde olmayı öyle çok istedim ki. arabayı bindiğimde bende eşime "bende seni çocuğumla yolcu edecebilcek miyim" dedim. ayyy şuan bile çok kötü oldum ya... Allahım bizimde yüzümüze güler inş.. en kısa zamanda.
bu arada ben hala adet olmadım. 2 kez idrar testi yaptım tek çizgi çıktı. bi ara gidip kan vericem, gerçi hamile değilim biliyorum ama doktor söktürü vermek için kan değerini görmek isteyecek. öyle işte yoldaşımmm :)
kızlar bende pko var haziran 2013 de evlendimhiç korunmadık ama bebeğimiz olmadıı bu ay doktoruma aşılma yapmasını isteyeceğim 3.cü klomen kullanışım acaba aşılama yaparmı ki
aynı zamanda evlenmişiz :) bende de pko var. 2 ay klomen kullandım. bu ay kullanmamı istemedi dr. buna rağmen 3 yumurtam oluştu. artık hayırlısı. eşine sperm testi yapıldı mı?
Herkese merhaba günlerdir forumları okuyorum banada bilgi verirseniz sevinirim histereskopi oldum ve ikinci ayındayım sperm sayısı düşük çıkmıştı geçen ay bu ay normale dönmüş ve bana menogon iğne verdi merak ediyorum aşılama mı yapacak hiç bir bilgi de vermedi iğneleri yaptır dedi doktorum bir fikri olan varsa çok sevinşrim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba arkadaşlar bende sürekli yazdıklarınızı okuyor sizleri buradan takip ediyorum bir yıldır evliyim yaşım 37 bizde evlendiğinizden beri korunmadık 4 ay önce doktora gittim bütün hormon testleri hsg falan rutin kontroller yapıldı eşimin sonuçlarında normal çıktı ama bekleme lüksüm olmadığı için bu ay aşılama yapalım diye doktorumla kararlaştırdık reglimin 3. Günü takibe başladık sağ tarafta 3 adet yumurta vardı bunları büyütmek için letu isimli ilaçtan sabah akşam 5 gün kullandım sonra tekrar kontrole gittim doktorum çok hızlı büyümüşler diyip ertesi gün kontrole tekrar çağırdı 14 / 16/16'5 olan yumurtalara bir gün sonra çatlatma iğnesi yazdı gece 22.00 da vuruldum 36 saat sonra ilk aşılamamı yaptırdım. Hatta eşimin ileri hızlı sperm yüzdesi 85 e ulaştı yıkama sonrası değerler çok iyi dedi doktorum şimdi 3 gün oldu aşılama yapılalı beklemek çok zor geliyor bende bu bekleme anında sizlerle paylaşmak istedim. Hiç bir sorun olmayıp hamile kalmamak çok üzdü beni
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aşılaman hayırlı olsun canım. bnmde 2. aşlamamda 3 yumurtam vardı ve hamile kaldm anck düşük yaptm. bu seni olmsz etkilmsn. bn yordm kndmi korumadm sana tavsiyem kndni yorma ve vakt buldkça dnlen sırtüstü uzan ins bebişin tutunur sana. bzı doktorlar aşılamanın şansı az dyolar ama ben katlmyrm buna daha fazld şans dye düşnyrm ki doktrmda öyle dyo.inş bu mübarek gnlrde yüzün gülr canım. ne zaman test yapcksn.
Haftaya Cumartesi günü inşallah tutar. Allah herkezin gönlüne göre versin
Merhaba arkadaşlar bende sürekli yazdıklarınızı okuyor sizleri buradan takip ediyorum bir yıldır evliyim yaşım 37 bizde evlendiğinizden beri korunmadık 4 ay önce doktora gittim bütün hormon testleri hsg falan rutin kontroller yapıldı eşimin sonuçlarında normal çıktı ama bekleme lüksüm olmadığı için bu ay aşılama yapalım diye doktorumla kararlaştırdık reglimin 3. Günü takibe başladık sağ tarafta 3 adet yumurta vardı bunları büyütmek için letu isimli ilaçtan sabah akşam 5 gün kullandım sonra tekrar kontrole gittim doktorum çok hızlı büyümüşler diyip ertesi gün kontrole tekrar çağırdı 14 / 16/16'5 olan yumurtalara bir gün sonra çatlatma iğnesi yazdı gece 22.00 da vuruldum 36 saat sonra ilk aşılamamı yaptırdım. Hatta eşimin ileri hızlı sperm yüzdesi 85 e ulaştı yıkama sonrası değerler çok iyi dedi doktorum şimdi 3 gün oldu aşılama yapılalı beklemek çok zor geliyor bende bu bekleme anında sizlerle paylaşmak istedim. Hiç bir sorun olmayıp hamile kalmamak çok üzdü beni
Beklemek çok zor cnm inşallah hamişsindir dikkat et kendine
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ayyy çok sevindim canım ya çok sevindim RABBİM hayırlı sag salim bir şekilde kucagına almayı nasip edr inş. saol canım evet hamilesin ve bizlerede dua et sizlerin duası kabul olur kendine ii bak saglıcakla kal... :)