Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar bu ayın 14ünde aşılama yaptım.ayın 18inde yani dün de idrar testi yaptım.ama negatif çıktı(((yani 15.gün test yapmış oluyorum.eğer tutsaydı çıkardı kesin değil mi(((progestan kullanyodum doktor vermişti.onu da pazar dün hiç almadım bırakmadımyani bugün iki gün olacak ilacı bırakalı.aşılama tutmamşısa(ki tutmamıştr(((((((((((((( yoksa idrarda çkrdı) ilacı bıraktıktan kaç gün sonra adet olunr????lütfen bilgili olanlardan yardım bekliyorum((
Bende 2.nci aşılama için tedaviye başladım. 3 gün oldu. Bakalım bundan sonrasını Allah bilir artık :)
semkacım yine birlikte beklcz. hayrlı olsun tedavin. inş güzel sonuçlar alrsn.
2 asilamanin ardindan hayir daya yapmiicam dedim ve bitkisel tedavi yapan bi dontor buldum.. Bana verdigi iki sise ve bi vitamin.. Ve iskencesiz agrisiz bi mutluluk.. Arkadaslar HAAMİLEYİMMMMM !!!!!! Cok mutluyum anlatamam!!! Eki Görüntüle 1087309
Anneliğe hasret kalmış ama asla pes etmiyecek bir anne aday adayı ������
rabbim kucağına almayı nasip etsin.darısı başımıza inş.ben de aşılama yaptım ilk aşılama ve bugün regl oldm(((bitkisel tedavi dediğin ne tür kürler verdi.paylaşırsan seviniriz.....2 asilamanin ardindan hayir daya yapmiicam dedim ve bitkisel tedavi yapan bi dontor buldum.. Bana verdigi iki sise ve bi vitamin.. Ve iskencesiz agrisiz bi mutluluk.. Arkadaslar HAAMİLEYİMMMMM !!!!!! Cok mutluyum anlatamam!!! Eki Görüntüle 1087309
Anneliğe hasret kalmış ama asla pes etmiyecek bir anne aday adayı 🎀💗👼
kızlar nerdesiniz niye hiç yazmıyosunuz. birbirimize destek olalım diyoruz kimse yok. yazın lütfen nasılsnz neler yapıyosunuz. benim ignem bitti 5. gn bgn yarn doktora gtcem bakalım ne dicek. hepimizin hakknda hayrlsı.
Eylülnazzz merhaba, benimde dün iğnelerim bitti, doktor menogon verdi bana 6 gün kalçadan oldum. şuanda seninle aynı durumda ilerliyoruz.doktorum Duruma göre ikinci aşılamayı yapabiliriz dedi. Bugün 12:30 da randevum var. artık yumurtalara göre karar vericez. Güzel Allahım bizimde yüzümüzü güldürür inş. sen hangi iğneden kullandın?
mrb canım. ben de puregon 300 ü 75 lik kullndm göbekten. akşama dogru gdcem doktora bkalım ne dcek. sen naptn ne dedi doktorun. inş güzel sonuçlar bildirirsin.
Tekrar merhaba canım, evet 1 saat önce doktordan geldim. iğneler işe yaramış 6-7 tane olgun yumurta var ve bu gece çatlama iğnemi yaptırcam.
doktorumun tavsiyesi aşılama yapmamız yönünde, 3 aydır yumurta takibi ve bu ayda iğneler için bayağı para harcadın, hem maddi hem manevi yoruldun.
şimdiki yumurtalarda iyi iken şansımızı aşılama ile bir kat daha arttıralım ve p.tesi aşılama yapalım dedi. çoğul gebelik olma ihtimali de var bunu da bil dedi. keşke olsada ikize üçüze razıyım.
daha eşimle konuşmadım, inş. oda iş durumunu ayarlayabilirse p.tesi günü 2. aşılamamı olacağım. olaki bu seferde olmaz ise kendimi uzun bir süre dinlenmee alacağım. sende doktorundan sonra gelişmelerinden beni haberdar et emi.. mutlaka kaç yumurtan olmuş öğren :) inş. güzel haberlerle gelirsin.
bu arada kaç tane göbekten iğne oldun ve iğnelerinin fiyatı ne kadar tuttu?
ben menogonı 3 kutu aldım ve bir kutusu 135 tl. her bir kutudan 5 toz ve 5 su çıkıyor. doktorum 2 toz 1 su karıştırıp her gün vurulcaksın dedi. toplamda 7 gün iğne olmuş olacağım.
canım mrb. çok mutlu oldm senin adına yumurta sayn çk iyi maşallah. ben de gttim doktora bgn adtn 8. gnydü igneyi 5 gn kullndm. 3 tane büyk var çk ii dedi ksa zamanda mutlu oldm ilk defa 3 tane yumurtm oldu. igneye 2 gn daha dvm dedi pazartesi tekrar gtcem bkalm ne dck.benim ignmde puregon 300 ktsnda 5 tane var 2 kutu aldm kutusu 180 tl di. hakkmzda hayrlsı canım. gelişmelrdn haberdar edlm birbirimizi. inş bu sefer mutlu olalm.
slm canım, ne mutlu sanada güzel yumurtaların olmuş. belki 2 gün daha yapacağın iğnelerle yumurtalar daha da artabilir. inş. ikimizde güzel sonuçlara varırız. ben yarım saat önce çatlama iğnemi oldum ve p.tesi günü eşimde bende izinliyiz, p.tesi saat 1 gibi aşılamam yapılacak inş. hakkımızda hayırlısı olsun. biz elimizden geldiğince bişeyler yapmaya çalışıyoruz, gerisi Allahın takdiri. sende içini ferah tutmaya çalış olaki sonrası olumsuz olur ise Allahın vardır bir bildiği... tekrar görüşürüz canım. hee bu arada doktorum dediki sakın stres yapma hafta sonu rahatla kafanı dağıt dedi. sende öle olmaya çalış canım. öpüyorum iyi geceler...
slm canım, ne mutlu sanada güzel yumurtaların olmuş. belki 2 gün daha yapacağın iğnelerle yumurtalar daha da artabilir. inş. ikimizde güzel sonuçlara varırız. ben yarım saat önce çatlama iğnemi oldum ve p.tesi günü eşimde bende izinliyiz, p.tesi saat 1 gibi aşılamam yapılacak inş. hakkımızda hayırlısı olsun. biz elimizden geldiğince bişeyler yapmaya çalışıyoruz, gerisi Allahın takdiri. sende içini ferah tutmaya çalış olaki sonrası olumsuz olur ise Allahın vardır bir bildiği... tekrar görüşürüz canım. hee bu arada doktorum dediki sakın stres yapma hafta sonu rahatla kafanı dağıt dedi. sende öle olmaya çalış canım. öpüyorum iyi geceler...
çaglacım mrb. naptn canım aşılaman oldumu. bende yeni yaptrdm çtlatma iğnesini çarşamba gnüde aşılamam olck ksmetse. 3 yumurtm olgnlaştı. arkadn gelenlrde var dedi. çogul gebelik olablr dedi doktor tutarsa umut işte bu söz bile yetti mutlu olmaya. ama sendn umutlym kuzum inş sen daha şanslsn yumurta sayısı olarak. allahım inş yüzümüzü güldrr bu ay.
çaglacım mrb. naptn canım aşılaman oldumu. bende yeni yaptrdm çtlatma iğnesini çarşamba gnüde aşılamam olck ksmetse. 3 yumurtm olgnlaştı. arkadn gelenlrde var dedi. çogul gebelik olablr dedi doktor tutarsa umut işte bu söz bile yetti mutlu olmaya. ama sendn umutlym kuzum inş sen daha şanslsn yumurta sayısı olarak. allahım inş yüzümüzü güldrr bu ay.
merhaha kızlar, bende uzun zamandır takip ediyorum burdan sizleri. Bende 3 senelik evliyim ve ilk 2 sene çocuk istemedik.
takii evliliğimizin 2.senesini bitene kadar. bende polikistik over hastasıymışım, bebek düşündüğümüz ay adet olmadım ve belki hamileyimdir diye test yaptı tabii negatif çıktı. sonra dr. gittim adet olamıyorum diye. muayene etti ve daha önce hiç duymadığım polikistik over olduğunu söyledi. ve söktürücü verdi ve adet oldum. hiçbirşey bilmediğimden doğum kontrol ilacı verdi ve 3 ay kullan dedi. dr. çok ilgisiz gelmişti bana.
neyseki 3 ay kullandım ve dr. gittim klomene başladık. adetimin 5.günü dedi. (bu arada ssk ile anlaşmalı hastaneydi gittiğim yer)
doktor işte gençsin (27 yaşındaydım) olur falan diyoo ama beni tatmin etmio dedikleri. 2 ay klomen kulllandım bu dr.la.
sonrasın çatlama iğnesi verdi. ama saçmalık ki çatlamış mı diye kontrole hiç çağırmadı. ilişki önerdi sadece.
dedim ki bu doktordan bişey çıkmıcak.bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine başka bir dr. yöneldim. özel muayenesi vardı ve muayene ücreti 130 TL idi. daha önce yapılanların doğru olduğunu ama tamolarak takibin yapılmadığını söyledi ve yeni dr. ile mecamız 2013 şubat ayında başladı. 6 ay klomen tedavisi ve ovitrelle çatlama iğnesi olarak tedaviye başlıcaz dedi. eğer gebelik olmaz ise aşılama yaparız 6. aydan sonra demişti. ve bu arada ben kanal film çektirdim, kanallarda bir sıkıntı var mı diye Allahtan yoktu, eşimin sperm tahlilleri de gayet normal çıktı.
ve ilk ayımıza başladık. klomen +çatlama iğnesi
hazirana kadar bu şekilde devam ettik. her ay bir veya 2 yumurtam oldu. büyüdü çatladı ama birtürlü gebelik olmadı.
haziran ayında adet olmadım ki gebe değilmişim. polikistik overden kaynaklandı.
sonra söktürücü kullandım vs. adet gördüm.
gel gelelim ki doktorum 7.ay tedavisi için aşılama yapalım artık dedi. doktorum her ay 1 tanede olsa yumurtan oluyor büyüyüor çatlıyor.ve bunu klomenle yapıyoruz dedi. normalde aşılama öncesinde klomen yerine iğnelerler yumurtalar büyütülüyor ama bende klomenle yumurtalar büyüğünü için iğnelere gerek yokmuş hemde iğneler pahalıymış.
ve ilk aşılamamı 06 eylül 2013 de saat 16:00 gibi yapıldı. (dokroun muayenesinde)
20 eylülde adet olmaz isem kan tahlili yaptırmamı söyledi doktorum.
tahlil yaptırmama şuan tam 1 hafta var ve bekliyorum.
Dediğim gibi bende 1 senedir hamile kalmak istiyorum. ve benden sonra evlenenlerin hepsi ya doğurdu ya hamile ve kimisi 2. ye hamile. artık birinin hamilekaldığını duyunca moralim acayip bozuluo.
abimin eşi ikinciye hamile ve durumları olmadığı için kesinlikle istemeyerek oldu. ben duyduğumda ağladım benim neden bebeğim olmuyor diye.
Evet Allah vaktini zamanını biliyor bende hayırlısıyla o vakti beklemeye çalışıyorum.
Allahım herkese sabır versin. Çok zor bir süreç.
buarada doktorumdan da memnunum.
merhaba canım benim eşimde varikosel var 1 yıla yakındır çocuğumuz olmuor ve bizde aşılamaya karar verdik benim sorum aşılamaya karar verilince önce rahim filmi çekiomuş sanırım ondan sora adetlimi gitmek gerekior dra yada kaçıncı günü gidiosun ve kaç gün sora aşılama yapıolar bana bilgi verirsenz çok sevinirim
Canım bu arada aşılamadan önce biraz su içtim, aşılama öncesi biraz sıkışık olması iyimiş. 4 bardak falan su içtim. 15 dk gibi bir süre doktor ofisinde biraz dolaştım. ve sonrasında aşılama yapıldı.
benim gittiğim doktor şişlide ve aşılama işlemini 400 TL ye yaptı. sperm ayrıştırmasını da 150 tl ye yaptırdık. bu aşılama işlemi iğneler falan dahil 1.000 TL tuttu.
merhaba, eşin için çok geçmiş olsun. öncelikle şöyleki aşılamadan önce rahim filmi çektirmek daha mantıklı. çünkü tüplerde tıkanıklık kapalı olursa, aşılama yaptırmanın bir önemi olmaz. sen aşılamadan önce rahim filmini çektir, bakalım tüplerde sıkıntın var mı yokmu? sonrasında aşılamanı yaptırırsın.
ben ilk tedaviye başladığımda doktorum 6 ay klomen tedavisi uygulucaz dedi ve gebe kalmazsan rahim filmi çektirirsin ve filmi
istersen hemende çektirebilirsin dedi. bende dedim ki 6 ay tedavi görüp sonrasında gebe kalamazsam ve tüplerin kapalı olduğunu öğrenmek 6 ayı boşa çöpe atmış oluruz dedim ve tedavinin başında rahim filmini çektirdim ve Allaha şükür bi sıkıntı çıkmadı.
evet adetin 3.günü doktora gitmen en doğrusu, çünkü o gün yumurtalığına bakıp sana ilaç veriyor. kimi doktor adetin 3. günü kimi doktor 5. günü başlatıyor. bu ilaç genelde klomen oluyor (yumurtaları büyütmek için) ve 5 gün kullanıyorsun. yumurtaların belli boyuta yani olgunlaşınca genelde 21 mm olduğunda doktor yumurta çatlatma iğnesi veriyor ve o iğneyi yağtırdıktan 36 saat sonra aşılama yaplıyor. aşılama günü adetin belirli bir gününde değil yumurtaların büyüme seyrine göre yapılıyor. benim ilk aşılamam adetimin 12.günü ikinci aşılamam da adetimin 11.günü oldu.
inş. en kısa zamanda hamile kalırsın...