- 11 Ocak 2013
- 430
- 249
çok sağol canım şimdi benim bütüm hormon tahlillerim yapıldı hiçbişi çıkmadı herşey normal çıktı rahim filmindende okey alrsam çok mutlu olucam gerçi dr bize eşim varikosel oldugu için çocugumuzun olmadığını söledi çünkü eşimde hareket çok az o yüzden aşılamanın başarı göstereceğini söledi çünkü en kaliteli spermleri alıolarmış.inş olur ozamn ben rahim filmini çektirip öle gidiyim dra anladığım kadarıylada adetin ortalarında yani yumurtlama zamanı yapılıomuş çok teşekkür ederim canım bilgi verdiğin için bu arada ikinci aşılamanda dilerim allahtan tutar allah hepimizin yardımcı olsun
AMİN canımm inş.. Allah bu mücadelemizde hepimizin yüzünü güldürür kucağımızı boş bırakmaz.
canım doktorların olmaz demesine sakın sakınnn bakmaa. bizim gelinin kız kardeşinin eşinin sperm sayısıda sıfırdı, doktorlar kesinlikle çocuk olmaz demişlerdi. kocası keçiboynuzu pekmezi yemiş durmuş ve kendiğinden kız hamile kaldı.
ve benim görümceme tüp bebek bile yaptırma dedi doktorlar, tüple bile şansın yok. çünkü erken menepoz teşhisi koyuldu. bir tane bile yumurtası olmuyordu. oda tamemen ümidini kesmişti, sonra birden 5 haftalık gebe olduğunu öğrendi. bunlar benim en yakınlarımın örnekleri. Kurban olduğum Allah yeterki ol desin. ben umudumu kaybetmiyorum, şimdi aşılama ile hamile kalamazsam bile biliyorum Allah bigün benimde yüzümü güldürecek.
yeterki isteyin istemekten vazgeçmeyin demiş Allahü Teala...