Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Arkadaşlar benim merak ettiğim aşılamayla gebe kalan warmı warsa yazın lütfeennnn

mrb canım ben 2. aşılamada hamile kaldm anck bi hafta olmadı öğreneli düşük yaptım. şuan genetik testlrmi yaptrdm sonç beklyrm. sana tavsiyem mutlala hep ıstirahat et ve kndini koru. doktrlr nrmal hayatnza dvm edn dyo anck bzler dgl yolla ylla kalmyrzki hormn ilclryla oluyo. bn ck dikkat etmeni tavsye edyrm ve hep olumlu düşn stres yapma drm. inş gelir kuzucugun bu tedavnle

Ayyy amin umut oluyosunuz ☺️ inşallah tahlillerin temiz çıkar yaa benim 3 gebeliğim war kendiliğinden oluşan ama farklı kayıplar yaşadık. 1. Boş gebelik. 2. 13 haftalık suyum geldi sonra bi ton test inceleme sonuç kan pıhtılaşması sonra 3. Gebelik gelişmedi 9 haftalık olması gereken bebe 6 haftada kaldı kürtaj gene 😞 bu kez sağlam olsun dedik hayırlısı ☺️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

inş allahm hakknda hayrlsnı versin. beslenmene çk dikkat et. tabi öncelikle bol bol dua et rabbime. sonucu yaz burdan ins sen de bna umut ol canım.

aşılama yaptrn arkadaşlar.. sonuçlar belli oldumu..hayırlı haberler verin inş.

Sonuç olumsuz 😞 dün lekelenmeyle başladı bugün tamamen maleseff..

aşılama yaptrn arkadaşlar.. sonuçlar belli oldumu..hayırlı haberler verin inş.

Eylulcum slm cnm nasılsın? Gelismeler var mi? Ben artık bu ay tüpe basliyorum hayırlısı yla. Adetin 21.gunu bugun. Igne verdi. Tekrar adet olunca 3.gunu gitcem. Igne ekliyceklermiş. Gelismeleri yazcam.

Eylulcum slm cnm nasılsın? Gelismeler var mi? Ben artık bu ay tüpe basliyorum hayırlısı yla. Adetin 21.gunu bugun. Igne verdi. Tekrar adet olunca 3.gunu gitcem. Igne ekliyceklermiş. Gelismeleri yazcam.

aslıcım iim canım napym bi değişiklilk yok bende eylül de yeni tedaviye başlıcam canım. inş allahım bu tedavinde gelir kuzucuğun. her şey haberdar et beni kuzum hayırlısı olsun inş.

Sonuç olumsuz 😞 dün lekelenmeyle başladı bugün tamamen maleseff..

canım hayırlısı olsun. pes etmek yok umutla devam yola bizim de olacak bebişlerimiz allahın izniyle.

merhaba arkadaşlar umarım hepiniz güzel haberler alırsınız. size bir şey soracak kızlar. bende polikistik over sendromu var. 3ay kadar önce klomen kullandım. yumurta büyüdü adetimde gecikme oldu ama kimyasal gebelikmiş olmadı. dr um çok yoğundu randevu almak bile sorundu ben içerdeyken çıktığımda başka hasta görüyordum. dr u değiştirdim. yenisi 2 ay takip edecem dedi hiçbir ilaç vermedi. ama biliyorum ki ben ilaç kullanmazsam adet olamam. 2-3 güne bir istedi beni yumurta takibi için. biraz devam ettim onu da bıraktım çünkü bana doğru düzgün bi açıklama yapan yok. şimdi başka bir dr dşünüorum adet süzensizliği için daha önce gittiğim bi dr du. ama kızlr ben direk aşılama yapsın istiyorum hsg çekilde sperm testi yapıldı. süreci anlatsam belki yapar aşılama diye düşünüyorum. bu ay duphaston kullandım. yarın son gününm muhtemelen bi kaç gün sonra adet olurum. sizce dr a adet olmadan mı gitmeliyim ? ya da adetin 3, günü falan mı ? ne dersiniz ? teşekkür ederim şimdiden.

bi şey daha arkadaşlar ya bu aşılma ne kadar tutuyor :) bi yerde 3 yıllık sigorta varsa ücretsiz ilaçları ödüosun gibi bi şey okudum ama bu özelde geçerli mi

Allah yardımcınız olsun ben 5 yıldır uğraşıyorum. nerde aşılama yaptırdınız.

Merhaba bende 6 senedir uğraşıyorum gitmediğim doktor kalmadı en sonda iyi bir doktora rast geldim hsg ( rahim filmi ) çekti ve o sırada tıkalı olan tüplerimi açtı uzatmadan anlatayım ve dün asilama için konuştuk merional 75 iu iğne yazdı bu iğne yi kaç tane yaptircani ve kalça danmı yoksa koldanmı doktorun söylüyor hergün aynı saatte yaptır acil de olursa iyi olur doktordan iğne yi yaptırmak için yazılı not almayi unutma ben bu pazartesi gideceğim yumurtalarıma bakacak çoğalma varsa hemen çatlatma iğnesi yapacak sonrada aşılama ya gececegiz herseyin hayırlısı Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip eylesin

hayırlı olsun Rabbim sizlere bağışlasın bende bu hafta yaptircam aşılama hakkımızda hayırlısı :)

aslıcım iim canım napym bi değişiklilk yok bende eylül de yeni tedaviye başlıcam canım. inş allahım bu tedavinde gelir kuzucuğun. her şey haberdar et beni kuzum hayırlısı olsun inş.

Eylul slm cnm. Bugün adetin 3.gunu ydu. Gittim doktora. Gecen 21.gunu lucrin diye 1 igne vermisti. Bugun hem lucrine devam etcem. Hem gonal f verdi. Cuma tekrar çağirdilar.

Seni düşük ten dolayi mi eylül e kadar bekletiyolar?

Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.

slm canım. geçen adetin 21 den beri mi iğne oluyosun ve halen devam ediyosun doğru mu anladım. ben genetik tarama yaptırdım canım bebeğin düşme sebebini araştırdılar şükür bi sıkıntı çıkmadı sonuçlar temiz. eylül e kadar dinlenmek istedim zaten doktor dinlen hem de testleri yapalım dedi ondan beklyrm canım. hatta belki eylülde de gitmeye bilirim pek istemiyo gibiyim şu günlerde. hayırlısı Allahtan.

eylülnazımm canım nasılsın? görüyorum ki hala bir kaçımızda gelişme yok.. maalesef bende de yok.
zeynep kamil hastanesinde tüp bebek yaptırmayı planlıyorum ama tüp bebek onayı vermeleri için orada 2 kez aşılama yapılması gerekiyor. şimdi benden istenen tahlil, smaer, sipermmiyogram,rahim film vs. evrakları toparlayıp heyete teslim edicem. zannedersem eylülde aşılama yapılır. sonrasında bir yol çizeceğim kendime. devlet 2 kez tüp bebek hakkı veriyor, önce o hakkımı kullanayım eğer ikisinde de gebe kalamazsam tüp denemelerine özelde devam edeceğim. şimdilik bu şekilde düşünüüyorum. bakalım hayırlısı.

Evet canım doğru. Cerrahpaşa bir önceki adet döneminden başlıyor. Adetin 21.gunu lucrin diye bi igne verdi. Adetin 3.gunu hem lucrin devam. Hem gonal f verdiler. Ikisini bir vurulmaya devam ediyorum. Yarin kontrol var. Kontrol sonuclarimi hep yazcam. Sizlere de bilgi olur...

evet canım bende de bi gelişme yok bekliyorum eylülü çağlammm. öyle ise birlikte aşılama yaptırıcaz desene. benim de genetik testlerde bi sıkıntı çıkmadı şükür eylülde kısmetse aşılama yapılacak ama bi yandan da istemiyo gibiyim ya ne bilim karışık duygularım ama hayırlısı canım. bu arada devlet tüp bebek hakkını 3 e çıkarmıştı bakan açıklamıştı. inş aşılaman tutarda canım gerek kalmaz tüpe hatta inş bu ay bebeişin gelirde aşılamaya gerek kalmaz tatlım. bi de tüp bebeğin ilkini devlette yaptırıp eğer gebe kalamazsan 2. tüpü özelde yaptırmak istersen devlet yarısını karşılıyo diye biliyorum ne kadar doğru araştırmadım ama aklında olsun bi soruştur istersen canım.

kuzum yazmamışsın naaptın belki transfer bile yapılmıştır bu zamana kadar. eğer öyle ise bi sıkıntı olmadığı sürece hamilesinnnnn. allahım emeklerimizi çabalarımızı cevapsız bırakmasın inş kuzularımızı en kısa zamanda bize nasip etsin. hemen gelişmeleri yaz lütfennnnn.

Cnm bugün yumurta toplandı. 5 yumurta toplamişlar. Yarın arayip döllenme oldu mu diye soracağım. Hepimizin hakkında hayirlisi olsun. Döllenme olduysa 2-3 gun icinde nakil yapacaklar. Yazarim tekrar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…