Cnm bugün yumurta toplandı. 5 yumurta toplamişlar. Yarın arayip döllenme oldu mu diye soracağım. Hepimizin hakkında hayirlisi olsun. Döllenme olduysa 2-3 gun icinde nakil yapacaklar. Yazarim tekrar..[/QUOT
inş güzel sonuçlar alırsın canım. benimde 2. aşılamamda adete 10 gnden fazla bi zaman varken adet ağrısı gibi ağrılarım olmuştu ve o ay hamile kaldım ancak kimyasalda kaldı düştü hemen. inş senn de ağrıların hayra işarettir. sana tavsiyem kendini koru dikkat et yorulma ve dinlen fırsat buldukça. rabbim emeklerini boşa çıkarmasın gönlüne göre versin inş.Merhaba arkadaşlar ben 24 ağustos da asilamami yaptirdim heyecanla bekliyorum ya 7.gününden beri kasık ağrılarım bel ağrılarım var bu kaç gündür mide yanmam var şurda 7 günüm kaldı
inş güzel sonuçlar alırsın canım. benimde 2. aşılamamda adete 10 gnden fazla bi zaman varken adet ağrısı gibi ağrılarım olmuştu ve o ay hamile kaldım ancak kimyasalda kaldı düştü hemen. inş senn de ağrıların hayra işarettir. sana tavsiyem kendini koru dikkat et yorulma ve dinlen fırsat buldukça. rabbim emeklerini boşa çıkarmasın gönlüne göre versin inş.
Canim bu ii haber bnce o leke yerleşme[QUOTE="sII haberem63, post: 36722688, member: 6011Benim nşallah hamiş kalırım ya biraz umudum düştü gibi çünkü biraz leke gördüm sanki adet olacakmış gibi ağrılarım var ya insallah hastalanmam 6 seneden sonra inşallah bi bebisim olur senin durum nasil
Canim bu ii haber bnce o leke yerleşme
kanamasidr. Benim de adet olck gbi agrlarm
vardi inş sinden gzl habrlr alcz. Kaç
yumurtan vardi asilamada. Bn de ast olunca gdcem bi haftaya kadar olcm iste hayrlsi
Dur bakalim hemen umitszlge kspilma. Normal adet gbmi kanaman oluyo yoksa leke mi sadece. Bide ne renk ackmi rengi. Dua et yorma kndini uzlmede olumsx etkileme kndini bu cok onemli[/QUOTE]Yumurta sayısını söylemedi çünkü yumurtalarım tembeldi bugün sabah adet oldum galiba 6 gün erken kanamam geliyor
Canim bu ii haber bnce o leke yerleşme
kanamasidr. Benim de adet olck gbi agrlarm
vardi inş sinden gzl habrlr alcz. Kaç
yumurtan vardi asilamada. Bn de ast olunca gdcem bi haftaya kadar olcm iste hayrlsi
Seninle belirtilerimiz ayni . Noldu kanaman? Yerlesme kanamasi olabilir mi? Benim 8 gun oldu[/QUOTE]Yumurta sayısını söylemedi çünkü yumurtalarım tembeldi bugün sabah adet oldum galiba 6 gün erken kanamam geliyor
Dur bakalim hemen umitszlge kspilma. Normal adet gbmi kanaman oluyo yoksa leke mi sadece. Bide ne renk ackmi rengi. Dua et yorma kndini uzlmede olumsx etkileme kndini bu cok onemli
Hayirlisi allahtan canim.uzulme bizimde olurNormal regl 6 gün erken oldum perşembe doktora gideceğim tam diyordum 6 sene sonra bebisim olcak diye halbuki o kadar belirti varken hayal kırıklığı oldu
Seninle belirtilerimiz ayni . Noldu kanaman? Yerlesme kanamasi olabilir mi? Benim 8 gun oldu
maşallah kuzum yaaa ne güzel inş hayırlı haberlerini bekliyorum mutlaka yaz merak ederim bennn
Cnm bugün nakil yapildi.. 1 tane naklettiler. 12 gün sonra test yaptir dedi
Canimmm..çok guzel yaa şuan hamilesin yani.inş tutunur kuzucugun. Allahim yavrunu sana bagislasin. Çok duygulandim bennn.
Canimmm..çok guzel yaa şuan hamilesin yani.inş tutunur kuzucugun. Allahim yavrunu sana bagislasin. Çok duygulandim bennn.
Canim iim ne olsun.klomen kullananlar satfasina yazdm bnde seni gorunce gormedin sanirim. Cok sevnfim canm ins gelir kuzucugun. Bnde adet olunca gdcem bakalim hayrlisi.sonucunu yaz mutlaka buradan canimcim merakla beklyrm kuzum[/QUOTE][QUOTEkim zozitos, post: 36795192, member: 528910"]EYLULNAZSIN BAYAG ZAMAN OLDU GIRMIYORDUM BURAYA .. SENI GORUNCE YAZAYIM DEDIMMM NE VAR NE YOK SENDE ... BENDE BU AY 29.08 DE ILK ASILAMAMI OLDUM BEKLEMEDEYIM .. OPUYORUM KUZUM SENI COKKKK